Leveransprocessansvarig för IT till SEK, Stockholm

Leveransprocessansvarig för IT till SEK, Stockholm

Arbetsgivare Svensk Exportkredit
Placeringsort Stockholm
Yrkeskategori Tech
Sista ansökningsdag 2020-07-22
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Centralt kontor Centralt kontor
Gym på kontoret Gym på kontoret
Sjukvårds&shyforsakring Sjukvårds­forsakring

Brinner du för att hantera hela leveransprocessen; från krav till release? Sök då till Svensk Exportkredit (SEK) i Stockholm!

I rollen som leveransprocessansvarig till Svensk Exportkredit i Stockholm kommer du ha ett övergripande ansvar över hela vår leveransprocess. Här kommer du få jobba med både förvaltning av befintliga processer och verktyg, samt ta fram och utveckla nya!

VI ERBJUDER DIG

Här får du möjligheten att arbeta i en varm och prestigelös organisation som nyligen blev utnämnd till ett av Sveriges Karriärföretag 2020. Här värnar vi om dig, ditt välmående och din utveckling!

Förutom en stabil och bra arbetsplats kommer du också att få utmanas; både tekniskt och affärsmässigt. Du kommer verka i en verksamhetsnära roll på ett nischat företag som arbetar med komplex och transaktionsintensiva data inom finans. Här kommer du att få vara med på en spännande digitaliseringsresa där din roll som leveransprocessansvarig kommer bli avgörande för vår fortsatta utveckling.

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

  • Kravställa, specificera, införa och förvalta SEKs utvecklingsprocess i våra utvecklingsverktyg som exempelvis Jira, Confluence, Zephyr, Git, Azure Devops, Visual Studio.
  • Ta fram, samt ibland även implementera teknisk design av diverse deploy-processer i Windows resp. Linux.
  • Leda/delta i kravarbete och utveckling vid förändringar och nyutveckling.
  • Medverka vid utredning och arbeta fram lösningar vid incidenter.
  • Utvärdera nya verktyg.
  • Utbilda utvecklare i hur verktyg kan/ska användas.
  • Ta fram dokumentation – användardokumentation samt dokumentation avseende installation och konfiguration av verktyg.

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Hela IT-avdelningen består av ca 80 kollegor, där du kommer ingå och få stort ansvar i teamet som ansvarar för och vidareutvecklar utvecklingsverktyg och processer. SEK sitter i moderna lokaler i Waterfront Building på Klarabergsviadukten i centrala Stockholm.

MER OM DIG

För att komma rätt i rollen som leveransprocessansvarig ser vi gärna att du har tidigare erfarenhet av att jobba med hela leveransprocessen, där du har stor förståelse för utvecklingskedjan och hur olika system och processer hänger ihop. Du får gärna ha tidigare erfarenhet av förvaltning av olika tekniska system och utvecklingsverktyg. Har du tidigare verkat inom bank och finans så är det meriterande.

Som person är du trygg inom ditt område, där du brinner för att vara analyserande och jobba med problemlösning. Du har en god kommunikativ förmåga där du kan förstå och kommunicera med alla nivåer, internt som externt, i en större organisation. Vi ser också gärna att du gillar förändringar och att driva igenom dem känner du dig trygg med. Har du erfarenhet eller vill ta en mer ledande roll så är det meriterande!

Svensk Exportkredit

Svensk Exportkredit (SEK) är ett statligt ägt bolag med det viktiga uppdraget, att på kommersiella och hållbara grunder säkerställa tillgången till finansiella lösningar för svensk exportnäring. Vår vision är att stärka svenska exportföretags konkurrenskraft och därmed bidra till att skapa sysselsättning och hållbar tillväxt i Sverige. Under 2019 lånade SEK ut sammanlagt 74,5 miljarder svenska kronor till och för svenska företag genom utlåning direkt till exportföretagen eller deras kunder.

På SEK omges du av kollegor som har bred kompetens och erfarenhet inom exportfinansiering. Här är alla delaktiga och samarbetar lösningsorienterat och professionellt för att svenska företag ska vinna fler exportaffärer och bli mer konkurrenskraftiga. Detta kombineras med spännande internationella miljöer och kunder. På SEK får du följa med på en omfattande förändringsresa, där kundens behov styr utvecklingen och där ambitionen är att kunna göra mer nytta för fler. Välkommen till det stora, lilla företaget som brinner för svensk export. Ytterligare information om SEK finns på www.sek.se

SÅ HÄR FÅR VI KONTAKT

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

Ansök

Din kontakt med Ada

Sök utan krångel

Använd Linkedin, Facebook eller CV.

Agilt första urval

Varje tillsättning är unik och vi anpassar vår metod för att på bästa sätt förstå din kompetens i relation till rollens natur. Ibland kommer du få färdighetstester innan vi läst ditt CV, ibland en snabb direktkontakt med oss på Ada Digital.

Vi hör av oss!

Har du en intressant erfarenhet och stark motivation för rollen pratar vi ihop oss och ser hur vi gemensamt går vidare.

Möte hos Ada Digital

Välkommen till oss på Ada Digital där vi berättar om rollen och företaget, och du om dina styrkor och karriärönskemål.

Besök din arbetsplats

Du besöker företaget, träffar den ansvariga chefen och möjligen teamet du ska jobba med. Nu kan det också vara dags att göra ett case eller tester.

Bakgrundskontroll och referenser

 

Grattis till nya utmaningar!