Senior frontend-utvecklare till SEB i Stockholm

Senior frontend-utvecklare till SEB i Stockholm

Arbetsgivare SEB
Placeringsort Stockholm
Yrkeskategori Tech
Sista ansökningsdag 2021-03-12
Gym på kontoret Gym på kontoret
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Livspussel Livspussel

Vill du möjliggöra mer tillgängliga digitala kanaler? Bli en del av Seb kort och ta våra digitala kanaler till nästa nivå!

Vi har nyligen tagit hem all utveckling av våra viktiga digitala kanaler för bland annat Eurocard och Spendwise varför det nu finns stora möjligheter att påverka och bryta ny mark! Att göra våra digitala kanaler tillgängliga för alla är en viktig fråga för oss på SEB Kort. Här kommer du att få driva den frågan framåt samt fokusera på att skapa nytta för våra kunder genom att erbjuda de bästa digitala tjänsterna!

Vill du arbeta med moderna tekniker i ett team där kreativitet, innovation och tillgänglighet ligger till grund för allt vi gör? Välkommen till oss!

OM JOBBET

Som frontend-utvecklare erbjuder vi dig:

  • Ny- och vidareutveckling av några av SEB:s viktigaste digitala kanaler för bland annat Eurocard, Mastercard och Spendwise med stora möjligheter att få sätta din prägel
  • Du kommer arbeta med våra inloggade och öppna sidor för privat- och företagskunder på den nordiska marknaden.
  • Att vara del av ett team där samarbete och kompetensutbyte är centralt och där vi arbetar tillsammans för att skapa nytta för SEB Korts kunder
  • En arbetsplats där vi är måna om balans mellan arbete och privatliv


Här blir du en del av SEB Kort som är Nordens ledande kortföretag och arbetar med en rad kända varumärken som Eurocard och SAS Eurobonus samt ett 40-tal olika samarbetspartners i co-brandsamarbeten. Vi erbjuder lösningar och tjänster för privat- och företagskunder att hantera hela sin ekonomi – spara kostnader, få rådgivning och förbättra sina processer. SEB Kort har verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland genom filialer med 660 medarbetare varav 150 inom IT-verksamheten

Ditt team och arbetsplats:
Kulturen präglas av öppenhet, engagemang och glädje. Du kommer att tillhöra team Front som har ansvaret för SEB Korts internetlösningar. Gruppen består av 25 personer uppdelade i fyra team. Gruppen präglas av tät dialog och nära samarbeten över teamgränserna. Vi jobbar i korsfunktionella team och i ditt närmaste team ingår webbanalytiker, redaktörer, CX-designer, growth marketer, tech lead, backend-utvecklare, testare samt produktägare. Du kommer även jobba i ett nära samarbete med affären. Då vi jobbar i agila team kan teamsammansättningen ändras över tid beroende på olika initiativ kopplat till att skapa affärsnytta.

Här är sammanhållningen central och du arbetar tätt med dina kollegor i exempelvis par-programmering. Trivseln på avdelningen är mycket hög och de medarbetarna lyfter att de uppskattar mest är den trevliga och lättsamma stämningen och mångfalden vad gäller kulturell bakgrund, kön och kompetens.

VEM ÄR DU?

Utöver att du är en teamspelare som trivs som bäst i en öppen och innovativ miljö är du en skicklig frontend-utvecklare. Tekniskt ser vi att du har erfarenhet av att arbeta med frontend-utveckling med Angular, JavaScript, HTML5 och CSS3. Det är en stor fördel om du även har kunskaper i React, ur ett förvaltningsperspektiv. Vi ser även gärna att du jobbat agilt och testdrivet samt har kunskap inom funktionell tillgänglighet. Webbplatserna är byggda i EPiserver varför det är ett plus om du har erfarenhet av det och/eller erfarenhet av Java. Det är även ett stort plus om du arbetat med digitala tjänster och publika webbplatser inom exempelvis e-handel och/eller säljande webbplatser. I rollen förväntas du även bidra till och utveckla SEB Kort:s best practice inom front-end och agera som mentor och coach.

För att lyckas i din roll behöver du vara bekväm med att ta egna initiativ i ett tekniskt kompetent team. Du inspireras av att ta ansvar och driva förändringar genom ny teknik. Dessutom tycker du om att samarbeta, kunskaps sprida, bidra med nya idéer, är kommunikativ och driven. Du har en god analytisk förmåga där du kan se samband och behov i verksamheten och har ett stort intresse för verktyg, arkitektur och design. Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift.

LÄS MER OM HUR DET ÄR ATT ARBETA PÅ SEB

www.sebgroup.com/career

SEB

SEB är en ledande nordisk finansiell koncern. Vi tror starkt på att entreprenöriellt tänkande och innovativa företag behövs för att skapa en bättre värld, och med ett långsiktigt perspektiv stöttar vi våra kunder i både med- och motgång. I Sverige och i de baltiska länderna erbjuder vi ett brett utbud av finansiella tjänster och rådgivning. I Danmark, Finland, Norge och Tyskland är vi inriktade på företagsaffären och investment banking utifrån ett fullservicekoncept till företag och institutioner. Vi finns representerade i ett 20-tal länder runt om i världen med cirka 15 500 anställda.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

Ansök

Din kontakt med Ada

Sök utan krångel

Använd Linkedin, Facebook eller CV.

Agilt första urval

Varje tillsättning är unik och vi anpassar vår metod för att på bästa sätt förstå din kompetens i relation till rollens natur. Ibland kommer du få färdighetstester innan vi läst ditt CV, ibland en snabb direktkontakt med oss på Ada Digital.

Vi hör av oss!

Har du en intressant erfarenhet och stark motivation för rollen pratar vi ihop oss och ser hur vi gemensamt går vidare.

Möte hos Ada Digital

Välkommen till oss på Ada Digital där vi berättar om rollen och företaget, och du om dina styrkor och karriärönskemål.

Besök din arbetsplats

Du besöker företaget, träffar den ansvariga chefen och möjligen teamet du ska jobba med. Nu kan det också vara dags att göra ett case eller tester.

Bakgrundskontroll och referenser

 

Grattis till nya utmaningar!