.Net utvecklare till SEB i Stockholm

.Net utvecklare till SEB i Stockholm

Arbetsgivare SEB
Placeringsort Stockholm
Yrkeskategori Tech
Sista ansökningsdag 2019-08-24
Gym på kontoret Gym på kontoret
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter
Friskvård Friskvård
Livspussel Livspussel

SEB söker en .Net utvecklare med betoning på frontend. Du får möjlighet att utveckla nytt system och microtjänster i .Net Core

Välkommen till ett team och en organisation där du får stort utrymme att få göra väldigt mycket. Som .Net Core utvecklare på SEB kommer du få nyutveckla microtjänster och ett nytt system i tätt samarbete med en mogen affärssida. Du kommer få arbeta med hela flödet där du framförallt fokuserar på Frontend. Som en del av SEB kommer du bidra till organisationens resa inom digitalisering och vägen mot att bli ett IT-företag med banktjänster.

OM JOBBET

Som .Net Core utvecklare kommer du vara delaktig i arbetet att flytta affärslogik till en ny strategisk arkitektur. Huvuduppgiften består av att utveckla microtjänster och bygga ett nytt system. Du kommer bli del av det nya teamet vilka sköter förflyttningen av affärslogiken.
Detta innebär bland annat att du kommer:

  • Planera tillsammans med teamet samt hjälpa och stötta kollegorna
  • Analysera ditt arbete och produktionstesta detta
  • Förvalta det aktuella systemet

Teamet består av tvärfunktionellkompetens med bland annat tech lead, scrum master och automationstestare. Arbetet sker enligt agila metoder, med två veckor sprintar. Det förekommer också att man kör par- och mobprogrammering.

VEM ÄR DU?

För att komma till rätta i rollen ser vi att du har erfarenhet av Fullstack-utveckling med en betoning på Frontend. Du har tidigare jobbat med Frontend-verktyg så som Angular, React, Wue eller likvärdigt verktyg. Du har även kunskap av att bygga microtjänster. Dessutom har du en grund i Java och C# och utvecklat i .NET Core. Det är meriterande att ha haft en interaktion med CI/CD-pipelinen, arkitektur och design.
Då arbetet sker efter agila arbetsmetoder, är det positivt att ha verkat i liknande miljö tidigare. Par- och mobprogrammering är värdefullt att ha i bagaget. Har ovanstående erfarenheter skett inom bank, finans eller andra ekonomiska system är det positivt. För att kunna kommunicera effektivt behöver du kunna kommunicera skriftligt och muntligt på både engelska och svenska.

LÄS MER OM HUR DET ÄR ATT ARBETA PÅ SEB

www.sebgroup.com/career

 

SEB

SEB är en ledande nordisk finansiell koncern. Vi tror starkt på att entreprenöriellt tänkande och innovativa företag behövs för att skapa en bättre värld, och med ett långsiktigt perspektiv stöttar vi våra kunder i både med- och motgång. I Sverige och i de baltiska länderna erbjuder vi ett brett utbud av finansiella tjänster och rådgivning. I Danmark, Finland, Norge och Tyskland är vi inriktade på företagsaffären och investment banking utifrån ett fullservicekoncept till företag och institutioner. Vi finns representerade i ett 20-tal länder runt om i världen med cirka 15 500 anställda.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

Ansök

Din rekryteringsupplevelse med Ada

Sök jobbet utan krångel

Använd Linkedin, Facebook eller CV.

Agilt första urval

Varje tillsättning är unik och vi anpassar vår metod för att på bästa sätt förstå din kompetens i relation till rollens natur. Ibland kommer du få färdighetstester innan vi läst ditt CV, ibland en snabb direktkontakt med ansvarig rekryterare.

Vi hör av oss!

Har du en intressant erfarenhet och stark motivation för rollen pratar vi ihop oss och ser hur vi gemensamt går vidare.

Möte hos Ada Digital

Välkommen till oss på Ada Digital där vi berättar om rollen och företaget, och du om dina styrkor och karriärönskemål.

Träffa din nya chef

Du besöker företaget, träffar den rekryterande chefen och möjligen teamet du ska jobba med. Nu kan det också vara dags att göra ett case eller tester.

Bakgrundskontroll och referenser

 

Nytt jobb!