Lead Utvecklare .NET Core och React till Trobar

Lead Utvecklare .NET Core och React till Trobar

Arbetsgivare Trobar
Placeringsort Stockholm
Yrkeskategori Tech
Sista ansökningsdag 2019-11-15
Centralt kontor Centralt kontor
Flexibel arbetsplats Flexibel arbetsplats
Livspussel Livspussel
Ny Teknik Ny Teknik

Som fullstack-utvecklare har du nu chansen att få vara med att bygga upp en spännande produkt på ett start-up inom legal tech!

Vill du som utvecklare inom .NET Core och React få möjlighet att vara med från starten av något nytt? Här kommer du nämligen att få vara med att utforma Trobars affär från grunden tillsammans med företagets CPO och få möjlighet att direkt påverka deras framtida digitala produkt.

Har du en stor passion för modern produktutveckling är detta något för dig!

VI ERBJUDER DIG

  • Dynamisk start-up samtidigt som du är en del av ett större sammanhang
  • Chans att sätta din prägel på team, arbetssätt och produkt
  • Bryta ny mark med att bygga digital produkt för framtiden

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

Kärnan i Trobars befintliga och framtida produktutbud är en databas som innehåller rättsfall och annan juridisk information. Trobars produkt idag är en söktjänst där kunden är exempelvis företag som utför bakgrundskontroller och behöver söka fram information vid rekrytering, förvärv m.m.

Vi är i startgroparna för en spännande utvecklingsfas där du kommer vara med och bygga Trobars produkter.

Här kommer du bland annat att få:

  • nyutveckling i .NET Core och React för att bygga en modern och användarvänlig produkt
  • tillsammans med CPO sätta roadmap för produkt och utvecklingen framåt

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Trobar sitter på samma kontor som systerbolaget ToFindOut, mitt i city på Barnhusgatan 3. Utvecklingsteamet består idag av två databasutvecklare och en CPO, men du kommer jobba nära andra utvecklingsteam.

MER OM DIG

Här kommer du att trivas om du tilltalas av att få vara med i starten av något nytt och otroligt spännande. Detta är en roll för någon som trivs med stort eget ansvar med korta beslutsled. Du tycker att det är spännande att få påverka hur vi ska bygga något och är kreativ och innovativ när det kommer till produkt och utveckling. Du har troligtvis jobbat med sökningar av stora datamängder med bra kunskaper inom arkitektur, .NET Core och React. Du har dessutom en fallenhet för kvalitet med ett tänk att hela tiden optimera både produkt och arbetssätt.

Vi ser framför oss en självgående, pragmatisk och självlärande person som hela tiden vågar testa nya vägar. Eftersom vi är ett litet och tajt team ser vi även positivt på en person som tror att den bästa lösningen är ett resultat av samarbete och öppenhet kring att dela med sig av sina erfarenheter. 

Trobar

Trobar är den nya generationens plattform för informationslösningar där digital utveckling inom Legal Tech möter djup kunskap om kunders framtida affärskritiska informationsbehov.

Trobar tillhandahåller moderna och nytänkande sök- och bevakningstjänster med heltäckande rättsdata, till målgrupper där det finnsbehov av att söka, hitta och använda juridisk information i sina verksamheter.

Bolaget är i en uppstartsfas med en spännande utvecklingstid framför oss, men är del av en etablerad koncern. Trobar ingår i Key People Group och inom gruppen finns också TNG Group, Ada Digital, ToFindOut, Invici, Signpost, Tengai och Mesh.

SÅ HÄR FÅR VI KONTAKT

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

Ansök

Din kontakt med Ada

Sök utan krångel

Använd Linkedin, Facebook eller CV.

Agilt första urval

Varje tillsättning är unik och vi anpassar vår metod för att på bästa sätt förstå din kompetens i relation till rollens natur. Ibland kommer du få färdighetstester innan vi läst ditt CV, ibland en snabb direktkontakt med oss på Ada Digital.

Vi hör av oss!

Har du en intressant erfarenhet och stark motivation för rollen pratar vi ihop oss och ser hur vi gemensamt går vidare.

Möte hos Ada Digital

Välkommen till oss på Ada Digital där vi berättar om rollen och företaget, och du om dina styrkor och karriärönskemål.

Besök din arbetsplats

Du besöker företaget, träffar den ansvariga chefen och möjligen teamet du ska jobba med. Nu kan det också vara dags att göra ett case eller tester.

Bakgrundskontroll och referenser

 

Grattis till nya utmaningar!