.Net Core utvecklare till SEB Västerås

.Net Core utvecklare till SEB Västerås

Arbetsgivare SEB
Placeringsort Västerås
Yrkeskategori Tech
Sista ansökningsdag 2019-08-24
Ny Teknik Ny Teknik
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Livspussel Livspussel

Vill du som utvecklare inom .Net Core vara med och bygga SEB:s gemensamma komponenter för vår nya målarkitektur?

Som utvecklare inom .Net Core kommer du att jobba inom området As a Service som ansvarar för att bygga SEB:s gemensamma komponenter för vår nya målarkitektur. Hos oss får du vara med på en spännande resa med att utforma morgondagens bankövergripande auktoriseringslösningar.

OM JOBBET

Du kommer att jobba inom området As a Service som ansvarar för att bygga SEB:s gemensamma komponenter för vår nya målarkitektur. Hos oss får du vara med på en spännande resa med att utforma morgondagens bankövergripande auktoriseringslösningar. Du kommer att tillhöra ett agilt team. Här jobbar teamen tvärfunktionellt och nära affären för att skapa morgondagens bankövergripande auktoriseringslösningar. Vi är innovativa i allt vi gör för att ligga i framkant. Du kan vänta dig en härlig atmosfär och variationsrik vardag där kompetensutveckling och kompetensdelning inom teamet är vårt DNA.

  • Som en del av utvecklingsteamet jobbar man nära lösningsarkitekten med komplex systemdesign
  • Inom teamet jobbar vi agilt, och för oss är det en självklarhet att kontinuerligt jobba med förbättringsmöjligheter. Mob- och par-programmering är en naturlig del i vårt sätt att arbeta.

Vårt team är geografiskt beläget i fina lokaler i centrala Västerås.

VEM ÄR DU?

Du kommer att tillhöra ett agilt team som har fokus på utveckling. Vi ser att du har förståelse för komplex systemdesign och att du har erfarenhet inom .Net Core, Oracle DB och SQL Server. Erfarenhet av att arbeta med mikrotjänster, distribuerad data och Rest API:er är ett stort plus. Vi jobbar med Angular i frontend det är ett plus om du är intresserad av det och har någon erfarenhet inom GraphQL, CI/CD, MQ, NHibernat, Containrar och Elastic.
I vårt team jobbar vi med ny teknik och värderar din förmåga att dela med dig och viljan att lära nytt. Vi ser att du vill utveckla dig själv såväl som andra, gillar att ta initiativ och att lägga upp ditt eget arbete. Du kan analysera och förstå komplexa problem och ta rationella och effektiva beslut därefter. Vi tror att du delar vår syn att kontinuerligt förbättra vårt samarbete inom teamet såväl som med intressenter från verksamhets- och affärssidan.

LÄS MER OM HUR DET ÄR ATT ARBETA PÅ SEB

www.sebgroup.com/career

 

SEB

SEB är en ledande nordisk finansiell koncern. Vi tror starkt på att entreprenöriellt tänkande och innovativa företag behövs för att skapa en bättre värld, och med ett långsiktigt perspektiv stöttar vi våra kunder i både med- och motgång. I Sverige och i de baltiska länderna erbjuder vi ett brett utbud av finansiella tjänster och rådgivning. I Danmark, Finland, Norge och Tyskland är vi inriktade på företagsaffären och investment banking utifrån ett fullservicekoncept till företag och institutioner. Vi finns representerade i ett 20-tal länder runt om i världen med cirka 15 500 anställda.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

Ansök

Din rekryteringsupplevelse med Ada

Sök jobbet utan krångel

Använd Linkedin, Facebook eller CV.

Agilt första urval

Varje tillsättning är unik och vi anpassar vår metod för att på bästa sätt förstå din kompetens i relation till rollens natur. Ibland kommer du få färdighetstester innan vi läst ditt CV, ibland en snabb direktkontakt med ansvarig rekryterare.

Vi hör av oss!

Har du en intressant erfarenhet och stark motivation för rollen pratar vi ihop oss och ser hur vi gemensamt går vidare.

Möte hos Ada Digital

Välkommen till oss på Ada Digital där vi berättar om rollen och företaget, och du om dina styrkor och karriärönskemål.

Träffa din nya chef

Du besöker företaget, träffar den rekryterande chefen och möjligen teamet du ska jobba med. Nu kan det också vara dags att göra ett case eller tester.

Bakgrundskontroll och referenser

 

Nytt jobb!