Webbutvecklare till QuickBit i Stockholm

Webbutvecklare till QuickBit i Stockholm

Arbetsgivare QuickBit
Placeringsort Stockholm
Yrkeskategori Tech
Sista ansökningsdag 2019-10-17
Ny Teknik Ny Teknik
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter
Centralt kontor Centralt kontor
Friskvård Friskvård

Vi söker en teknikdriven Webbutvecklare till fintechbolaget Quickbit i Stockholm.

På QuickBit tror vi starkt på krypto och blockchain-teknik. Vårt uppdrag är att bygga innovativa produkter för personlig användning och för handlare, vilket möjliggör användningen av krypto på samma sätt som andra valutor. Vi är ett kreativt och passionerat team med ett gemensamt uppdrag att bygga en fantastisk användarupplevelse. Med innovation vill vi utmana kryptovärlden att bygga mer lättanvända produkter för slutanvändaren.

VI ERBJUDER DIG

Vi är ett bolag med entreprenörsanda som vill förenkla synen på kryptovalutor. Vi växer och söker efter en fullstackutvecklare med fokus på backend. En utvecklare som vill vara med på vår resa och skapa tjänster för en banbrytande krypto-upplevelse.
Du kommer att utveckla vår webbplats och våra webbapplikationer.

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

  • Du kommer bygga funktionaliteten med betoning på backend
  •  Nyutveckla och förbättra med hjälp av de senaste teknikerna
  • Arbeta nära iOS- och Android-utvecklarna samt UX designer

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Du får sitta i fina lokaler i centrala Stockholm. Vi är idag 7 personer i Stockholm och arbetar tvärfunktionellt med vårt globala kontor i Pakistan där vi har vårt backend team. Vi jobbar agilt och har dagliga stand-ups.
Om du liksom vi, brinner för UX, vill tillhöra ett team som är kreativa och affärsinriktad, vill vara med att forma en produkt som är robust och skalbar, då är det här jobbet för dig!

MER OM DIG

Vi söker dig som är bekväm i hela stacken med tyngden i backendutveckling. Vi ser gärna att du har erfarenhet av Node.js, javascript och webbstandarder. Tekniken är det du brinner för och viljan att våga testa nytt är en del av ditt DNA. Erfarenhet av e-handel eller finansbolag är meriterande men inget krav. Du har tillräckligt med arbetslivserfarenhet att du känner dig bekväm med att snabbt komma in i nuvarande produkter liksom bygga nya produkter från grunden.
För att lyckas i den här rollen behöver du vara passionerad, trygg i att ta egna initiativ och uppskatta ständig kunskapsväxling. Du behöver trivas med att jobba i ett team tillsammans med andra. Då vi är under utveckling värdesätter vi ditt driv och förväntar oss att du har en positiv inställning till kontinuerliga förbättringar med en entreprenörsanda. Du driver dina projekt i mål och är en duktig kommunikatör med en positiv och lösningsorienterad inställning.
Har du vilja, driv och passion kan du gå långt hos QuickBit!

QuickBit

På QuickBit tror vi starkt på krypto och blockchain-teknik. Vårt uppdrag är att bygga innovativa produkter för personlig användning och för handlare, vilket möjliggör användningen av krypto på samma sätt som andra valutor. Vi är ett kreativt och passionerat team med ett gemensamt uppdrag att bygga en fantastisk användarupplevelsen. Med innovation vill vi utmana kryptovärlden att bygga mer lättanvända produkter för slutanvändaren.

SÅ HÄR FÅR VI KONTAKT

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

Ansök

Din rekryteringsupplevelse med Ada

Sök jobbet utan krångel

Använd Linkedin, Facebook eller CV.

Agilt första urval

Varje tillsättning är unik och vi anpassar vår metod för att på bästa sätt förstå din kompetens i relation till rollens natur. Ibland kommer du få färdighetstester innan vi läst ditt CV, ibland en snabb direktkontakt med ansvarig rekryterare.

Vi hör av oss!

Har du en intressant erfarenhet och stark motivation för rollen pratar vi ihop oss och ser hur vi gemensamt går vidare.

Möte hos Ada Digital

Välkommen till oss på Ada Digital där vi berättar om rollen och företaget, och du om dina styrkor och karriärönskemål.

Träffa din nya chef

Du besöker företaget, träffar den rekryterande chefen och möjligen teamet du ska jobba med. Nu kan det också vara dags att göra ett case eller tester.

Bakgrundskontroll och referenser

 

Nytt jobb!