Save the Date: Välkommen till årets trend- och rekryteringsfrukost i Stockholm!

15 maj slår Ada Digital tillsammans med TNG upp portarna till årets trend- och frukostseminarium i Stockholm. Förra året var det fullsatt med totalt över 1 000 anmälda chefer och HR-specialister. Kommer du i år? 2 april öppnar anmälan. Gör dig redo genom att redan nu boka in morgonen den 15 maj i din kalender!

Gustaf Josefsson Tadaa

Under en inspirerande morgon presenterar vi de viktigaste trenderna inom HR-tech, fördomsfri rekrytering och kandidatattraktion som ger dig som chef nya verktyg och insikter för att lyckas bygga team och organisationer i en konstant föränderlig värld.

Dessutom bjuder vi på en gästföreläsning med Gustaf Josefsson Tadaa – en av Sveriges mest anlitade föreläsare som djupdyker i de mänskliga aspekterna av digitalisering på arbetsplatser, i ledarskapet och i våra liv.

Före och efter föreläsningarna finns teamet på Ada Digital på plats för dig som vill diskutera rekrytering och konsultlösningar inom Tech, UX/Design, Data/Analytics och Digital Commerce med oss.

Dessutom finns det möjlighet att träffa och testa Tengai – världens första intervjurobot som TNG varit med och utvecklat.

Här är allt du behöver veta!

Datum: Fredag 15 maj
Tid pass 1: Frukost från 07:30, seminarium 08:00–09:30
Tid pass 2: Fika från 10:00, seminarium 10:30–12:00

Plats: Hotel Birger Jarl, Stockholm
Pris: Kostnadsfritt inkl. frukost/fika och kaffe

Håll utkik efter mer information och länk till anmälan den 2 april. Ett tips är att följa Ada Digital på LinkedIn. På så sätt håller du dig alltid uppdaterad om vad som är på gång hos oss.

Nyfiken på förra årets trender? Då hittar du dem här: 8 fördomsfria jobb- och rekryteringstrender 2020

Hanna Flink