Webbredaktör E-commerce till Byggmax i Stockholm

Webbredaktör E-commerce till Byggmax i Stockholm

Arbetsgivare Byggmax
Placeringsort Stockholm
Yrkeskategori Digital Commerce
Sista ansökningsdag 2020-12-09
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter
Livspussel Livspussel
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling

Är du en vass webbredaktör som vill skapa engagerat innehåll med fokus på Byggmax produkter? Bli en del av vårt e-handelsteam!

Byggmax e-handel ökar och vi står inför en spännande framtid med många stora satsningar på att göra vår digitala butik ännu mer tilltalande! Här blir du en del av ett sammansvetsat team om tre andra webbredaktörer som alla jobbar mot samma mål – att optimera våra sajter och produkter för att driva vår digitala närvaro framåt!

Sök jobbet idag så lovar vi den en vardag med variation, yrkesmässig utmaning och samarbete!

VI ERBJUDER DIG

  • En snabbrörlig organisation med korta beslutsled som ger stort eget ansvar
  • Tillsammans med andra webbredaktörer ansvara för ett område med stor potential och möjlighet att optimera och driva Byggmax digitala närvaro
  • Ha kul på jobbet varje dag på ett värderingsstyrt bolag

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

Fokus i rollen kommer att vara att vårda våra sajter och skapa kundengagemang. Här kommer du bland annat att:

  • Driva processer och bygga struktur för våra produkter och kategorier i PIM-systemet inRiver.
  • Driva, utveckla och skapa content för produkter samt optimera detta över tid
  • Automatisera och effektivisera våra processer överlag men framförallt med fokus på våra produktflöden
  • Driva och följa upp satta KPI:er
  • Optimera sökbarheten (SEO) och se över så att innehållet är baserat utifrån Byggmax kommunikationsstrategi
  • Ha ett helhetstänk kring hur vi vill förmedla våra produkter och kategorier så att det snabbt når våra kunder

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Här blir du en del av Byggmaxgruppens e-handelsteam på ca 14 personer som idag ansvarar för Byggmax hemsidor i tre nordiska länder. Du kommer framförallt att jobba nära andra webbredaktörer och inköp men även ha nära dialog med den digitala marknadsavdelningen och marknadsavdelningen.

Byggmax sitter i Solna nära Västra skogens T-bana.

MER OM DIG

Här kommer du trivas om du gillar att vara en central punkt med många kontaktytor. På Byggmax går det snabbt från idé till agerande och här ges alla ansvar från dag ett varför vi gärna ser en person som frodas i denna typ av kultur. Här förväntas du ta initiativ och komma med idéer. Att du även gillar att jobba mot uppsatta mål och har ett holistiskt tänk ser vi som en självklarhet.

Här kommer du att få ta stort eget ansvar för sajterna i stort men med fokus på våra produkter. Vi jobbar i PIM-systemet inRiver så det är ett stort plus om du har erfarenhet av det. Det är viktigt att du har erfarenhet av att jobba i inköpstunga organisationer med många komplexa produkter och kategoriträd.

Vi söker dig som har ett kommersiellt tänk, är lösningsfokuserad och hela tiden tänker hur vi kan optimera saker. Du har en bakgrund inom liknande jobb, troligtvis är du webbredaktör idag där det finns ett stort fokus på produkter samt har erfarenhet av e-handel.

Byggmax

Byggmax idé är enkel. Vi erbjuder byggvaror med bra kvalitet till ett lågt pris till både hemmafixare och proffs. Genom att erbjuda bra produkter till bra priser och göra det enkelt för kunden att handla har Byggmax blivit en av Nordens mest populära Retail-kedjor inom ”projekt för hemmet” med över 150 varuhus i Norden, spridda i Sverige, Norge och Finland.

Byggmax har även lyckats att skapa ett av de mest expansiva och lönsamma kedjeformaten på den nordiska marknaden. Butikerna i kombination med en målmedveten satsning på e-handel under många år har resulterat i många trogna och nöjda kunder. I koncernen ingår förutom Byggmax även Skånska Byggvaror och Buildor och vi arbetar tvärs över bolagen i koncernen. Byggmax genomsyras av våra värderingar; ansvar, positiv attityd, respekt, roligt, engagemang och 100%.

SÅ HÄR FÅR VI KONTAKT

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

Ansök

Din kontakt med Ada

Sök utan krångel

Använd Linkedin, Facebook eller CV.

Agilt första urval

Varje tillsättning är unik och vi anpassar vår metod för att på bästa sätt förstå din kompetens i relation till rollens natur. Ibland kommer du få färdighetstester innan vi läst ditt CV, ibland en snabb direktkontakt med oss på Ada Digital.

Vi hör av oss!

Har du en intressant erfarenhet och stark motivation för rollen pratar vi ihop oss och ser hur vi gemensamt går vidare.

Möte hos Ada Digital

Välkommen till oss på Ada Digital där vi berättar om rollen och företaget, och du om dina styrkor och karriärönskemål.

Besök din arbetsplats

Du besöker företaget, träffar den ansvariga chefen och möjligen teamet du ska jobba med. Nu kan det också vara dags att göra ett case eller tester.

Bakgrundskontroll och referenser

 

Grattis till nya utmaningar!