Teknikintresserad DBA till Ovako i Hofors

Teknikintresserad DBA till Ovako i Hofors

Uppdragsgivare Ovako
Placeringsort Hofors
Yrkeskategori Tech
Sista ansökningsdag 2021-05-27
Friskvård Friskvård
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter
Ny Teknik Ny Teknik
Tjänste&shypension Tjänste­pension

Ovako i Hofors söker dig som är en teknikintresserad DBA till en expertfunktion inom verksamheten där du får en varierad vardag!

Brinner du lika mycket för databaser som dina framtida kollegor i teknikgruppen på Ovako i Hofors? Nu finns chansen att arbeta hos oss som Microsoft SQL databasadministratör. Som DBA arbetar du med globalt välkända kunder och med koncernens databaser och serverlösningar. Här väntar en variationsrik vardag där du som utvecklingsintresserad DBA kommer trivas

VI ERBJUDER DIG

På Ovako tar vi ansvar för att bedriva vår verksamhet på ett hållbart sätt, från kvalitet och kundrelationer till medarbetare, säkerhet och miljö. Som anställd hos oss erbjuds du:

  •  Att följa med på en resa som ståltillverkare med världsledande kapacitet. Här erbjuds du kontinuerligt utveckling, stöttning och vägledning genom olika karriärer och utbildningsmöjligheter
  • En omväxlande roll där du får möjlighet att jobba med frihet under ansvar utifrån värdeorden: Ansvarsfull, Kunnig och Nytänkande
  • Frihet att utmana Ovakos strategier och komma med idéer som effektiviserar verksamheten
  • En rolig och familjär arbetsplats med fokus på medarbetarnas hälsa, säkerhet och välbefinnande
  • Möjlighet att arbeta i en dynamisk miljö med engagerade och erfarna kollegor.
  • Ett spännande konsultuppdrag på 6 månader men chans till tillsvidareanställning hos Ovako

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

Som Microsoft SQL databasadministratör hos oss arbetar du över ortsgränserna i ett team som tillsammans säkerställer att Ovakos IT-plattform förvaltas och utvecklas. Du har daglig kontakt med kunder och förväntas tillämpa och förädla ny teknik. Mer specifikt kommer du att:

  • Teknikförvalta databaser i Windows-miljö
  • Ha en central roll med ett nära samarbete med andra team inom hela Ovakos koncern
  • Stötta miljöer och agera utvecklingsstöd
  • Delta i schemalagd beredskapstjänst

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Du kommer ingå i teknikgruppen inom Group IT som är ett team med 10 tekniker samt kommer ha ett tätt samarbete med  kollegor och IT-support.  Teknikgruppen inom IT-avdelningen är organiserad i globala arbetsteam för resp IT teknikmiljö. Vår strategiska utvecklingsplattform utgörs av Microsoft .NET. Given placering är Ovakos största anläggning i Hofors.

MER OM DIG

För att vara trivas hos oss har du ett genuint intresse för IT och teknik samt gillar att dela med dig av kunskap och erfarenhet till dina kollegor. Vi ser gärna att du har god erfarenhet av Microsoft databaser. Som person är du utåtriktad och har en god kommunikativ förmåga, då arbetsuppgifterna innebär många kontakter inom avdelningen men också med användare och leverantörer. För att lyckas i rollen är du strukturerad, kreativ och handlingskraftig. Du uppskattar frihet under ansvar och har en god förmåga att ta egna initiativ.

Ovako

Ovako utvecklar högteknologiska stållösningar till och tillsammans med kunder inom kullager¬, transport¬ och tillverkningsindustrin. Med vårt stål blir våra kunders slutprodukter mer bärkraftiga och deras livslängd förlängs – vilket i slutänden ger smartare, energisnålare och miljövänligare produkter.
Vår produktion är baserad på återvunnet skrot och omfattar stål i form av stänger, rör, ringar och förkomponenter. Ovako har cirka 3 000 anställda i mer än 30 länder och en omsättning på cirka 1000 miljoner euro. Ovako är sedan juni 2018 ett dotterbolag som ingår i den japanska stålkoncernen Nippon Steel Corporation, världens tredje största stålproducent med över 100 000 anställda globalt och en årlig omsättning på cirka 52 miljarder euro. För mer information besök oss på www.ovako.com.

SÅ HÄR FÅR VI KONTAKT

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

Ansök

Din kontakt med Ada

Sök utan krångel

Använd Linkedin, Facebook eller CV.

Agilt första urval

Varje tillsättning är unik och vi anpassar vår metod för att på bästa sätt förstå din kompetens i relation till rollens natur. Ibland kommer du få färdighetstester innan vi läst ditt CV, ibland en snabb direktkontakt med oss på Ada Digital.

Vi hör av oss!

Har du en intressant erfarenhet och stark motivation för rollen pratar vi ihop oss och ser hur vi gemensamt går vidare.

Möte hos Ada Digital

Välkommen till oss på Ada Digital där vi berättar om rollen och företaget, och du om dina styrkor och karriärönskemål.

Besök din arbetsplats

Du besöker företaget, träffar den ansvariga chefen och möjligen teamet du ska jobba med. Nu kan det också vara dags att göra ett case eller tester.

Bakgrundskontroll och referenser

 

Grattis till nya utmaningar!