Utvecklare i Integration och Infrastruktur till UR

Utvecklare i Integration och Infrastruktur till UR

Arbetsgivare Utbildningsradion (UR)
Placeringsort Stockholm
Yrkeskategori Tech
Sista ansökningsdag 2020-04-02
Ny Teknik Ny Teknik
Flexibel arbetsplats Flexibel arbetsplats
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Livspussel Livspussel

Vill du göra skillnad på riktigt och jobba med radio och TV som tjänst i hem och klassrum? Sök då utvecklare till UR i Stockholm!

Vi på Utbildningsradion (UR) i Stockholm söker nu dig som är en erfaren och kreativ utvecklare som vill vara med och driva UR:s interna tjänster. Här kommer du verka inom deras infrastruktur och jobba med utveckling och integration.

VI ERBJUDER DIG

Vi på UR kan erbjuda dig en kreativ och stimulerande arbetsplats, där du kommer få stora möjligheter att påverka valet av framtida tekniker, verktyg och arbetssätt inom programproduktion, broadcast och VOD. Hos oss lägger vi en stor vikt vid att du som utvecklare kontinuerligt ska utvecklas och ha möjlighet att kunna arbeta med modern teknik. Vi lägger stor vikt vid att förstå affären och ger dig möjlighet att delta i evenemang med syfte att omvärldsbevaka plattformar och teknik inom samma bransch världen över.

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

Du kommer Hos oss kommer du vara en av tre utvecklare inom infrastruktur, där du tillsammans med teamet kommer:

  • Driva och stötta UR:s plattformar inom produktion, broadcasting och webb.
  • Jobba med integration och API:er.
  • Testa och implementera nya verktyg och tekniker.
  • Omvärldsbevaka andra plattformar.
  • Utveckla system i olika programmeringsspråk men i huvudsak Java.
  • Arbeta med integrationsramverk som Apache Camel.

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Du kommer ingå i infrastruktur-teamet som består av 10 personer, där du kommer jobba nära andra utvecklare, arkitekter, systemansvariga, drift- och supporttekniker. Du kommer sitta i nya lokaler i SVT-huset som ligger centralt vid Gärdet i Stockholm.

MER OM DIG

Vi söker dig som har ett genuint intresse för UR:s verksamhet, där du vill göra kunskap tillgänglig för fler personer i Sverige. För att du ska lyckas bra i rollen som utvecklare tror vi att du har minst några års erfarenhet inom systemutveckling, objektorientering och designmönster. Det är meriterande om du har erfarenhet att arbeta med meddelandeköer, sökbibliotek och distribuerade system.

Det viktigaste är dock att du är en öppen och nyfiken person som ser lösningar istället för problem. Du är inte rädd för att testa nya tekniker eller ta dig an nya utmaningar. Du brinner helt enkelt för utveckling och att hitta tekniska lösningar. Lockas du av att arbeta med teknik inom media och utbildning, då kommer du verkligen att trivas hos oss!

Utbildningsradion (UR)

Sveriges Utbildningsradio, UR är en digital kanal för kunskap och lärande som även sänder sina program via SVT:s och SR:s marksändningar. UR:s uppdrag som enskilt public service-bolag är att bidra till kunskap och utbildning samt att bredda, förstärka och komplettera andras utbildningsinsatser. Företaget är i en spännande utvecklingsfas och digital transformation. I januari 2019 lanserade vi vår nya vision Frihet genom kunskap – till de många och de få. Vi är cirka 240 medarbetare som huvudsakligen arbetar i Stockholm.

SÅ HÄR FÅR VI KONTAKT

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

Ansök

Din kontakt med Ada

Sök utan krångel

Använd Linkedin, Facebook eller CV.

Agilt första urval

Varje tillsättning är unik och vi anpassar vår metod för att på bästa sätt förstå din kompetens i relation till rollens natur. Ibland kommer du få färdighetstester innan vi läst ditt CV, ibland en snabb direktkontakt med oss på Ada Digital.

Vi hör av oss!

Har du en intressant erfarenhet och stark motivation för rollen pratar vi ihop oss och ser hur vi gemensamt går vidare.

Möte hos Ada Digital

Välkommen till oss på Ada Digital där vi berättar om rollen och företaget, och du om dina styrkor och karriärönskemål.

Besök din arbetsplats

Du besöker företaget, träffar den ansvariga chefen och möjligen teamet du ska jobba med. Nu kan det också vara dags att göra ett case eller tester.

Bakgrundskontroll och referenser

 

Grattis till nya utmaningar!