Utvecklare till SEB i Stockholm

Utvecklare till SEB i Stockholm

Arbetsgivare SEB
Placeringsort Stockholm
Yrkeskategori Digitala affären
Sista ansökningsdag 2019-10-17
Gym på kontoret Gym på kontoret
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter
Friskvård Friskvård
Livspussel Livspussel

Som utvecklare på SEB Stockholm kommer du bli specialist på automatiserade processer, som är snabba, flexibla och tillförlitliga.

Du ges möjlighet att bli specialist på IBMs produkter inom Automation Platform for Digital Business. Om du som vi gillar förändring och vill bidra till SEBs fortsatta resa inom digitalisering och processautomation kommer du göra skillnad och hitta hem hos oss som utvecklare. Här får du möjlighet att göra skillnad i ett prioriterat område för SEB där effektiva och enkla processer aldrig har varit viktigare.

OM JOBBET

Som utvecklare hos oss kommer du jobba med att utveckla automatiserade workflowapplikationer som ska stödja flöden, ärenden och processer. En viktig del av arbetet är att genom dialog med intressenter definiera krav och lösningar. Du blir del av ett integrerat värdeflöde kring privat- och företagskunder.

Detta innebär att du bland annat kommer:

  • Arbeta för att automatisera processer i modelldrivna verktyg
  • Utveckla lösningar i nära samarbetet med utvecklare och affärssidan
  • Vara en del av vår automations community, samt ha en nära dialog med Digital Processing Center of Excellence på SEB.

Här på SEB kommer du bli en del av en bransch som är i stor förändring där vi värderar entreprenörskap, öppenhet och förmågan att driva förändring. Automation är en av de viktigaste aspekterna i vår digitala resa. Här blir du en del av ett tvärfunktionellt team med .NET-utvecklare, testare, workflow-utvecklare och Java-utvecklare och omkring dig finns verksamhetsrepresentanter, analytiker och arkitekter. Du sitter i helt nya lokaler i Solna, Arenastaden.

VEM ÄR DU?

För att trivas i den här rollen söker vi dig som har erfarenhet av utveckling i objektorienterade språk som Java, C# eller .NET, gärna i en komplex miljö. Det är ett plus om du har intresse av workflow eller regler samt viljan och förmågan att lära dig och förklara för andra. Vi ser även att du har jobbat med webbutveckling tidigare, exempelvis med microsajter, Angular eller TypeScript. I och med att automatiseringsverktygen sträcker sig över hela stacken är det även meriterande att ha tidigare erfarenhet av att bygga lösningar med SOAP och/eller REST web services.

När det kommer till själva produkterna kommer du behöva lära dig att utnyttja de funktioner som finns samt tänka kreativt kring vidareutveckling. Då vi jobbar agilt med Scrum bör du trivas i en agil utvecklingsmiljö och ha ett adaptivt förhållningssätt. Hos oss värderar vi också dina personliga egenskaper och tror att du som trivs bäst i den här rollen har förmågan att agera på egna initiativ, bygga värdefulla relationer med intressenter från affärssidan såväl som i ditt egna team.

LÄS MER OM HUR DET ÄR ATT ARBETA PÅ SEB

www.sebgroup.com/career

 

SEB

SEB är en ledande nordisk finansiell koncern. Vi tror starkt på att entreprenöriellt tänkande och innovativa företag behövs för att skapa en bättre värld, och med ett långsiktigt perspektiv stöttar vi våra kunder i både med- och motgång. I Sverige och i de baltiska länderna erbjuder vi ett brett utbud av finansiella tjänster och rådgivning. I Danmark, Finland, Norge och Tyskland är vi inriktade på företagsaffären och investment banking utifrån ett fullservicekoncept till företag och institutioner. Vi finns representerade i ett 20-tal länder runt om i världen med cirka 15 500 anställda.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

Ansök

Din rekryteringsupplevelse med Ada

Sök jobbet utan krångel

Använd Linkedin, Facebook eller CV.

Agilt första urval

Varje tillsättning är unik och vi anpassar vår metod för att på bästa sätt förstå din kompetens i relation till rollens natur. Ibland kommer du få färdighetstester innan vi läst ditt CV, ibland en snabb direktkontakt med ansvarig rekryterare.

Vi hör av oss!

Har du en intressant erfarenhet och stark motivation för rollen pratar vi ihop oss och ser hur vi gemensamt går vidare.

Möte hos Ada Digital

Välkommen till oss på Ada Digital där vi berättar om rollen och företaget, och du om dina styrkor och karriärönskemål.

Träffa din nya chef

Du besöker företaget, träffar den rekryterande chefen och möjligen teamet du ska jobba med. Nu kan det också vara dags att göra ett case eller tester.

Bakgrundskontroll och referenser

 

Nytt jobb!