Utvecklare inom Cobol till SEB i Stockholm

Utvecklare inom Cobol till SEB i Stockholm

Arbetsgivare SEB
Placeringsort Stockholm
Yrkeskategori Tech
Sista ansökningsdag 2020-06-17
Gym på kontoret Gym på kontoret
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter
Friskvård Friskvård
Livspussel Livspussel

Är du intresserad av helheten och motiverad av design? Som cobol-utvecklare på SEB i Stockholm väntar en spännande vardag!

Som utvecklare inom Cobol på SEBs område för värdepapper kommer du möta en variationsrik vardag där ditt jobb som Cobol-utvecklare kommer göra skillnad. Du erbjuds möjlighet att involveras i både nyutveckling, designmönster såväl som du bidrar till vårt agila arbetssätt i ett nära samarbete med affärsverksamheten.

OM JOBBET

Som utvecklare kommer du jobba med nyutveckling och förvaltning inom området Savings & Investments. Inom Custody ansvarar vi bland annat för system som hanterar värdepappersinformation och bolagshändelser. I rollen du ges möjlighet att ta fram både designmönster såväl som den operativa utvecklingen. Du kommer bland annat:

  • Vidareutveckla vår stordatormiljö på zOS-plattformen i Cobol
  • Fokusera på kvalitet och helhetslösningar inom ett av bankens mest prioriterade områden
  • Bidra till vårt agila arbetsätt
  • Få en god insyn i affären inom värdepapper, våra flöden och lagkrav

Du kommer tillhöra ett agilt team om 17 personer bestående av utvecklare, testare, kravare samt scrum master. Vi tillhör triben Custody Core där vi skapar säkra och effektiva lösningar som möter kundernas behov och önskemål. Just nu är vi på en förändringsresa där du får chansen att bidra till framtidens tjänster inom värdepapper genom att vara delaktig i hela processen. Inom teamet värdesätter vi ett nära samarbete, nyfikenhet och viljan att dela med sig. Vi sitter i attraktiva lokaler bredvid Mall of Scandinavia, Solna.

VEM ÄR DU?

För att trivas hos oss tror vi att du har en stark vilja att utvecklas. Genom dina tidigare erfarenheter har du lärt dig att analysera problem och komma med lösningar samtidigt som du dessutom vågar utmana gamla metoder. För att lyckas med detta är du drivande, strukturerad och tar ansvar för ditt arbete. Då vi jobbar nära varandra inom det agila teamet behöver du trivas med att samarbeta och ha viljan att dela med dig av din kunskap. Då du kommer samverka med affärsidan och andra intressenter värdesätter vi förmåga att se kundvärde och dina kommunikativa egenskaper.
Teknisk ser vi att du har erfarenhet av Cobolutveckling i stordatormiljö och utvecklat med DB2. Det är meriterande om du har erfarenhet av DL1 samt JCL och TSO-ISPF. Det är en fördel om du är intresserad av designmönster och är van att jobba nära affärsverksamheten. Flytande svenska och engelska är ett krav för rollen.

LÄS MER OM HUR DET ÄR ATT ARBETA PÅ SEB

www.sebgroup.com/career

 

SEB

SEB är en ledande nordisk finansiell koncern. Vi tror starkt på att entreprenöriellt tänkande och innovativa företag behövs för att skapa en bättre värld, och med ett långsiktigt perspektiv stöttar vi våra kunder i både med- och motgång. I Sverige och i de baltiska länderna erbjuder vi ett brett utbud av finansiella tjänster och rådgivning. I Danmark, Finland, Norge och Tyskland är vi inriktade på företagsaffären och investment banking utifrån ett fullservicekoncept till företag och institutioner. Vi finns representerade i ett 20-tal länder runt om i världen med cirka 15 500 anställda.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

Ansök

Din kontakt med Ada

Sök utan krångel

Använd Linkedin, Facebook eller CV.

Agilt första urval

Varje tillsättning är unik och vi anpassar vår metod för att på bästa sätt förstå din kompetens i relation till rollens natur. Ibland kommer du få färdighetstester innan vi läst ditt CV, ibland en snabb direktkontakt med oss på Ada Digital.

Vi hör av oss!

Har du en intressant erfarenhet och stark motivation för rollen pratar vi ihop oss och ser hur vi gemensamt går vidare.

Möte hos Ada Digital

Välkommen till oss på Ada Digital där vi berättar om rollen och företaget, och du om dina styrkor och karriärönskemål.

Besök din arbetsplats

Du besöker företaget, träffar den ansvariga chefen och möjligen teamet du ska jobba med. Nu kan det också vara dags att göra ett case eller tester.

Bakgrundskontroll och referenser

 

Grattis till nya utmaningar!