Webb Analytiker till Willys i Stockholm

Webb Analytiker till Willys i Stockholm

Arbetsgivare Willys AB
Placeringsort Göteborg
Yrkeskategori Data och Analytics
Sista ansökningsdag 2021-07-06
Friskvård Friskvård
6 v semester 6 v semester
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter
Personalrabatter Personalrabatter

Är du en Webb analytiker med passion för datadrivet arbete inom E handel? Välkommen till Willys i Stockholm!

Hos oss på Willys kommer du in i ett spännande skede där stort fokus ligger på digitala satsningar. E-handel med mat har haft en enorm tillväxt under 2020 och Willys ligger i framkant av digitaliseringen i stort. Vi fortsätter i en offensiv takt framåt och söker nu dig där du kommer som Webb analytiker inom ett prioriterat område vara en viktig pusselbit i vår digitala resa.

VI ERBJUDER DIG

  • Vår unika kultur. Våra kärnvärden är: vi utmanar, vi är starkare tillsammans, vi har koll, varje krona räknas och butiken är vår scen. Detta leder oss till Sveriges billigaste matkasse med bra mat för alla
  • En verksamhet med en enorm tillväxt där insikter kring hur kunder beter sig i våra digitala kanaler prioriteras
  • Ett bolag där våra medarbetare får möjlighet att växa och utvecklas
  • Ett nära samarbete med e-handelsteamet och andra analytiska roller inom Willys och Axfood.

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

Som Webb analytiker har du en nyckelroll när det gäller att utveckla vår e-handel och digitala kanaler. Du kommer bland annat:

  • Arbeta med att optimera onlinebeteendet baserat på de insikter du tar fram genom olika analysverktyg och A/B-testsystem
  • Ha det övergripande ansvaret att mäta, analysera och bidra till att utveckla och digitalisera våra digitala kanaler
  • Ansvara för att rätt mätverktyg och metoder används effektivt i det löpande optimeringsarbetet för att skapa en så bra kundupplevelse som möjlighet
  • Utveckla vårt arbetssätt och våra processer för att hela tiden ta nya kliv inom området.

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Du kommer tillhöra e-handelsteamet. Tillsammans med andra digitala analytiker, produktägare, projektledare, UX designer och utvecklare kommer du att samverka med hela organisationen. I dialog med statistiker och andra kollegor inom e-handel skapar du förutsättningarna för den fortsatta digitaliseringen.

Din arbetsplats är på Willys supportkontor och du har möjlighet att jobba från Stockholm eller Gö-teborg.

MER OM DIG

Vi ser att du är affärsintreserad och har erfarenhet av att jobba i en organisation som har kunden och affären i fokus. Du är analytisk och gillar att komma fram till slutsatser och insikter. I rollen har du många kontakter med kollegor i hela koncernen vilket ställer krav på kommunikativ förmåga och att kunna lyssna in och föra ut ett budskap.


Du har en passion för datadrivet arbete och användarcentrerade applikationer. Du har tidigare erfarenhet av liknande roller, helt i en miljö av stora volymer och komplexa data, där du arbetat med mätetal kopplat till e-handel och slutkunder. Du har erfarenhet och kunskap inom Excel och andra statistikmodelleringsverktyg, Google Analytics, A/B – och multivariata tester samt liknande verktyg för analys av online beteende.

Willys AB

I över 40 år har vi hjälpt att sätta bra mat på fler middagsbord genom vår affärsidé: Sveriges billigaste matkasse. Något som genomsyrar allt vi gör. Idag har vi mer än 200 butiker från Kalix i norr till Trelleborg i söder och under 2019 omsatte vi över 29 miljarder. Tillsammans med bland annat Hemköp, Mat.se och Dagab ingår vi i Axfood – ett av de största företagen inom svensk dagligvaruhandel. Hos oss finns det gott om möjlighet att växa och utvecklas.

SÅ HÄR FÅR VI KONTAKT

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

Ansök

Din kontakt med Ada

Sök utan krångel

Använd Linkedin, Facebook eller CV.

Agilt första urval

Varje tillsättning är unik och vi anpassar vår metod för att på bästa sätt förstå din kompetens i relation till rollens natur. Ibland kommer du få färdighetstester innan vi läst ditt CV, ibland en snabb direktkontakt med oss på Ada Digital.

Vi hör av oss!

Har du en intressant erfarenhet och stark motivation för rollen pratar vi ihop oss och ser hur vi gemensamt går vidare.

Möte hos Ada Digital

Välkommen till oss på Ada Digital där vi berättar om rollen och företaget, och du om dina styrkor och karriärönskemål.

Besök din arbetsplats

Du besöker företaget, träffar den ansvariga chefen och möjligen teamet du ska jobba med. Nu kan det också vara dags att göra ett case eller tester.

Bakgrundskontroll och referenser

 

Grattis till nya utmaningar!