Tekniker med script kunskaper till Skandia

Tekniker med script kunskaper till Skandia

Arbetsgivare Skandia
Placeringsort Stockholm
Yrkeskategori Tech
Sista ansökningsdag 2021-05-06
Centralt kontor Centralt kontor
Ny Teknik Ny Teknik
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter

Är du en Tekniker som tycker att script och att automatisera flöden är kul? Bli en del av vårt DevOps team på Skandia i Stockholm!

VVi har kommit en bra bit på vägen i vårt DevOps arbete och här kommer du att tillhöra en specialistfunktion som gillar att experimentera och testa sig fram för att optimera vår leveranskedja CI/CD. Stort fokus ligger just nu på molnet och nya leveransmodeller baserade på infrastruktur som kod och automatisering.


Vi söker nu dig som vill arbeta i vårt moderna, snabbrörliga och innovativa team där vi tror att de bästa lösningarna kommer från ett gott samarbete och en nyfikenhet på nya idéer.

VI ERBJUDER DIG

  • En satsning på open source och andra verktyg för att modernisera miljöerna med fokus på moln, nya leveransmodeller, automatisering och infrastruktur som kod
  • En transformationsresa tillika kulturförflyttning med goda möjligheter att påverka framtidens Skandia
  • Ett härligt team som kontinuerligt utbyter kunskap, labbar och experimenterar genom mobprogrammering och hackathons
  • En arbetsgivare som värnar om balans mellan privatliv och arbetsliv med fina personalförmåner; försäkringar, ränteförmåner, subventionerade luncher och gym i huset.

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

Som DevOps Specialist har du en central roll att förbättra och förenkla flöden som vi arbetar med. Du kommer utveckla stödverktyg och arbetssätt i utvecklingsmiljöerna för att möjliggöra en effektiv IT-organisation. Detta innebär bland annat:

  • Att du rör dig i hela DevOps-kedjan för att förbättra verktygslåda och miljö
  • Arbete med bland annat Azure DevOps Server, Octopus Deploy och GIT
  • Onboarding och stöttning i frågor gällande till exempel verktyg, pipelines, tester och automatisering
  • Ansvar för tekniska design och arbete nära andra specialister, lösningsarkitekt för området och andra team.

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Du kommer ingå i vår expertfunktion för DevOps, ett team med 12 öppna, samarbetsvilliga och framåtlutande kollegor. Ni stöttar varandra och ett tjugotal agila utvecklingsteam på väg mot modernare utvecklingsmiljö.
Skandia jobbar enligt SAFe och man har kommit långt i sitt agila mindset där IT levererar affärsvärde varje dag. SAFe ökar transparensen, ger hög involvering och skapar särskild stor möjlighet att för DevOps att påverka.

Kontoret är beläget på Kungsholmen i Stockholm.

MER OM DIG

Vi söker dig som vill vara med och påverka vår DevOps kultur i en teamorienterad och samarbetsfokuserad organisation. Vi ser att du är nyfiken, experimenterande och proaktiv. Du trivs i en miljö av självledarskap med ambitionen att utveckla dig själv, teamet och området. Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift.

Tekniskt har du en relevant utbildning eller arbetslivserfarenhet för området. Du har kunskap om drift, förvaltning och utveckling av IT-infrastruktur, applikationsutveckling och andra tekniska lösningar. Du har till exempel kanske jobbat med script som Bash, Python eller PowerShell, CI/CD – verktyg som Jenkins, GoCD, Octopus deploy samt molnlösningar som AWS, Azure eller GCP. Vidare är det positivt med förståelse för hur man skapar trygga, stabila och effektiva plattformar.

Skandia

Vi är tillräckligt små för att du kan göra skillnad men tillräckligt stora för att du kan växa.

Vi är det ledande pensionsbolaget som tar ansvar. Hos oss är engagemang, ansvarstagande och en vilja att utvecklas några av de egenskaper vi värderar högst. Vi tror att samarbete tar oss längre än vad någon enskild person kan göra.
Vi erbjuder tjänstepension med förebyggande hälsoförsäkring för att våra kunder ska kunna bygga grunden till en trygg pension och vara friska på vägen dit. Vi erbjuder också bolån och sparande samt förenklar sparandet för våra kunder genom vår rådgivning.

Av våra närmare 2 miljoner kunder är 1,4 miljoner också våra ägare. Det är deras behov och intressen som vi tar tillvara i utvecklingen av Skandia.

Vi sitter inte inne med alla svaren, det är därför vi behöver din hjälp att lösa morgondagens utmaningar. Ditt bidrag kommer att märkas!

SÅ HÄR FÅR VI KONTAKT

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

Ansök

Din kontakt med Ada

Sök utan krångel

Använd Linkedin, Facebook eller CV.

Agilt första urval

Varje tillsättning är unik och vi anpassar vår metod för att på bästa sätt förstå din kompetens i relation till rollens natur. Ibland kommer du få färdighetstester innan vi läst ditt CV, ibland en snabb direktkontakt med oss på Ada Digital.

Vi hör av oss!

Har du en intressant erfarenhet och stark motivation för rollen pratar vi ihop oss och ser hur vi gemensamt går vidare.

Möte hos Ada Digital

Välkommen till oss på Ada Digital där vi berättar om rollen och företaget, och du om dina styrkor och karriärönskemål.

Besök din arbetsplats

Du besöker företaget, träffar den ansvariga chefen och möjligen teamet du ska jobba med. Nu kan det också vara dags att göra ett case eller tester.

Bakgrundskontroll och referenser

 

Grattis till nya utmaningar!