Har du också tröttnat på att inte kunna digitalisera i den takt du önskar, samtidigt som rekryteringsprocesserna drar ut på tiden? Då ska du höra av dig! Vi på Ada Digital snabbar på dina IT-rekryteringar så att du kan fokusera på det du gör bäst – öka innovationstakten och digitalisera din affär. 

Vare sig du ska rekrytera en talang, specialist eller ledare inom digital utveckling fokuserar vi på att du får en ”Ada” – det vill säga en kandidat som utvecklar din digitala affär. Adas agila rekryteringsupplevelse säkerställer att du får kandidater som förstår modern digital produktutveckling.

Du får en kandidat som bidrar till er innovation och affärsutveckling, oavsett vilken roll de rekryteras för.

Kvalitetssäkrade kandidater

Våra kandidater är framtagna genom Adas agila och datadrivna rekryteringsmetodik, där stort fokus ligger på att kvalitetssäkra kandidatens digitala mindset. En kandidat med digitalt mindset adapterar snabbt till den föränderliga värld vi lever i och kan utveckla din affär, oavsett roll. När man adderar ett sådant digitalt mindset till övriga grundläggande krav, som kunskap och tidigare erfarenhet, så får man en Ada-kandidat.

Våra Ador utvecklar din digitala affär och bidrar till innovation. Våra kandidater utvecklar bland annat robotar, skapar användarupplevelser utöver det vanliga och använder data för att skapa nya insikter. En Ada-kandidat kanske rent av är med och skriver om historien. Precis som Ada Lovelace gjorde för snart 200 år sedan!

Psst..! Du vet väl att vi även hyr ut konsulter?