Unifaun i Stockholm söker en BI-Engineer

Unifaun i Stockholm söker en BI-Engineer

Arbetsgivare Unifaun
Placeringsort Stockholm
Yrkeskategori Data & Analytics
Sista ansökningsdag 2020-06-24
Centralt kontor Centralt kontor
Ny Teknik Ny Teknik
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Frukost Frukost

Ta möjligheten att jobba med Business Intelligence, Datavisualisering och Data Warehouse i vårt BI-team hos Unifaun i Stockholm!

Vill du vara med och utveckla morgondagens innovativa transportsystem på ett företag där ditt jobb kommer göra stor skillnad? Vill du arbeta i ett företag som har en samhällsbärande funktion, där varannan lastbil, eller nästan en miljon paket per dag, passerar via Unifauns system?

Ta då chansen att bli en del av oss på Unifaun som nu söker en BI-Engineer till vårt fina kontor på Tegnérgatan i centrala Stockholm!

VI ERBJUDER DIG

Här hos oss på Unifaun är du en viktig del i ett företag som bokstavligt talat får Sverige att snurra. Paketen i nästan varje lastbil du ser har troligtvis passerat vår plattform, fraktetiketten är märkt med vårt namn, och vindkraftverken snurrar vidare med hjälp av reservdelar snabbt distribuerade via oss till kunder.

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

Vi välkomnar mångfald och kritiskt tänkande. Vi uppmuntrar till experimenterande med nya verktyg och arbetssätt. Vi vågar göra fel och misstag, men vi lär oss av det. Detta är något vi tror föder innovation i vårt dagliga arbete och möjligheten att ligga steget före våra konkurrenter. För oss är transparens, kunskapsutbyte och lärande en del av processen. För detta har vi kompetensforum, tech-radar, labbdagar, hackathons och andra återkommande gruppaktiviteter tillsammans med en otroligt bra företagskultur.

Här kommer du att få:

  • Utveckla och underhålla vår befintliga Data Warehouselösning med syfte att möjliggöra för våra kravställare (sälj, ekonomi och produkt) att ta beslut som förbättrar deras affärer.
  • Arbete med Microsoft SQL Server Stack (SSIS, SSAS, SSRS och Power BI).
  • Modellering av vår Data Warehouselösning.
  • Stödja produktägare genom att förvandla verksamhetskrav till funktionsspecifikationer.
  • Vidareutveckla vår tekniska livscykel avseende visualisering av data för Power BI och Qlik.
  • Säkerställer att du hänger med i den senaste tekniken med syfte att förbättra våra möjligheter att leverera innovativa produkter och tjänster.

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Du kommer in i ett innovativt och teknikintresserat BI-team om 3 personer, där du kommer vara en del av utvecklingsavdelningen som är ca 60 personer i Stockholm och Göteborg. Här kommer du att arbeta i fina, nyrenoverade lokaler på Tegnérgatan i centrala Stockholm med ett stort utbud av bra restauranger, affärer m.m runt knuten.

MER OM DIG

Som person älskar du ny teknik, smarta lösningar och goda användarupplevelser. För dig är det viktigt att både du, teamet och plattformen ständigt utvecklas samt håller hög kvalité och en lång hållbarhet.

Vi ser också gärna att du har:

  • Gedigen erfarenhet från utveckling av Data Warehouselösningar, dess arkitektur, infrastruktur, DW-modellering, ETL och olika typer av visualiseringsramverk såsom Qlik, Tableau eller Power BI
  • God kunskap inom SQL, relationsdatabaser och MS SQL Stack (SSIS, SSAS, SSRS och Power BI)
  • Kunskap inom programmering och agil utveckling är ett plus
  • God kunskap i engelska i tal och skrift. Meriterande med svenska.

Här kommer du som är ansvarstagande och självgående få stora möjlighet att påverka hur ditt område ska utvecklas och vilka verktyg och metoder ni ska använda framöver. Är du som oss; positiv och har ett lösningsorienterat förhållningssätt till problem och utmaningar så kommer du snabbt komma in i vår miljö och verkligen gilla ditt jobb!

Unifaun

Unifaun har över 20 års erfarenhet av att leverera innovativa och högkvalitativa molnbaserade Delivery Management-system. Lösningarna används i över 80 länder och varje dag skickas ungefär en miljon försändelser genom våra system.

Unifaun har 210 medarbetare i Sverige, Finland, Norge, Polen och Benelux. Arbetar du hos oss är du en del av att få logistikflödet i Europa att snurra. Paketen i nästan varje lastbil du ser har troligtvis passerat vår plattform, fraktetiketten på din leverans från Footway eller Stadium är märkt med vårt namn. Vi är det digitala navet för över 300 miljoner transporter varje år och trots att gemene man kanske inte tidigare tänkt på Unifaun är vi en central del i att få logistikkedjan att fungera.

SÅ HÄR FÅR VI KONTAKT

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

Ansök

Din kontakt med Ada

Sök utan krångel

Använd Linkedin, Facebook eller CV.

Agilt första urval

Varje tillsättning är unik och vi anpassar vår metod för att på bästa sätt förstå din kompetens i relation till rollens natur. Ibland kommer du få färdighetstester innan vi läst ditt CV, ibland en snabb direktkontakt med oss på Ada Digital.

Vi hör av oss!

Har du en intressant erfarenhet och stark motivation för rollen pratar vi ihop oss och ser hur vi gemensamt går vidare.

Möte hos Ada Digital

Välkommen till oss på Ada Digital där vi berättar om rollen och företaget, och du om dina styrkor och karriärönskemål.

Besök din arbetsplats

Du besöker företaget, träffar den ansvariga chefen och möjligen teamet du ska jobba med. Nu kan det också vara dags att göra ett case eller tester.

Bakgrundskontroll och referenser

 

Grattis till nya utmaningar!