Windows Klienttekniker, Handelsbanken Stockholm

Windows Klienttekniker, Handelsbanken Stockholm

Arbetsgivare Handelsbanken
Placeringsort Stockholm
Yrkeskategori Tech
Sista ansökningsdag 2019-06-04
Friskvård Friskvård
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter
Livspussel Livspussel
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling

Är du en kreativ tekniker som drivs av att optimera och automatisera klientplattformen? Sök då denna roll hos Handelsbanken idag!

Som Windows Klienttekniker på Handelsbanken får du arbeta inom det område som räknas som de mest centrala i” IT-arbetsplatsen” och dessa tjänster används dagligen av samtliga medarbetare i banken globalt. Här är nyckelordet ”proaktivitet” och man arbetar aktivt för att kunna möta befintlig och kommande teknik. Ny teknik är en del av möjliggörandet för att uppnå en modern, säker och mobil arbetsplats.

VI ERBJUDER DIG

  • En komplex IT miljö där du får tillhöra ett seniort team inom ett område som ligger i framkant på banken. Här jobbar man mot gemensamma mål och en stor "vi" faktor som genomsyrar allt man gör.
  • En möjlighet att påverka och vidareutveckla den tekniska infrastrukturen hos banken på en global nivå. Handelsbanken är en platt organisation där det finns stort utrymme för ett utvecklande, varierande och kreativt arbete med öppenhet för nya idéer och innovativa lösningar
  • Banken har en IT-avdelning med ca 2000 anställda så utvecklingsmöjligheterna är oändliga och det är upp till dig hur du vill utvecklas och växa med banken över tid.

 

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

Du kommer tillhöra område (IT-arbetsplats och klientplattformar) som har ett globalt ansvar för Handelsbankens IT-arbetsplats. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att vara:

  • Drift och utveckling av de tjänster som räknas som de mest centrala inom Windows klientplattform på banken
  • Arbetar aktivt med att ta fram nya tjänster och funktioner som stödjer och utvecklar bankens olika verksamheter
  • Tekniskt komplex felsökning samt identifiera och komma med nya lösningsförslag

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Denna tjänst är placerad på Gärdet där du kommer ingå i ett team om totalt 7 personer. Här arbetar teamet agilt med en teamcoach.

MER OM DIG

Vi söker en tekniker som är specialiserad på Windows klientplattform. Du har teknisk kompetens inom framförallt Windows 7 och 10, Active Directory, Group Policy, Powershell samt Jira som ärendehanteringsverktyg. SCCM är meriterande och vi ser gärna att du tidigare arbetat enligt agila processer.

Som person är du prestigelös och serviceinriktad, vågar ta plats och är självständig. Du trivs att arbeta i en föränderlig miljö och räds inte att ta dig an nya utmaningar. Du har ett stort tekniskt intresse och håller dig uppdaterad om vad som är på gång inom ditt område.

Till denna position söker vi dig som talar och skriver obehindrat på både svenska och engelska.

Handelsbanken

Tycker du om att ta eget ansvar? Vill du vara med och utveckla framtidens bank? Då tror vi att du kommer trivas hos oss.
Handelsbanken är en fullsortimentsbank med verksamhet i fler än 20 länder och har i dag närmare 12 000 medarbetare. Handelsbankens mål är att ha bättre lönsamhet än genomsnittet för jämförbara banker på hemmamarknaderna. Målet ska främst nås genom nöjdare kunder och lägre kostnader än konkurrenterna.
Vi arbetar ständigt för att vår företagskultur med decentraliserat arbetssätt och tro på individen ska genomsyra verksamheten. Inom Handelsbanken handlar jämställdhet och mångfald om att ta tillvara hela bankens potential.

SÅ HÄR FÅR VI KONTAKT

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

Ansök

Din rekryteringsupplevelse med Ada

Sök jobbet utan krångel

Använd Linkedin, Facebook eller CV.

Agilt första urval

Varje tillsättning är unik och vi anpassar vår metod för att på bästa sätt förstå din kompetens i relation till rollens natur. Ibland kommer du få färdighetstester innan vi läst ditt CV, ibland en snabb direktkontakt med ansvarig rekryterare.

Vi hör av oss!

Har du en intressant erfarenhet och stark motivation för rollen pratar vi ihop oss och ser hur vi gemensamt går vidare.

Möte hos Ada Digital

Välkommen till oss på Ada Digital där vi berättar om rollen och företaget, och du om dina styrkor och karriärönskemål.

Träffa din nya chef

Du besöker företaget, träffar den rekryterande chefen och möjligen teamet du ska jobba med. Nu kan det också vara dags att göra ett case eller tester.

Bakgrundskontroll och referenser

 

Nytt jobb!