Scrum Master till SEB Kort i Stockholm

Scrum Master till SEB Kort i Stockholm

Uppdragsgivare SEB
Placeringsort Stockholm
Yrkeskategori Digital Commerce
Sista ansökningsdag 2021-04-21
Gym på kontoret Gym på kontoret
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Livspussel Livspussel

Vill du leda arbetet för framtidens kortlösningar? Vi söker en Scrum Master till SEB Kort i Stockholm.

Hos oss på SEB Kort blir du en del av ett positivt gäng med engagerade kollegor där vi utbyter idéer och utvecklas både som grupp och individuellt. Just nu händer det mycket inom området och vi satsar på vidare- samt nyutvecklandet av produkter och tjänster för framtidens kortlösningar. Som Scrum Master ges du en viktig roll för att möjliggöra en effektiv och smidig leveransmiljö i ett mycket prioriterad område.

OM JOBBET

SEB Kort är Nordens ledande kortföretag och arbetar med en rad kända varumärken som Eurocard, Spendwise samt ett 40-tal olika samarbetspartners. SEB Kort har verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland genom filialer med 660 medarbetare varav 150 inom IT-verksamheten. I rollen som Scrum Master kommer du leda Team Communication som utvecklar våra kommunikationsplattformar:

  • Mitt kort - vår webbapplikation för privatkunder med ungefär 1 miljon inloggningar i månaden.
  • e-admin - vår webbapplikation för företagskunder som är ledande i norra Europa
  • SoFi - FAQ för våra öppna sidor
  • Notifieringsplattformen
  • Vår Kundplattform

Teamet består av produktägare, verksamhetsspecialister, arkitekter, javautvecklare, stordatorutvecklare och kravanalytiker/testledare. Som Scrum Master kommer du förbereda och leda våra planeringar och agila arbete. Du kommer jobba aktivt med att skapa arbetsro, underlätta kommunikation, koordination och samarbete i teamet, mellan utvecklingsteam och med verksamheten. I rollen ansvarar du för teamets kontinuerliga utveckling och kunskapsspridning. Du kommer bli en del av ett team där kunskapsdelning, utveckling och att ha kul tillsammans prioriteras. Vi arbetar enligt principen "you build it you run it" vilket innebär att teamet har ansvar för både nyutveckling, vidareutveckling och förvaltning av systemen. Samtliga team samarbetar nära och arbetar vågrätt.

Din avdelning
Du kommer tillhöra avdelningen Front som har ansvaret för SEB Korts internetlösningar på javaplattformen. Gruppen består av 25 personer uppdelade i tre utvecklingsteam och ett Tech-team.

VEM ÄR DU?

Vi vill att du är en erfaren Scrum Master eller Agil Coach. Du har en teknisk bakgrund och har erfarenhet från IT utveckling. Utöver det har du även kunskaper om Jira, Confluence eller likande. Du drivs av att få en grupp att fungera, utvecklas och leverera resultat.

För att lyckas i rollen är du strukturerad och är en person som trivs med att planera, organisarera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt. Du är bekväm med att ta egna initiativ i ett tekniskt kompetent team samt inspireras av att ta ansvar och driva förbättringar. Utöver det tycker du om att samarbeta med andra, dela dina kunskaper och bidra med nya idéer. Du är kommunikativ och kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift. Du har ett stort intresse av att lära dig våra system, plattformar och processer. Slutligen är du analytisk och har förmåga att se samband och behov i verksamheten.

LÄS MER OM HUR DET ÄR ATT ARBETA PÅ SEB

www.sebgroup.com/career

 

SEB

SEB är en ledande nordisk finansiell koncern. Vi tror starkt på att entreprenöriellt tänkande och innovativa företag behövs för att skapa en bättre värld, och med ett långsiktigt perspektiv stöttar vi våra kunder i både med- och motgång. I Sverige och i de baltiska länderna erbjuder vi ett brett utbud av finansiella tjänster och rådgivning. I Danmark, Finland, Norge och Tyskland är vi inriktade på företagsaffären och investment banking utifrån ett fullservicekoncept till företag och institutioner. Vi finns representerade i ett 20-tal länder runt om i världen med cirka 15 500 anställda.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

Ansök

Din kontakt med Ada

Sök utan krångel

Använd Linkedin, Facebook eller CV.

Agilt första urval

Varje tillsättning är unik och vi anpassar vår metod för att på bästa sätt förstå din kompetens i relation till rollens natur. Ibland kommer du få färdighetstester innan vi läst ditt CV, ibland en snabb direktkontakt med oss på Ada Digital.

Vi hör av oss!

Har du en intressant erfarenhet och stark motivation för rollen pratar vi ihop oss och ser hur vi gemensamt går vidare.

Möte hos Ada Digital

Välkommen till oss på Ada Digital där vi berättar om rollen och företaget, och du om dina styrkor och karriärönskemål.

Besök din arbetsplats

Du besöker företaget, träffar den ansvariga chefen och möjligen teamet du ska jobba med. Nu kan det också vara dags att göra ett case eller tester.

Bakgrundskontroll och referenser

 

Grattis till nya utmaningar!