Tech Lead inom .NET / C# till Bonava i Stockholm

Tech Lead inom .NET / C# till Bonava i Stockholm

Arbetsgivare Bonava AB
Placeringsort Stockholm
Yrkeskategori Tech
Sista ansökningsdag 2021-04-22
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Ny Teknik Ny Teknik
Livspussel Livspussel

Som Tech Lead hos Bonava kommer du få vara med och driva utvecklingen med moderna tekniker som .NET / C#, Azure och React!

På Bonava bygger vi inte bara hus, vi skapar hem och grannskap där människor lever sina liv. Som Tech Lead inom .NET / C# hos oss kommer du att vara en del av Bonava’s kontinuerliga digitalisering, där du kommer få stora möjligheter att påverka och forma hur våra kunder kommer hitta, köpa och flytta in i sina nya Bonavahem!

VI ERBJUDER DIG

På Bonava utmanar vi oss själva varje dag och drivs av en passion för att skapa hem och lyckliga grannskap för fler. Vi strävar mot höga mål och har väldigt kul på vägen. Vi är ett stort internationellt företag med en familjär känsla och tillsammans kan vi erbjuda ett brett utbud av kompetens. Här kommer du också:

  • Ingå i ett agilt och tvärfunktionellt team som driver teknik och tjänster på Bonavas digitala plattformar.
  • Inneha en bred roll, med stor frihet att utforska och prova nya metoder, verktyg och tekniker.
  • Bli en del av ett globalt företag som sträcker sig över 9 marknader, där kulturen är öppen och varm. Det är stort fokus på att man ska trivas, må bra och ha roligt på jobbet. Det är också något som våra medarbetarundersökningar bekräftar.
  • Jobba med nyutveckling i en modern miljö där du sätter dina egna gränser på hur mycket du kommer kunna utvecklas i din roll.

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

I rollen som Tech Lead hos oss blir du en del av ett digitalt team och jobbar med att förbättra hela kundresan och våra digitala produkter. Du kommer bland annat att:

  • Vara med och påverka och driva den övergripande applikationscykeln framåt.
  • Ständigt ha en omvärldsbevakning och testa nya tekniker och verktyg.
  • Utveckla logiken och funktionen bakom våra webbapplikationer i Episerver.
  • Ansvara för integrationer med våra backend-system inom .NET.
  • Samarbeta med andra utvecklare, UX, PO och resten av det digitala teamet.

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Du kommer ingå i ett växande digitalt team med specialister inom modern produktutveckling, såsom frontend-utvecklare, UX/CX, PO och en Scrum Master. Inom utvecklingsteamet arbetar vi agilt och programmerar både enskilt, i par och även MOB-programmering. Här är vi i hög grad ett självstyrande team där vi gemensamt fattar beslut kring hur vi arbetar och de verktyg och tekniker vi använder. Vi testar gärna nytt!

Precis som våra kunder har vi hittat hem och sitter i moderna lokaler på Kungsholmen, Stockholm.

MER OM DIG

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet och ett stort intresse av att jobba med modern produktutveckling. Du brinner för att jobba brett där fokus antingen ligger över hela stacken eller backend-delarna inom klientinriktade applikationer samt webb- och systemutveckling. Du är trygg inom .NET/C# och får gärna har jobbat med Episerver.

Din tekniska kompetens är förstås viktig, men vi lägger störst vikt på dina personliga egenskaper. Vi söker dig som vill göra skillnad genom att bygga något långsiktigt med ett fokus på att påverka människors liv positivt. Här kommer du få stora möjligheter att förändra och påverka, vilket gör det viktigt att du trivs med att ta initiativ och ett stort ansvar. Du välkomnar det okända och du vågar testa nya vägar och möjligheter så att både du, ditt team och Bonavas produkter utvecklas och hela tiden blir bättre!

Bonava AB

Bonava är en ledande bostadsutvecklare i norra Europa som skapar hem och grannskap där människor har högsta möjliga livskvalitet. Bolaget är den första bostadsutvecklaren i Europa att få sina klimatmål godkända av Science Based Targets initiative. Med sina 2 100 medarbetare utvecklar Bonava bostäder i Tyskland, Sverige, Finland, Danmark, Norge, S:t Petersburg, Estland, Lettland och Litauen, med en nettoomsättning om cirka 17 miljarder kronor år 2020. Bonavas aktier och gröna obligation är noterade på Nasdaq Stockholm.

SÅ HÄR FÅR VI KONTAKT

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

Ansök

Din kontakt med Ada

Sök utan krångel

Använd Linkedin, Facebook eller CV.

Agilt första urval

Varje tillsättning är unik och vi anpassar vår metod för att på bästa sätt förstå din kompetens i relation till rollens natur. Ibland kommer du få färdighetstester innan vi läst ditt CV, ibland en snabb direktkontakt med oss på Ada Digital.

Vi hör av oss!

Har du en intressant erfarenhet och stark motivation för rollen pratar vi ihop oss och ser hur vi gemensamt går vidare.

Möte hos Ada Digital

Välkommen till oss på Ada Digital där vi berättar om rollen och företaget, och du om dina styrkor och karriärönskemål.

Besök din arbetsplats

Du besöker företaget, träffar den ansvariga chefen och möjligen teamet du ska jobba med. Nu kan det också vara dags att göra ett case eller tester.

Bakgrundskontroll och referenser

 

Grattis till nya utmaningar!