MS Dynamics – CRM utvecklare – konsultuppdrag

MS Dynamics – CRM utvecklare – konsultuppdrag

Uppdragsgivare Ada Freelance Community
Placeringsort Stockholm
Yrkeskategori Tech
Sista ansökningsdag 2019-12-22
Dedikerad konsultchef Dedikerad konsultchef
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Livspussel Livspussel

Är du egenföretagare och intresserad av att arbeta som MS Dynamics – CRM utvecklare hos vår kund i centrala Stockholm

Vill du vara med och forma framtidens digitala samhälle?

Vi på Ada Digital söker nu för kunds räkningen dig som är egenföretagare och intresserad av att komma in som MS Dynamics/Utvecklare hos vår kund i finansbranschen.

Som underkonsult i Ada Freelance Community får du ta del av och har möjlighet att söka alla våra uppdrag samtidigt om du får en gemenskap och tillhörighet med andra egenföretagare. Du utvecklas också långsiktigt i din konsultroll då vi kan branschen och löpande erbjuder dig en inblick i omvärlden och trender.


Välkommen med din ansökan så berättar vi mer!

ERBJUDANDET TILL DIG

Genom att vara en del av Ada Freelance Community är du som egenföretagande konsult fri men ändå inte ensam. Du är oberoende och bestämmer själv över din tid, vilka uppdrag du vill hoppa på och i vilken omfattning. Samtidigt är du en del av ett nätverk av andra egenföretagare i branschen, så att du kan utbyta kompetens och know-how.

Ada Freelance Community är den främsta länken mellan dig som konsult och våra uppdragsgivare – och du kan istället fokusera på det du är bäst på att utveckla – vår gemensamma kunds affär. Du får en långsiktig och personlig relation med oss så att vi verkligen förstår på vilken arbetsplats du kan trivas och prestera som bäst.

Vi har flera intressanta kunder med spännande och utvecklande uppdrag där du får chansen att skapa kontakter och utveckla din kompetens.

 

DET HÄR GÖR DU HOS DIN UPPDRAGSGIVARE

Vår kund söker en MS Dynamics/CRM utvecklare till ett projekt som pågått i ca 1 års tid men där man samtidigt befinner sig i ett relativt tidigt skede i implementationen. Utvecklings,- och testmiljöer är på plats. Kunden behöver främst stöd i utvecklingen av affärslogik i plugins och workflows. Troligtvis behövs även stöd när det kommer till rapportutveckling med SSRS men även med mer moderna BI-tillämpningar samt konfigurering av själva plattformen samt CI/CD med DevOps. Är du bekant med att bygga rena custom-anpassningar på modern webteknik är det ett plus. 

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Vår kund är verksam i finansbranschen. Du kommer att bli en del av ett team bestående av utvecklare, kravare, PL och CRM lead.

MER OM DIG

Önskad kompetens/erfarenhet:
Dynamics 365
.NET
Javascript
WEB-API
Svenska

 

Meriterande:
DevOps
SQL
Migrering och integration genom SSIS eller liknande ETL-lösningar
Capital Markets eller liknande

Ada Freelance Community

Ada Freelance Community är konsultnätverket för dig som vill utvecklas som egenföretagare inom Tech, UX & Design, Data & Analytics och Digital Commerce. Vi samarbetar med flera spännande företag där du själv väljer vilket konsultuppdrag du vill hoppa på. Som medlem i Ada Freelance Community blir du en del av ett virtuellt nätverk där du kan utbyta erfarenheter med andra egenkonsulter inom digital utveckling. Vi är en del av Ada Digital, en modig partner för de som vill rekrytera eller anlita en konsult för att utveckla sin digitala affär.

SÅ HÄR FÅR VI KONTAKT

Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker uppdraget enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför uppdraget intresserar dig och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till oss på Ada Digital. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

Om uppdraget:
Start: asap
Slut: tillsvidare
Längd: 6 månader option på förlängning
Placering: Centrala Stockholm

Ansök

Din kontakt med Ada

Sök utan krångel

Använd Linkedin, Facebook eller CV.

Agilt första urval

Varje tillsättning är unik och vi anpassar vår metod för att på bästa sätt förstå din kompetens i relation till rollens natur. Ibland kommer du få färdighetstester innan vi läst ditt CV, ibland en snabb direktkontakt med oss på Ada Digital.

Vi hör av oss!

Har du en intressant erfarenhet och stark motivation för rollen pratar vi ihop oss och ser hur vi gemensamt går vidare.

Möte hos Ada Digital

Välkommen till oss på Ada Digital där vi berättar om rollen och företaget, och du om dina styrkor och karriärönskemål.

Besök din arbetsplats

Du besöker företaget, träffar den ansvariga chefen och möjligen teamet du ska jobba med. Nu kan det också vara dags att göra ett case eller tester.

Bakgrundskontroll och referenser

 

Grattis till nya utmaningar!