Skandia söker IT arkitekt / .NET Core utvecklare!

Skandia söker IT arkitekt / .NET Core utvecklare!

Arbetsgivare Skandia
Placeringsort Stockholm
Yrkeskategori Tech
Sista ansökningsdag 2020-12-16
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter
Livspussel Livspussel
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Ny Teknik Ny Teknik

På Skandia i Stockholm får du jobba med arkitektur och utveckling i .NET Core. Här får du bidra med egna idéer och göra skillnad!

Nu har du som utvecklare inom .NET Core möjlighet att påverka Skandias framtida arkitektur. Du kommer in i en tid av innovation och nytänkande när vi utvecklar nya lösningar för våra affärskritiska system inom området Risk och Hälsa. Du kommer att jobba långsiktigt och proaktivt, vara med och fatta beslut och implementera nya lösningar.

Vi söker dig som antingen är mjukvaruarkitekt eller erfaren utvecklare och som vill ta steget vidare till en roll som mjukvaruarkitekt inom ett expansivt området på Skandia!

VI ERBJUDER DIG

  • Spännande tekniska utmaningar inom ett expansivt område med stort fokus på digitalisering
  • Härliga kollegor med ett genuint intresse för att testa ny teknik för att kunna bygga enkla och hållbara lösningar
  • Löpande innovationsarbete och Hackathon
  • Fina personalförmåner; försäkringar, ränteförmåner, subventionerade luncher, gym i huset m.m.
  • En arbetsplats som präglas av öppenhet och högt i tak

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

Du kommer att jobba med affärskritiska system inom området Risk och Hälsa. Här kommer du få sätta dig in i komplex affärslogik och samtidigt jobba nära koden som systemutvecklare. Dina arbetsuppgifter kommer bl.a. vara:

  • Ansvara för frågor rörande arkitektur och design
  • Stötta ditt team i frågor gällande ramverk, design och implementationer
  • Nyutveckling i .NET Core

Du kommer att delta i ett arkitektforum tillsammans med andra Mjukvaruarkitekter på Skandia. Du kommer även ha ett tätt samarbete med vår Scrum Master, Lösningsarkitekt och Produktägare från affären.

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Du tillhör Skandia IT och kommer att ingå i ett av teamen inom området Risk och Hälsa som idag består av 9 personer. Ditt närmaste team består av Utvecklare, Produktägare, Scrum Master och Testare.

Vi jobbar enligt ramverket SAFe (Scaled Agile Framework) där en planeringsperiod består av fem utvecklingssprintar och en innovationssprint där respektive sprint är två veckor lång. I sprintarbetet ingår aktiviteter som sprintplanering, daglig standup, sprint review, demo och retrospektiv.

Kontoret är beläget på Kungsholmen i Stockholm.

MER OM DIG

För att trivas hos oss ser vi att du är en erfaren .NET-utvecklare. Du har tidigare jobbat med frågor rörande arkitektur och vill gärna fortsätta med detta och samtidigt jobba nära koden. Du är kommunikativ och trivs i en ledarroll där du får stötta dina kollegor och ansvara för att driva ert arbete framåt. Du är initiativtagande och strävar efter ständig förbättring inom både teknik och arbetssätt. Du kommunicerar obehindrat på svenska i tal och skrift.

Skandia

Vi är tillräckligt små för att du kan göra skillnad men tillräckligt stora för att du kan växa! Hos oss är engagemang, ansvarstagande och en vilja att utvecklas några av de egenskaper vi värderar högst. Vi tror att samarbete tar oss längre än vad någon enskild person kan göra. Och vi tror på en organisation där mångfald och jämställdhet är lika självklart som att vi sätter våra kunder först. Vi säljer inte produkter, vi skapar trygghet genom långsiktighet. Med 2 200 anställda är vi inte störst i branschen men med ett förvaltat kapital på cirka 600 miljarder gör våra medarbetare skillnad för våra kunder varje dag. Vi sitter inte inne med alla svaren, det är därför vi behöver din hjälp att lösa morgondagens utmaningar. Ditt bidrag kommer att märkas!

SÅ HÄR FÅR VI KONTAKT

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

Ansök

Din kontakt med Ada

Sök utan krångel

Använd Linkedin, Facebook eller CV.

Agilt första urval

Varje tillsättning är unik och vi anpassar vår metod för att på bästa sätt förstå din kompetens i relation till rollens natur. Ibland kommer du få färdighetstester innan vi läst ditt CV, ibland en snabb direktkontakt med oss på Ada Digital.

Vi hör av oss!

Har du en intressant erfarenhet och stark motivation för rollen pratar vi ihop oss och ser hur vi gemensamt går vidare.

Möte hos Ada Digital

Välkommen till oss på Ada Digital där vi berättar om rollen och företaget, och du om dina styrkor och karriärönskemål.

Besök din arbetsplats

Du besöker företaget, träffar den ansvariga chefen och möjligen teamet du ska jobba med. Nu kan det också vara dags att göra ett case eller tester.

Bakgrundskontroll och referenser

 

Grattis till nya utmaningar!