Ada Digital är ett konsult- och rekryteringsbolag som erbjuder rekrytering och konsultlösningar inom digital utveckling. Vi hjälper våra kunder att utveckla sin digitala affär och verksamhet genom att ta fram kandidater och konsulter som kan modern produktutveckling och kan bidra med innovation. Våra specialistområden är Tech, Data/Analys, Digital Commerce och UX/Design.

Ada Digital är ett dotterbolag till bemannings- och rekryteringsföretaget TNG, som jobbar med fördomsfri rekrytering och bemanning.

Ursprungligen var Ada Digital ett IT-specialiserat affärsområde inom TNG. 2018 föddes bolaget Ada Digital, med inspiration från världens första programmerare, Ada Lovelace. Ada levde i början av 1800-talet och var inte som andra matematiker. Hon tog fram den första algoritmen och förutsåg digitaliseringen med sina tankar kring att räknemaskinen en dag skulle kunna spela musik.

Möt våra ”Ador” – kvalitetssäkrade kandidater och konsulter

Ada Lovelace har inspirerat oss att tänka annorlunda kring IT-kompetens. Det innebär bland annat att vi, oavsett roll, rekryterar eller hyr ut innovatörer. För oss är digital utveckling nämligen mer än bara teknik och 1:or och 0:or. Vi presenterar fram en Ada – en flexibel, nyfiken och snabblärd person som kan bidra med innovation och affärsnytta i en snabbt föränderlig omvärld.

Läs mer om våra specialistområden här nedanför eller kontakta oss direkt!