Service Delivery Manager till Orange Cyberdefense

Service Delivery Manager till Orange Cyberdefense

Arbetsgivare Orange Cyberdefense
Placeringsort Stockholm
Yrkeskategori Tech
Sista ansökningsdag 2020-11-04
Gym på kontoret Gym på kontoret
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter

Brinner du för kundrelationer och vill skapa ett säkrare digitalt samhälle? Anta din nästa utmaning på Orange Cyberdefense!

Som Service Delivery Manager hos oss på Orange Cyberdefense i Stockholm kommer du vara en del i att säkra digitaliseringen hos våra kunder. Vi är Europas ledande företag inom cybersäkerhet och du kommer tillsammans med engagerade kollegor och välkända företag knyta ihop leveransen av säkerhetslösningar för att göra skillnad på riktigt!
Vill du ha en kundnära roll och samarbeta med branschens mest kompetenta kollegor inom Cybersäkerhet? Varmt välkommen till oss på Orange Cyberdefense!

VI ERBJUDER DIG

Som Service Delivery Manager hos oss ges du en prioriterad och viktig roll i vår vision att vara ledande inom "Cyber Security and Managed Security Services". Här på Orange Cyberdefense är medarbetarna den största tillgången.

  • Du blir del av ett innovativt och expansivt företag där alla tillsammans driver och utvecklar verksamheten framåt
  • Du får förtroende att självständigt planera samt utföra ditt arbeta för att stärka IT-säkerheten i samhället
  • Hos oss får du en utmanande roll i ett företag som arbetar med det senaste teknikerna och produkterna

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

Som Service Delivery Manager kommer du ansvara för att leveransen av cyber security tjänster till våra kunder fungerar och lever upp till det vi har avtalat. Detta innebär bland annat att du kommer:

  • Kommunicera med kund, leverantörer samt interna intressenter
  • Följa upp leveransen och rapportera status till kund
  • Diskutera avvikelser och förbättringar både med kund och leverans organisation
  • Påvisa kundvärde av OCD´s leveranser för kund
  • Aktivt arbeta för att uppnå synergier och effektiviseringar i våra avtalade leveranser till kund

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Du kommer ingå i ett team med fem andra Service Delivery Managers. Du kommer också ingå i ett större sammanhang och ha kontakt med kollegor i Norden. I din roll har du kontakt med kunder, SOC samt CyberSOC, produkt- och säljavdelningen. Vi sitter i moderna lokaler på Warfvinges väg 39 i Stockholm.

MER OM DIG

Vi tror att du tar initiativ och ansvar, tar vara på affärsmöjligheter och har en god verksamhetsförståelse som gör att du kan sätta dig in i kundspecifika utmaningar. Du trivs i en roll där du ständigt ställs inför nya problem och förstår och analyserar komplexa problem snabbt. Du är dessutom nyfiken, självdrivande, engagerad och vill vara del av ett team som vill göra skillnad!
Du har tidigare arbetat nära eller med IT-säkerhet så som tekniker, sälj eller presale. Har du kunskap och erfarenhet av nätverk, cloud, loggövervakning/SIEM-verktyg, är det meriterande.
Brinner du för och vill göra skillnad inom IT-säkerhet är du varmt välkommen till oss!

Orange Cyberdefense

IT och cybersäkerhet,Jobba med oss och utvecklas i en internationell miljö med roliga och prestigelösa kollegor. Vi ger dig tryggheten av ett väletablerat IT säkerhetsbolag som är en del av Orange Cyberdefense. Vi befinner oss i en expansiv fas och ger dig möjlighet att utvecklas med oss och även sätta din prägel med dina innovativa idéer. Hos oss jobbar vi alltid efter våra värderingar, där innovation, enkelhet, tillit och respekt är viktiga ledord. På varje kontor har vi experter inom sitt område, som alla brinner för IT säkerhet, som vi kallar cybersecurity. Var med att utveckla och göra livet enklare för våra kunder genom att vara en del av vår affärsidé ”Safely enabling business".

SÅ HÄR FÅR VI KONTAKT

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

Ansök

Din kontakt med Ada

Sök utan krångel

Använd Linkedin, Facebook eller CV.

Agilt första urval

Varje tillsättning är unik och vi anpassar vår metod för att på bästa sätt förstå din kompetens i relation till rollens natur. Ibland kommer du få färdighetstester innan vi läst ditt CV, ibland en snabb direktkontakt med oss på Ada Digital.

Vi hör av oss!

Har du en intressant erfarenhet och stark motivation för rollen pratar vi ihop oss och ser hur vi gemensamt går vidare.

Möte hos Ada Digital

Välkommen till oss på Ada Digital där vi berättar om rollen och företaget, och du om dina styrkor och karriärönskemål.

Besök din arbetsplats

Du besöker företaget, träffar den ansvariga chefen och möjligen teamet du ska jobba med. Nu kan det också vara dags att göra ett case eller tester.

Bakgrundskontroll och referenser

 

Grattis till nya utmaningar!