Projektledare och digital Produktägare i Stockholm

Projektledare och digital Produktägare i Stockholm

Uppdragsgivare Ada Freelance Community
Placeringsort Stockholm
Yrkeskategori Digital Commerce
Sista ansökningsdag 2020-04-19
Dedikerad konsultchef Dedikerad konsultchef
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Livspussel Livspussel

Som projektledare inom digital utveckling kan du vara med och bygga en viktig satsning för företagande hos vår kund i Stockholm.

Det här är en roll för dig som älskar digital produktutveckling och vill göra det enklare att starta och driva företag. I rollen som projektledare och produktägare kommer du bidra till förändring hos vår gemensamma kund inom offentlig verksamhet med syfte att göra företagande ännu enklare!

Du ingår i ett större myndighetssamarbete där ni inom projektet tar fram en helt ny teknisk plattform och smarta tjänster för nystartade företag. Det här är alltså en möjlighet för dig med god känsla för samarbete, digital produkter och tjänsteutveckling!

Rollen kommer innebära resor men majoriteten av tiden spenderas i Stockholm, men även Sundsvall till viss del.

ERBJUDANDET TILL DIG

Det här är en roll för dig som konsult eller frilandskonsult där du jobbar som projektledare inom digital utveckling och IT. Du kommer vara en nyckelspelare i ett viktigt initiativ inom offentlig verksamhet för att skapa bra tjänster och lösningar för att starta och driva företag.

Det här är en roll för dig som uppskattar en bred roll inom projektledning med fokus på samarbete med andra och där du ansvarar att driva både teknisk- och agil transformation.

Som underkonsult jobbar du via Ada Freelance Community där du också får ta del av alla våra uppdrag samtidigt om du får en gemenskap och tillhörighet med andra egenföretagare. Som underkonsult är du oberoende och bestämmer själv över din tid, vilka uppdrag du vill hoppa på och i vilken omfattning. Samtidigt är du en del av ett nätverk av andra egenföretagare i branschen, så att du kan utbyta kompetens och know-how. Är du intresserad av att vara anställd hos oss och jobba på uppdraget är det också en möjlighet.

 

DET HÄR GÖR DU HOS DIN UPPDRAGSGIVARE

Ditt uppdrag kommer innefatta:

  • Projektledning och samplanering med de medverkande myndigheterna
  • Detaljplanering av alla delprojekt som involverar IT-utveckling
  • Att möjliggöra agil utveckling
  • Prioritering av backlogg för projekten tillsammans med andra intressenter
  • Beslutsfattning tillsammans med andra intressenter kring teknisk arkitektur
  • Insamling och samordning av krav för utvecklingen på ett holistiskt sätt

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Du kommer jobba i det här projektet tillsammans med flera andra myndigheter. Du kommer ha kontakt med många intressenter inom flera områden. Uppdraget utgår från Stockholm, men resor kommer också förekomma till Sundsvall.

MER OM DIG

Vi ser att du är en person med ett stort intresse för affärs-/verksamhetsutveckling och brinner för att driva aktiviteter i gränslandet mellan IT och verksamhet. Då du kommer ha kontakt med många intressenter och dagligen samarbete med andra bör du vara en van kommunikatör och kunna hantera stakeholders. Du har erfarenhet och förmåga att analysera kundbehov, tänka strategiskt utifrån verksamhetsnytta och du har lätt för att se helhetsperspektivet

För uppdraget ska du ha erfarenhet av att:

  • driva större projekt inom digital utveckling.
  • jobba med agila metoder
  • projektleda och/eller produktäga leverans av IT-system och digitala tjänster

Det är meriterande om du har jobbat inom offentlig förvaltning och samverkan mellan myndigheter.

Ada Freelance Community

Ada Freelance Community är konsultnätverket för dig som vill utvecklas som egenföretagare inom Tech, UX & Design, Data & Analytics och Digital Commerce. Vi samarbetar med flera spännande företag där du själv väljer vilket konsultuppdrag du vill hoppa på. Som medlem i Ada Freelance Community blir du en del av ett virtuellt nätverk där du kan utbyta erfarenheter med andra egenkonsulter inom digital utveckling. Vi är en del av Ada Digital, en modig partner för de som vill rekrytera eller anlita en konsult för att utveckla sin digitala affär.

SÅ HÄR FÅR VI KONTAKT

Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker uppdraget enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför uppdraget intresserar dig och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till oss på Ada Digital. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

Ansök

Din kontakt med Ada

Sök utan krångel

Använd Linkedin, Facebook eller CV.

Agilt första urval

Varje tillsättning är unik och vi anpassar vår metod för att på bästa sätt förstå din kompetens i relation till rollens natur. Ibland kommer du få färdighetstester innan vi läst ditt CV, ibland en snabb direktkontakt med oss på Ada Digital.

Vi hör av oss!

Har du en intressant erfarenhet och stark motivation för rollen pratar vi ihop oss och ser hur vi gemensamt går vidare.

Möte hos Ada Digital

Välkommen till oss på Ada Digital där vi berättar om rollen och företaget, och du om dina styrkor och karriärönskemål.

Besök din arbetsplats

Du besöker företaget, träffar den ansvariga chefen och möjligen teamet du ska jobba med. Nu kan det också vara dags att göra ett case eller tester.

Bakgrundskontroll och referenser

 

Grattis till nya utmaningar!