Webbanalytiker till Verisure i Stockholm

Webbanalytiker till Verisure i Stockholm

Arbetsgivare Verisure
Placeringsort Stockholm
Yrkeskategori Data & Analytics
Sista ansökningsdag 2019-05-04
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Träna på arbetstid Träna på arbetstid
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård

Axla rollen som webbanalytiker hos Verisure, i Solna, där du får utveckla affären genom analys!

Ser du analys som en självklarhet för att driva affären? Då kommer du att älska rollen som webbanalytiker på Verisure. Här kommer du att få jobba i ett dynamisk miljö med stort tillväxtfokus.

VI ERBJUDER DIG

I en nystartad roll kliver du in i det största svenska och europeiska larmföretaget. Med bas i Online Optimization-teamet, blir du involverad i flera delar av organisationen för att arbeta med leads och konverteringsoptimering. Hos Verisure får du i en operativ roll arbeta nära affären och ges utrymme för utveckling och möjlighet att driva analysarbetet vidare!

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

På Verisure kommer din huvuduppgift vara att effektivisera och förbättra webben för att generera mer leads. Här kommer du bland annat att få:

  • Analysera besökarna på sajten för att bli mer relevanta
  • Genomföra A/B-tester
  • Stötta organisationen vid kampanjer, analysera och säkerställa att det går att mätas
  • Effektivisera och implementera mätpunkter på webben.

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Du kommer att sitta i Verisures lokaler i Solna och ingå i teamet Online Optimization, vilket i sin tur är en del av Marknadsavdelningen. Du kommer att jobba nära teamen Online Marketing och Digital Development, och till viss del även med Telebooking-avdelningen. Då vi har ett nära samarbete med specialistbolag inom analys kommer du även kunna bolla och ha tät dialog med kompetenskonsulter.

MER OM DIG

För dig är det en självklarhet att fatta beslut och dra slutsatser utifrån data. Du brinner för analys och har tidigare erfarenheter från webbanalys antingen från relevant utbildning eller jobb. Du gillar att grotta ner dig i data och vill jobba operativt med analys. Vidare ser vi framför oss en person som rör sig obehindrat i verktyg som Google analytics och Tag manager.

Det är ett plus om du förstår dig på Javascript och har erfarenhet av något business intelligence-verktyg och SQL.

Verisure

Verisure är en ledande leverantör av professionellt övervakade larm. Vi driver vår verksamhet under varumärket Verisure i de flesta av våra marknader samt Securitas Direct i Spanien och Portugal. Vi har närmare 3 miljoner kunder i 15 länder i Europa och Latinamerika. Vår affärsmodell integrerar produktutveckling, design och försäljning med installation, service och professionellt övervakad larmtjänst dygnet runt, året om. Tack vare ett starkt fokus på hög kvalitet är våra kunder bland de mest nöjda i branschen.

SÅ HÄR FÅR VI KONTAKT

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

Ansök

Din rekryteringsupplevelse med Ada

Sök jobbet utan krångel

Använd Linkedin, Facebook eller CV.

Agilt första urval

Varje tillsättning är unik och vi anpassar vår metod för att på bästa sätt förstå din kompetens i relation till rollens natur. Ibland kommer du få färdighetstester innan vi läst ditt CV, ibland en snabb direktkontakt med ansvarig rekryterare.

Vi hör av oss!

Har du en intressant erfarenhet och stark motivation för rollen pratar vi ihop oss och ser hur vi gemensamt går vidare.

Möte hos Ada Digital

Välkommen till oss på Ada Digital där vi berättar om rollen och företaget, och du om dina styrkor och karriärönskemål.

Träffa din nya chef

Du besöker företaget, träffar den rekryterande chefen och möjligen teamet du ska jobba med. Nu kan det också vara dags att göra ett case eller tester.

Bakgrundskontroll och referenser

 

Nytt jobb!