Utvecklare inom Cobol till SEB i Stockholm

Utvecklare inom Cobol till SEB i Stockholm

Arbetsgivare SEB
Placeringsort Stockholm
Yrkeskategori Tech
Sista ansökningsdag 2020-09-09
Gym på kontoret Gym på kontoret
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Livspussel Livspussel

Vill du vara en del av vår förändringsresa när vi moderniserar Stordator-området? Vi söker Cobol-utvecklare till SEB i Stockholm!

Vi ser fram emot att välkomna dig till ett glatt och positivt team med hög kompetens och stark samarbetsvilja för att nå gemensamma mål. Vi genomgår just nu en spännande transformationsresa med fokus på modernisering och digitalisering av Stordator-området. Du erbjuds möjligheten att vara en central del av denna resa där du involveras i både nyutveckling och designmönster för att möta framtidens behov.

OM JOBBET

Som Cobol-utvecklare kommer du jobba med nyutveckling och förvaltning av flertalet system inom området Pension och Försäkring med fokus på Traditionell Försäkring. Du kommer att ha ett tätt samarbete med produktägare från affären och tillsammans med ditt team kommer du bygga hållbara lösningar.

Som utvecklare hos SEB erbjuder vi dig:

  • Möjligheten att vara en del av vår moderniseringsresa av Stordator-området
  • Ett positivt och prestigelöst team med erfarna kollegor
  • En öppen kultur med högt i tak där du uppmuntras att bidra med egna idéer
  • En arbetsplats där vi är måna om balans mellan arbete och privatliv

Du kommer tillhöra ett team inom området Pension och Försäkring om 8 personer bestående av Utvecklare, Testare och Kravanalytiker. Vi arbetar agilt enligt SAFe med 3 veckors sprintar, daglig standup, review och retro. Inom teamet värdesätter vi ett nära samarbete, nyfikenhet och vilja att dela med sig. Vi sitter i moderna lokaler bredvid Mall of Scandinavia, Solna.

VEM ÄR DU?

Vi ser att du har en teknisk bakgrund inom stordatorutveckling inom försäkringsområdet med fokus på Cobol, DL/1, DB2, SQL, IMS, JCL, samt erfarenhet av integrationer mot andra applikationer och system. Du har arbetat i Mainframe/zOS med utvecklingsmiljöer som Microfocus EDz eller IBM RDz.

Som person tror vi att du är öppen och positiv. Du samarbetar väl med andra och delar gärna med dig av din kunskap och egna idéer. Vidare är du är analytisk och trivs i en miljö som kräver problemlösning. Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift.

Välkommen med din ansökan!

LÄS MER OM HUR DET ÄR ATT ARBETA PÅ SEB

www.sebgroup.com/career

 

SEB

SEB är en ledande nordisk finansiell koncern. Vi tror starkt på att entreprenöriellt tänkande och innovativa företag behövs för att skapa en bättre värld, och med ett långsiktigt perspektiv stöttar vi våra kunder i både med- och motgång. I Sverige och i de baltiska länderna erbjuder vi ett brett utbud av finansiella tjänster och rådgivning. I Danmark, Finland, Norge och Tyskland är vi inriktade på företagsaffären och investment banking utifrån ett fullservicekoncept till företag och institutioner. Vi finns representerade i ett 20-tal länder runt om i världen med cirka 15 500 anställda.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

Ansök

Din kontakt med Ada

Sök utan krångel

Använd Linkedin, Facebook eller CV.

Agilt första urval

Varje tillsättning är unik och vi anpassar vår metod för att på bästa sätt förstå din kompetens i relation till rollens natur. Ibland kommer du få färdighetstester innan vi läst ditt CV, ibland en snabb direktkontakt med oss på Ada Digital.

Vi hör av oss!

Har du en intressant erfarenhet och stark motivation för rollen pratar vi ihop oss och ser hur vi gemensamt går vidare.

Möte hos Ada Digital

Välkommen till oss på Ada Digital där vi berättar om rollen och företaget, och du om dina styrkor och karriärönskemål.

Besök din arbetsplats

Du besöker företaget, träffar den ansvariga chefen och möjligen teamet du ska jobba med. Nu kan det också vara dags att göra ett case eller tester.

Bakgrundskontroll och referenser

 

Grattis till nya utmaningar!