Systemägare till Bilprovningen, Stockholm

Systemägare till Bilprovningen, Stockholm

Arbetsgivare AB Svensk Bilprovning
Placeringsort Stockholm
Yrkeskategori Tech
Sista ansökningsdag 2020-11-25
6 v semester 6 v semester
Lunchförmån Lunchförmån
Friskvård Friskvård
Livspussel Livspussel

Vill du utgöra bryggan mellan verksamhet, IT och externa partners? Bilprovningen söker en Systemägare till sin tillväxtresa!

Som Systemägare på Bilprovningen i Stockholm blir du en drivande projektledare i verksamhetskärnan. Det är en ny roll som du får vara med att forma, med stora möjligheter att driva igenom förändring och ta ansvar. I en spännande förändringsresa kommer du i ett prioriterat område påverka nya arbetssätt, digitalisera och leda arbetet framåt.

VI ERBJUDER DIG

  • Att i en ny roll som Systemägare bidra till Bilprovningens digitalisering och framtid
  • Ansvara för att säkerställa en effektiv krav- och förvaltningsprocess
  • En familjär och välkomnande kultur där samarbete och gemenskap är en viktig del av framgångarna
  • Att vara en del av ett företag med högt kundförtroende och stor kundnöjdhet
  • Ett spännande konsultuppdrag på 6 månader men chans till tillsvidareanställning hos Bilprovningen

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

Som Systemägare kommer du ha en nyckelroll med ett stort inflytande i den digitala kundresan. Du kommer att agera projektledare och kravställare samt förvaltnings- och testledare för samtliga av Bilprovningens system. Du kommer också ingå i ett förändringsforum för att driva verksamheten framåt. Du kommer även ansvara för:

  • Att kartlägga och analysera den information människor behöver för att kunna arbeta effektivt
  • Att förvalta release plan och en utvecklingsplan med roadmap för backlogg.
  • Att utifrån user case och user stories kunna formulera testfall och genomföra dessa
  • Att hantera planering för testverksamheten utifrån releaseplan
  • Att kommunicera med leverantörer och beställare

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Du kommer tillhöra ett team om 5 personer och jobba nära vår marknadsavdelning samt direkt mot externa leverantörer inom framförallt systemutveckling, marknad och ekonomi. I ditt närmaste team kommer du jobba med IT-arkitekt, systemekonom och verksamhetsutvecklare.

MER OM DIG

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att arbeta med krav- och förvaltningsledning i agila processer och föränderlig miljö. Du är van att driva projekt framåt och kommunicera med externa leverantörer samt interna beställare. För att lyckas i den här rollen ser vi att du har god vana av att skapa user storeis och use-cases samt genomföra användartester. Det är positivt med tidigare erfarenhet av rapportering, dokumentation och arbeta med modeller som målmodeller, begreppsmodeller och informationsmodeller.
Om du vill vara med att driva vår förändring framåt är du varmt välkommen till oss!

Uppdraget påbörjas som ett konsultuppdrag under 6 månader med målet att tjänsten ska mynna ut i en tillsvidareanställning direkt hos Bilprovningen

AB Svensk Bilprovning

Vi på Bilprovningen har 500 medarbetare på närmare 100 stationer. Tillsammans besiktar vi årligen 2,1 miljoner fordon från Karesuando i norr till Skurup i söder. Bilprovningen ägs av svenska staten. Med ansvarskänsla, närhet och kunden i fokus är vi din trygghet för säkra fordon och bättre miljö. För mer information besök www.bilprovningen.se,Vi på Bilprovningen har 500 medarbetare på närmare 100 stationer. Tillsammans besiktar vi årligen 2,1 miljoner fordon från Karesuando i norr till Skurup i söder. Bilprovningen ägs av svenska staten. Med ansvarskänsla, närhet och kunden i fokus är vi din trygghet för säkra fordon och bättre miljö. För mer information besök www.bilprovningen.se

SÅ HÄR FÅR VI KONTAKT

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

Ansök

Din kontakt med Ada

Sök utan krångel

Använd Linkedin, Facebook eller CV.

Agilt första urval

Varje tillsättning är unik och vi anpassar vår metod för att på bästa sätt förstå din kompetens i relation till rollens natur. Ibland kommer du få färdighetstester innan vi läst ditt CV, ibland en snabb direktkontakt med oss på Ada Digital.

Vi hör av oss!

Har du en intressant erfarenhet och stark motivation för rollen pratar vi ihop oss och ser hur vi gemensamt går vidare.

Möte hos Ada Digital

Välkommen till oss på Ada Digital där vi berättar om rollen och företaget, och du om dina styrkor och karriärönskemål.

Besök din arbetsplats

Du besöker företaget, träffar den ansvariga chefen och möjligen teamet du ska jobba med. Nu kan det också vara dags att göra ett case eller tester.

Bakgrundskontroll och referenser

 

Grattis till nya utmaningar!