.NET/C#-utvecklare till Svensk Exportkredit (SEK)

.NET/C#-utvecklare till Svensk Exportkredit (SEK)

Arbetsgivare Svensk Exportkredit
Placeringsort Stockholm
Yrkeskategori Tech
Sista ansökningsdag 2020-11-18
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Centralt kontor Centralt kontor
Gym på kontoret Gym på kontoret
Sjukvårds&shyforsakring Sjukvårds­forsakring

Vill du jobba i en internationell miljö med ambitionen att göra mer nytta för fler? Svensk Exportkredit söker en .NET-utvecklare!

Hos oss på Svensk Exportkredit (SEK) i Stockholm kommer du in i en välkomnande och stabil organisation som har en positiv och viktig samhällsfunktion genom att främja svensk exportnäring. Du kommer arbeta i hela utvecklingskedjan i en ansvarsfull och bred roll. Du kommer arbeta med bland annat .NET-ramverket och SQL för att utveckla SEK:s affärssystem i ett nära samarbete med verksamheten och kompetenta kollegor.

VI ERBJUDER DIG

Hos oss på SEK får du följa med på en omfattande förändringsresa! Vi fokuserar nu på att bygga mycket nytt vilket innebär att du kommer få testa och utvärdera nya system och metoder för att ta SEK framåt i utvecklingen.

Här omges du av kollegor som har bred kompetens och erfarenhet inom exportfinansiering. Här är alla delaktiga och samarbetar lösningsorienterat och professionellt för att svenska företag ska vinna fler exportaffärer och bli mer konkurrenskraftiga. Detta kombineras med spännande internationella miljöer och kunder. Välkommen till det stora, lilla företaget som brinner för svensk export. Ytterligare information om SEK finns på www.sek.se

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

I din roll som .NET/C#-utvecklare kommer du att få jobba över hela utvecklingskedjan, med stort fokus på C# och en del SQL. Du kommer bland annat att arbeta med att konfigurera och vidareutveckla SEK:s affärssystem vilket innebär:

 • Design, specifikation, kodning samt enhetstest.
 • Visual Studio, Azure DevOps, GIT, TFVC, Jira, Confluence.
 • Analys av ny funktion/process/version inklusive systemkrav.
 • Utveckling av kod alternativt konfigurering av system.

Du kommer också att:

 • Stötta verksamheten i sina krav inom systemets funktion.
 • Förstå, utbilda och hjälpa användare.
 • Kunna systemets integrationer och anslutande systems data.
 • Dokumentera systemets funktion.
 • Delta i tester av systemet.
 • Hantera, utreda och arbeta fram lösningar vid incidenter.

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Du kommer tillhöra området Utveckling och Förvaltning med ca 40 medarbetare som är indelade i olika arbetsgrupper. Hela IT avdelningen består av ca 80 kollegor som alla sitter på huvudkontoret i moderna lokaler centralt i Stockholm (Klarabergsviadukten).

MER OM DIG

Vi söker dig som har gedigen erfarenhet och stor kunskap inom backend-utveckling inom Microsoft, vilket innebär att du har jobbat med:

 • Utveckling i C#, MVC, WebForms, WCF, REST.
 • Versionshantering i GIT, TFVC.
 • Applikationsutveckling i T-SQL.
 • Relationsdatabasteknik och SQL Server.
 • Bygghantering med Azure DevOps och Jenkins, eller motsvarande.

Vi ser gärna att du som person är flexibel, nyfiken och gillar att jobba brett i en agil miljö. Har du tidigare erfarenhet av att arbeta inom bank och finans, samt kunskap inom Python så är det ett plus, men inget krav. Här kommer du som vill framåt få stora förutsättningar att påverka din roll och göra skillnad hur SEK:s utvecklingsplattform kommer att se ut i framtiden!

Svensk Exportkredit

Svensk Exportkredit (SEK) är ett statligt ägt bolag med det viktiga uppdraget, att på kommersiella och hållbara grunder säkerställa tillgången till finansiella lösningar för svensk exportnäring. Vår vision är att stärka svenska exportföretags konkurrenskraft och därmed bidra till att skapa sysselsättning och hållbar tillväxt i Sverige. Under 2019 lånade SEK ut sammanlagt 74,5 miljarder svenska kronor till och för svenska företag genom utlåning direkt till exportföretagen eller deras kunder.

På SEK omges du av kollegor som har bred kompetens och erfarenhet inom exportfinansiering. Här är alla delaktiga och samarbetar lösningsorienterat och professionellt för att svenska företag ska vinna fler exportaffärer och bli mer konkurrenskraftiga. Detta kombineras med spännande internationella miljöer och kunder. På SEK får du följa med på en omfattande förändringsresa, där kundens behov styr utvecklingen och där ambitionen är att kunna göra mer nytta för fler. Välkommen till det stora, lilla företaget som brinner för svensk export. Ytterligare information om SEK finns på www.sek.se

SÅ HÄR FÅR VI KONTAKT

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

OBS! Vi kommer börja ta in kandidater för en första intervju i början av augusti pga sommartider.

Ansök

Din kontakt med Ada

Sök utan krångel

Använd Linkedin, Facebook eller CV.

Agilt första urval

Varje tillsättning är unik och vi anpassar vår metod för att på bästa sätt förstå din kompetens i relation till rollens natur. Ibland kommer du få färdighetstester innan vi läst ditt CV, ibland en snabb direktkontakt med oss på Ada Digital.

Vi hör av oss!

Har du en intressant erfarenhet och stark motivation för rollen pratar vi ihop oss och ser hur vi gemensamt går vidare.

Möte hos Ada Digital

Välkommen till oss på Ada Digital där vi berättar om rollen och företaget, och du om dina styrkor och karriärönskemål.

Besök din arbetsplats

Du besöker företaget, träffar den ansvariga chefen och möjligen teamet du ska jobba med. Nu kan det också vara dags att göra ett case eller tester.

Bakgrundskontroll och referenser

 

Grattis till nya utmaningar!