Lösningsarkitekt till Skandia i Stockholm

Lösningsarkitekt till Skandia i Stockholm

Arbetsgivare Skandia
Placeringsort Stockholm
Yrkeskategori Tech
Sista ansökningsdag 2021-02-10
Flexibel arbetsplats Flexibel arbetsplats
Friskvård Friskvård
Ny Teknik Ny Teknik
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter

Som Lösningsarkitekt på Skandia driver du digitala lösningar och hela infrastrukturen framåt. Här får du gör skillnad på riktigt!

Som Lösningsarkitekt på Skandia får du en nyckelroll i vår förändringsresa när vi fortsatt utvecklar våra digitala lösningar för att ta Skandia in i framtiden. Som partner till alla våra IT-områden, driver du lösningar för den arkitekturella landningsbanan från idé till verklighet för alla Skandias infrastrukturplattformar.

Här finns stora möjligheter för dig som person att göra skillnad – på riktigt. Tack vare vår storlek är vi snabbrörliga och det är inte långt från tanke till verklighet hos oss!

VI ERBJUDER DIG

  • En familjär och välkomnande kultur där samarbete och gemenskap är nyckeln för framgång
  • Chansen att tillsammans med andra arkitekter vara en drivande kraft för att skapa en framåtlutad och stark leveransorganisation
  • En arbetsgivare som värnar om balans mellan privatliv och arbetsliv med fina personalförmåner; försäkringar, ränteförmåner, subventionerade luncher och gym i huset.

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

Som Lösningsarkitekt är du en sammanhållande kraft för att arbeta fram och driva infrastrukturen framåt samt stöttar utvecklingsteamen och infrastrukturarkitekter. Du är den naturliga knytpunkten ut i verksamheten där du möjliggör att rätt prioriteringar sker för området. Du kommer även bland annat:

  • Ansvara för och ta fram tekniska features i ett tätt samarbete med produktägare och andra intressenter
  • Äga övergripande design och arkitektur av utvecklingsinitiativ
  • Jobba proaktivt för att säkerställa bästa praxis i arbetsprocesser
  • Formulera och sammanställa färdplan för den arkitekturella landningsbanan för Skandias områden och följa upp utvecklingsplaner
  • Vara en naturlig del av teamens vardag och stötta och coacha med din expertkunskap.

Du kommer också ha dagliga kontakter utanför ditt team, framförallt med verksamheten och andra SAFetåg för att påverka samt synkronisera planer och förflyttningar tillsammans. Ser du förbättringsbehov har du en självklar plats i dialogen!

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Du tillhör området IT strategi och Arkitektur. Ditt närmaste team består av 20 arkitekter som verkar inom olika områden på Skandia. Teamet kännetecknas av samarbete, samhörighet och en vilja att utbyta idéer och stötta – både varandra och organisationen kring ständiga förbättringar. Din närmaste chef kommer ge dig stort förtroende och handlingsutrymme samtidigt som han finns som bollplank om det behövs. Kontoret är beläget i centrala Stockholm, på Kungsholmen.

MER OM DIG

För att trivas hos oss har du ett naturligt intresse både för teknik och människor. I den här rollen har du många kontaktytor och det är därför viktigt att du är en god och lyhörd kommunikatör och trivs med att arbeta med andra. Du har tidigare arbetat med förändringsprocesser och du är optimistisk samt lösningsorienterad. Lean-agila metoder intresserar dig och du tilltalas av ett servant leadership. Du har ett prestigelöst förhållningssätt, samtidigt som du står på dig och ser till att dina idéer blir till verklighet.


Du har tidigare arbetat som utvecklare eller i tekniknära roller och är idag lösningsarkitekt. Du har en har en bred kunskapsbas inom området infrastrukturarkitektur. Förståelse och erfarenhet av traditionell infrastruktur och molnmiljöer som Azure är positivt. Det är meriterande om du har kunskap och erfarenhet av identitet och säkerhet i molnlösningar, testhantering och integrationsplattformar.


Om du vill vara med att driva vår förändring framåt är du varmt välkommen till oss!

Skandia

Vi är tillräckligt små för att du kan göra skillnad men tillräckligt stora för att du kan växa! Hos oss är engagemang, ansvarstagande och en vilja att utvecklas några av de egenskaper vi värderar högst. Vi tror att samarbete tar oss längre än vad någon enskild person kan göra. Och vi tror på en organisation där mångfald och jämställdhet är lika självklart som att vi sätter våra kunder först. Vi säljer inte produkter, vi skapar trygghet genom långsiktighet. Med 2 200 anställda är vi inte störst i branschen men med ett förvaltat kapital på cirka 600 miljarder gör våra medarbetare skillnad för våra kunder varje dag. Vi sitter inte inne med alla svaren, det är därför vi behöver din hjälp att lösa morgondagens utmaningar. Ditt bidrag kommer att märkas!,Vi är tillräckligt små för att du kan göra skillnad men tillräckligt stora för att du kan växa!

SÅ HÄR FÅR VI KONTAKT

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

Ansök

Din kontakt med Ada

Sök utan krångel

Använd Linkedin, Facebook eller CV.

Agilt första urval

Varje tillsättning är unik och vi anpassar vår metod för att på bästa sätt förstå din kompetens i relation till rollens natur. Ibland kommer du få färdighetstester innan vi läst ditt CV, ibland en snabb direktkontakt med oss på Ada Digital.

Vi hör av oss!

Har du en intressant erfarenhet och stark motivation för rollen pratar vi ihop oss och ser hur vi gemensamt går vidare.

Möte hos Ada Digital

Välkommen till oss på Ada Digital där vi berättar om rollen och företaget, och du om dina styrkor och karriärönskemål.

Besök din arbetsplats

Du besöker företaget, träffar den ansvariga chefen och möjligen teamet du ska jobba med. Nu kan det också vara dags att göra ett case eller tester.

Bakgrundskontroll och referenser

 

Grattis till nya utmaningar!