Release Train Engineer till Skandia i Stockholm

Release Train Engineer till Skandia i Stockholm

Uppdragsgivare Skandia
Placeringsort Stockholm
Yrkeskategori Digital Commerce
Sista ansökningsdag 2020-09-30
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Livspussel Livspussel
Ny Teknik Ny Teknik

Vill du jobba som Release Engineer på ett bolag som uppmuntrar utveckling och förändring? Välkommen till Skandia, Stockholm!

Som Release Train Engineer (RTE) på Skandia får du en nyckelroll i vår förändringsresa när vi fortsatt utvecklar vårt agila arbete med SAFe-ramverket till en ny nivå. Här finns stora möjligheter för dig som person att göra skillnad – på riktigt. Tack vare vår storlek är vi snabbrörliga och det är inte långt från tanke till verklighet hos oss!

VI ERBJUDER DIG

  • Möjligheten att leda och driva agila processer enligt SAFe-ramverket i en förändringsbenägen och mogen organisation
  • En familjär och välkomnande kultur där samarbete och gemenskap är en nyckel till framgång
  • En unik chans att jobba tillsammans med våra andra RTE:er som delar din passion för utveckling och förbättring
  • Ett inspirerande ledarskap där du som RTE får stor frihet under ansvar
  • En arbetsgivare som värnar om balans mellan privatliv och arbetsliv med fina personalförmåner; försäkringar, ränteförmåner, subventionerade luncher, gym i huset m.m.

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

Du kommer att vara RTE för vårt befintliga tåg som jobbar med våra banktjänster. Du kommer att coacha och stödja teamen och tågledning i frågor om arbetssätt, utveckling och leverans samt ständigt arbeta för att optimera flödet. Rollen kommer med höga förväntningar på din förmåga att ta initiativ och din drivkraft att skapa förutsättningar för förbättringar genom ett lyhört engagemang jämtemot verksamhetens intressenter och tågets alla medlemmar. Du kommer bland annat:

  • Agera facilitator för cermonier inom ramen för SAFe
  • Leda workshops samt utbildningar
  • Arbeta för kontinuerliga förbättringar och hindersröjningar
  • Vara en ledande part i vår förflyttning och förändringsledning

Den röda tråden i ditt arbete är att säkerställa att vi levererar kontinuerligt värde till våra kunder. Utöver ditt arbete som RTE för ditt tåg kommer du även engagera dig i agil coachning gentemot resten av organisation efter behov.

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Du tillhör området Shared Functions och ditt närmaste team består av 4 andra RTE:er som också stöttar IT-organisationen. Teamet kännetecknas av samarbete, samhörighet och en vilja att utbyta idéer och stötta – både varandra och organisationen kring ständiga förbättringar. Din närmaste chef kommer ge dig stort förtroende och handlingsutrymme samtidigt som hon finns som bollplank om det behövs. Du kommer även ha tät kontakt med bankverksamheten, produktägare, Scrum Masters, arkitekter och chefer i ditt tåg. Kontoret är beläget i centrala Stockholm, på Kungsholmen.

MER OM DIG

För att trivas hos oss har du en stark drivkraft att stödja andra i ständiga förbättringar och i riktningen för ditt tåg. I rollen har du många kontaktytor och därför är det viktigt att du är en god och lyhörd kommunikatör och trivs med att samarbeta med andra. Du räds inte utmaningar utan lockas av det outforskade för att hitta nya möjligheter framåt.

Vi tror att du har några års erfarenhet av arbete som RTE och du är väl insatt i SAFe-ramverket. Vidare är du intresserad av agil coachning och vill gärna fördjupa dig ytterligare inom området. Det är meriterande med tidigare erfarenhet från bankbranschen eller har erfarenhet av att hålla utbildningar inom SAFe.

Om du vill vara med att driva vår förändring framåt är du varmt välkommen till oss!

Skandia

Vi är tillräckligt små för att du kan göra skillnad men tillräckligt stora för att du kan växa! Hos oss är engagemang, ansvarstagande och en vilja att utvecklas några av de egenskaper vi värderar högst. Vi tror att samarbete tar oss längre än vad någon enskild person kan göra. Och vi tror på en organisation där mångfald och jämställdhet är lika självklart som att vi sätter våra kunder först. Vi säljer inte produkter, vi skapar trygghet genom långsiktighet. Med 2 200 anställda är vi inte störst i branschen men med ett förvaltat kapital på cirka 600 miljarder gör våra medarbetare skillnad för våra kunder varje dag. Vi sitter inte inne med alla svaren, det är därför vi behöver din hjälp att lösa morgondagens utmaningar. Ditt bidrag kommer att märkas!

SÅ HÄR FÅR VI KONTAKT

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

Ansök

Din kontakt med Ada

Sök utan krångel

Använd Linkedin, Facebook eller CV.

Agilt första urval

Varje tillsättning är unik och vi anpassar vår metod för att på bästa sätt förstå din kompetens i relation till rollens natur. Ibland kommer du få färdighetstester innan vi läst ditt CV, ibland en snabb direktkontakt med oss på Ada Digital.

Vi hör av oss!

Har du en intressant erfarenhet och stark motivation för rollen pratar vi ihop oss och ser hur vi gemensamt går vidare.

Möte hos Ada Digital

Välkommen till oss på Ada Digital där vi berättar om rollen och företaget, och du om dina styrkor och karriärönskemål.

Besök din arbetsplats

Du besöker företaget, träffar den ansvariga chefen och möjligen teamet du ska jobba med. Nu kan det också vara dags att göra ett case eller tester.

Bakgrundskontroll och referenser

 

Grattis till nya utmaningar!