Nyfiken .NET-utvecklare till Skandia, Stockholm

Nyfiken .NET-utvecklare till Skandia, Stockholm

Uppdragsgivare Skandia
Placeringsort Stockholm
Yrkeskategori Tech
Sista ansökningsdag 2020-04-22
6 v semester 6 v semester
Centralt kontor Centralt kontor
Flextid Flextid
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal

Vill du jobba som .NET-utvecklare på ett kundägt bolag där du får göra skillnad? Välkommen till Skandia i Stockholm!

Om du vill jobba med kunden i fokus inom bank/finans/försäkring kommer du att trivas hos oss! Våra ägare är våra 1,4 miljoner kunder och vårt mål är att skapa så mycket nytta som möjligt för dem. Här kommer du sitta nära affären och få snabb återkoppling på det du utvecklar!

Vi är mitt inne i en spännande transformationsresa så här finns möjlighet att påverka vägen framåt. Tack vare att vi är något mindre än de andra företagen i vår bransch så är det inte långt från tanke till verklighet hos oss!

VI ERBJUDER DIG

  • Ett glatt gäng med skickliga kollegor som gärna delar med sig av sina kunskaper
  • Fina personalförmåner; försäkringar, ränteförmåner, subventionerade luncher, gym i huset m.m.
  • Centralt beläget kontor på Kungsholmen
  • Spännande tekniska utmaningar i arbetet att gå mot microservices-arkitektur
  • Ett inspirerande ledarskap som värnar om balans mellan privatliv och arbetsliv och som tror på frihet under ansvar.

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

Du kommer att tillhöra Skandia IT och teamet "Värdepapper" som stöttar vår bank. Teamet utvecklar och förvaltar de system som möjliggör för våra kunder att köpa exempelvis aktier och fonder.

Vår teknikstack består till exempel av C#, ASP.NET, Javascript/Typescript, MSSQL och Azure DevOps. Arbetet innehåller bland annat:

  • Vidareutveckling av system som ställer höga krav på kvalité och säkerhet
  • Nyutveckling i .NET Core och React
  • Test och testautomation med kunden som utgångspunkt enligt BDD (Behaviour Driven Development)
  • Continuous Delivery och Continuous Integration med Octopus deploy

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Teamet består av 11 personer där Utvecklare, Testare, Mjukvaruarkitekt, Systemansvarig och Scrum Master ingår. Teamet har ett tätt samarbete med Produktägare och Produktspecialister. Vi jobbar enligt ramverket SAFe (Scaled Agile Framework) där en planeringsperiod består av sex sprintar och där respektive sprint är två veckor lång. I sprintarbetet ingår aktiviteter som sprintplanering, daglig standup, review och retro.

Vi tycker kompetensutveckling och kompetensöverföring mellan kollegor är viktigt och därför jobbar vi med Mob-programmering, Innovation Days och Hackathons.

MER OM DIG

Du är en erfaren .NET-utvecklare som behärskar Javascript/Typescript och React. Vidare är du van vid att jobba enligt agila metoder. Det viktigaste för oss är dock ditt driv och engagemang! Du tar egna initiativ och delar gärna med dig av dina egna idéer. Du tycker, precis som vi, att den bästa lösningen ofta kommer från ett gott samarbete mellan kollegor. Meriterande är om du har erfarenhet av finansiella instrument.

Skandia

Vi är tillräckligt små för att du kan göra skillnad men tillräckligt stora för att du kan växa!

Hos oss är engagemang, ansvarstagande och en vilja att utvecklas några av de egenskaper vi värderar högst. Vi tror att samarbete tar oss längre än vad någon enskild person kan göra. Och vi tror på en organisation där mångfald och jämställdhet är lika självklart som att vi sätter våra kunder först.

Vi säljer inte produkter, vi skapar trygghet genom långsiktighet. Med 2 200 anställda är vi inte störst i branschen men med ett förvaltat kapital på cirka 600 miljarder gör våra medarbetare skillnad för våra kunder varje dag.

Vi sitter inte inne med alla svaren, det är därför vi behöver din hjälp att lösa morgondagens utmaningar. Ditt bidrag kommer att märkas!

SÅ HÄR FÅR VI KONTAKT

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

Ansök

Din kontakt med Ada

Sök utan krångel

Använd Linkedin, Facebook eller CV.

Agilt första urval

Varje tillsättning är unik och vi anpassar vår metod för att på bästa sätt förstå din kompetens i relation till rollens natur. Ibland kommer du få färdighetstester innan vi läst ditt CV, ibland en snabb direktkontakt med oss på Ada Digital.

Vi hör av oss!

Har du en intressant erfarenhet och stark motivation för rollen pratar vi ihop oss och ser hur vi gemensamt går vidare.

Möte hos Ada Digital

Välkommen till oss på Ada Digital där vi berättar om rollen och företaget, och du om dina styrkor och karriärönskemål.

Besök din arbetsplats

Du besöker företaget, träffar den ansvariga chefen och möjligen teamet du ska jobba med. Nu kan det också vara dags att göra ett case eller tester.

Bakgrundskontroll och referenser

 

Grattis till nya utmaningar!