React (frontend) utvecklare till produktbolag

React (frontend) utvecklare till produktbolag

Uppdragsgivare ToFindOut
Placeringsort Stockholm
Yrkeskategori Tech
Sista ansökningsdag 2019-10-05
Centralt kontor Centralt kontor
Jobba hemma Jobba hemma
Flextid Flextid
Livspussel Livspussel

Är du en duktig React utvecklare som gärna tar lead och coachar dina kollegor? Vi söker en utvecklare med ledarskapsintresse

Här blir du en del av ett mindre entreprenöriellt produktbolag i förändring. På ToFindOut är du inte en i mängden utan du kommer att tillhöra kärnan i affären och få jobba agilt med moderna tekniker!

VI ERBJUDER DIG

ToFindOut är en agil organisation som gärna experimenterar med metoder, tekniker och ramverk och uppmuntrar till innovation. Vi lovar dig en spännande resa! Här kommer du bland annat att få:

  • Vara med i hela utvecklingskedjan från idé till release
  • kunna påverka och göra skillnad och bidra till ToFIndOuts affär både på kort och lång sikt
  • bli en del av ett produktbolag som värdesätter teamandan högt och där du tillsammans med teamet diskuterar fram den bästa lösningen.
  • en arbetsgivare som uppmuntrar till balans mellan arbete och fritid

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

Vi är i startskedet med att gå över till en ny modernare plattform så här kommer du att få bygga tjänster för framtidens arbetsmarknad. Här kommer du bland annat att få:

  • nyutveckling inom React och .NET core
  • driva det agila arbetssättet vidare
  • jobba med helheten med frontende-arkitektur
  • Vara teamlead och coach, kvalitetssäkra samt driva frontend utvecklingen framåt

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

ToFindOut är ett familjärt företag som präglas av prestigelöshet med ett stort "VI" tänk. Vi har en härlig sammanhållning med en stor passion för att utveckla vår produkt. Här blir du en del av ett tight team om 7 personer varav 3 är mer fokuserade på frontend och React.

Vi sitter i centrala Stockholm på Barnhusgatan 3.

MER OM DIG

Vi ser gärna att du är en person som tar lead och vill driva både teamet och utvecklingen framåt. Du trivs i en coachande roll och tycker att det är kul att testa nya arbetssätt för att få till en effektivitet och lekfullhet i teamet.

Du är van att ta ägandeskap och har ett intresse för helheten med frontend-arkitektur. Som bakgrund har du troligtvis några års erfarenhet av frontend-utveckling framförallt inom React. Du vill även jobba med continuous delivery och continuous integration samt micro services arkitektur.

ToFindOut

Det är bättre att veta. Den enkla devisen sammanfattar ToFindOuts affärsidé och varför bakgrundskontroller blivit allt vanligare i rekrytering- och affärssammanhang. Deras vision är att tillsammans skapar vi tryggare arbetsplatser. ToFindOut är marknadsledande i Norden och arbetar globalt. Bolaget erbjuder företag och organisationer bakgrundskontrollprocesser i digitala gränssnitt och i enligt med GDPR med största fokus på integritet mot kund och kandidat.

ToFindOut startades år 2008 och är nu en av nordens största aktörer inom bakgrundskontroller för arbetsgivare och organisationer när de ska anställa, ingå samarbeten, genomföra företagsförvärv och investeringar. Deras syfte är att skapa trygga arbetsplatser genom att erbjuda kvalitetssäkrade bakgrundskontroller som hela tiden ska vara tillförlitliga och relevanta, där de har stort fokus på sekretess och integritet mot både kund och kandidat.

SÅ HÄR FÅR VI KONTAKT

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

Ansök

Din rekryteringsupplevelse med Ada

Sök jobbet utan krångel

Använd Linkedin, Facebook eller CV.

Agilt första urval

Varje tillsättning är unik och vi anpassar vår metod för att på bästa sätt förstå din kompetens i relation till rollens natur. Ibland kommer du få färdighetstester innan vi läst ditt CV, ibland en snabb direktkontakt med ansvarig rekryterare.

Vi hör av oss!

Har du en intressant erfarenhet och stark motivation för rollen pratar vi ihop oss och ser hur vi gemensamt går vidare.

Möte hos Ada Digital

Välkommen till oss på Ada Digital där vi berättar om rollen och företaget, och du om dina styrkor och karriärönskemål.

Träffa din nya chef

Du besöker företaget, träffar den rekryterande chefen och möjligen teamet du ska jobba med. Nu kan det också vara dags att göra ett case eller tester.

Bakgrundskontroll och referenser

 

Nytt jobb!