Årets rekryteringsevent – kostnadsfritt för dig som chef eller HR-specialist

Snart är det dags! 18 mars slår Ada Digital och TNG upp de virtuella portarna till årets stora trendevent inom rekrytering – Unbiased Day 2021. På temat Re-imagine får vi lite extra inblick i de senaste fördomsfria rekryteringstrenderna, ledarskap, digitalisering samt Future of Work. Dessutom bjuder vi på nya inspirerande inslag. Ett unikt rekryteringsevent för dig som chef eller HR-specialist – helt kostnadsfritt. Här hittar du allt du behöver veta!

Unbiased Day 2021 är ett helt digitalt event med fokus på chefer som vill lyckas med sina rekryteringar och hur framtidens medarbetare kommer agera. Välkommen att hänga med på en fullmatad förmiddag där vi bjuder på de senaste trenderna, framtidsspaningarna samt tips, inspiration och insikter att ta med dig vidare under året!

Utöver trenderna får du lyssna till både svenska och utländska talare från branschen, varvat med intervjuer och paneldebatter där vi dyker djupare i trenderna och diskuterar deras inverkan på svensk arbetsmarknad och svenska företag.

Det här vill du inte missa. Anmäl dig kostnadsfritt idag, så skickar vi mer information och länk till eventet!

Datum 18 mars 2021
Tid 08:00–12:00
Plats Digitalt, var du än befinner dig

Det finstilta…

  • Eventet riktar sig i första hand till Ada Digitals och TNG:s kunder och intressenter, men tipsa gärna kollegor!
  • Avbokning sker till event@tng.se