Projektledare till KPMG i Stockholm

Projektledare till KPMG i Stockholm

Arbetsgivare KPMG
Placeringsort Stockholm
Yrkeskategori Digital Commerce
Sista ansökningsdag 2019-05-01
Centralt kontor Centralt kontor
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Livspussel Livspussel

Nu söker vi dig som har erfarenhet som projektledare och vill utvecklas inom styrning och rådgivning till KPMG i Stockholm.

Som projektledare hos oss på KPMG blir du en del av vårt team inom Project Advisory som jobbar med projektledning, projektstyrning och rådgivning för våra kunder. Du kan vänta dig en stimulerande och variationsrik vardag. Just nu är vi i en spännande tillväxtfas och hoppas att du vill vara med!

VI ERBJUDER DIG

Hos oss blir du en del av vår konsultverksamhet där du som ny kommer att få en skräddarsydd utvecklingsplan. Vi vill att du ska växa med oss! Du som är intresserad av att gå mot en rådgivande roll och jobba konsultativt kommer att trivas här. På KPMG jobbar vi gränsöverskridande för att tillsammans dra nytta av varandras kunskaper i syfte att hjälpa våra kunder. Här vill vi att du ska känna dig som hemma, så vi hoppas att du liksom vi tror på att de bästa resultaten uppnås tillsammans genom öppenhet och innovation.

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

I rollen som projektrådgivare kan du vänta dig en mångfacetterad vardag där du hjälper många välkända företag att lyckas driva lyckosamma projekt och uppnå sina affärsmål och finansiella perspektiv. Du kommer bland annat:

  • Projektstyra olika uppdrag bland annat inom transformation
  • Kvalitetssäkra och rådgöra kring projekt och program hos våra kunder
  • Jobba med projektstyrning och förändringsledning

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Du kommer tillhöra ett team om tre personer på Project Advisory. Vi arbetar för att öka våra kunders affärsvärde genom utvecklade förmågor att driva projekt och förändring. Du har ditt hemmakontor i fina lokaler på Vasagatan i centrala Stockholm, men kommer jobba mycket ute hos våra kunder som primärt återfinns inom bank, finans, retail och offentlig förvaltning.

MER OM DIG

Vi söker efter dig med ett intresse för affären och som trivs i en rådgivande och konsultativ roll. Du behöver vara bekväm och ha erfarenhet av att driva egna projekt. Möjligen har du drivit delar av projekt tidigare och ser detta som nästa steg i din utveckling. Det är meriterande om du har någon eller några certifieringar inom projektstyrning som PMP, IPMA eller inom det agila.

Som person värderar vi din förmåga att ta egna initiativ och ansvar för dina åtaganden då du kommer jobba självständigt. Vi uppskattar din affärsmässighet och intresse för våra kunders utveckling då du många gånger kommer vara nyckeln i förändringen hos dem.

KPMG

KPMG är ett av Sveriges ledande kunskapsföretag inom ekonomisk information med 1 500 medarbetare vid 60 kontor runt om i landet. Vi erbjuder tjänster inom revision, redovisning, skatt, riskhantering, värdering och analys.

SÅ HÄR FÅR VI KONTAKT

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

Ansök

Din rekryteringsupplevelse med Ada

Sök jobbet utan krångel

Använd Linkedin, Facebook eller CV.

Agilt första urval

Varje tillsättning är unik och vi anpassar vår metod för att på bästa sätt förstå din kompetens i relation till rollens natur. Ibland kommer du få färdighetstester innan vi läst ditt CV, ibland en snabb direktkontakt med ansvarig rekryterare.

Vi hör av oss!

Har du en intressant erfarenhet och stark motivation för rollen pratar vi ihop oss och ser hur vi gemensamt går vidare.

Möte hos Ada Digital

Välkommen till oss på Ada Digital där vi berättar om rollen och företaget, och du om dina styrkor och karriärönskemål.

Träffa din nya chef

Du besöker företaget, träffar den rekryterande chefen och möjligen teamet du ska jobba med. Nu kan det också vara dags att göra ett case eller tester.

Bakgrundskontroll och referenser

 

Nytt jobb!