vi-som-jobbar-har

Vi som jobbar här

Behöver du fokusera på din digitala affär men har för få medarbetare i teamet? Eller funderar du på att byta jobb och utvecklas vidare i den digitala världen? Då har du kommit rätt!

Välkommen till oss på Ada Digital!

Vi vill förändra synen på IT-rekrytering och kompetens och vill att du också ska ha modet att förändra hur ditt företag rekryterar.

För vi är övertygande att det är möjligt att lösa den kompetensbrist som finns idag. Det handlar bara om att vara lite besvärlig ibland. Att våga. Att utmana. Och vi vill ha med dig på resan. Hör av dig redan idag så berättar vi mer!

Sara Scheef
Johanna Hellman
Mathias Jonsson
Alexanda Örnhall
Madelene Larsson
Ida Hellsing Ada Digital
Malin Löwdahl

Behind the scenes

Utöver vårt talent-team så finns givetvis andra kollegor som bidrar till att Ada Digital levererar.

Här finns vårt grymma marknadsgäng som jobbar med datadriven talent marketing. De ansvarar för vår digitala utveckling, aktiviteter i sociala medier, analys, seo, content marketing och trafikgenerering. Dessutom har de koll på trenderna inom talent aquisition, så att vi alltid ligger i framkant.

Här finns också Ada Digitals innesäljare och tre seniora Key Account Managers som dagligen sätter våra kunder främst. De hittar modiga och flexibla kundlösningar som utmanar och ibland överraskar. När rekryteringen väl är i mål så tar vår noggranna ekonomiavdelning över och ser till att fakturor skickas och betalas så att vi kan fortsätta utveckla Ada Digital. Och apropå utveckling, hos oss finns också HR, som möjliggör för oss att växa till vår fulla Ada-potential!

Tillsammans arbetar vi för att skapa en modig och öppen syn på kompetens vilket möjliggör hållbar utveckling i en digital värld.