Kreativ Mjukvaruarkitekt till Skandia, Stockholm

Kreativ Mjukvaruarkitekt till Skandia, Stockholm

Uppdragsgivare Skandia
Placeringsort Stockholm
Yrkeskategori Tech
Sista ansökningsdag 2020-04-22
6 v semester 6 v semester
Centralt kontor Centralt kontor
Flextid Flextid
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal

Vill du jobba med affärskritiska system inom bank/finans/försäkring? Välkommen till kundägda Skandia!

Skandia har påbörjat en transformationsresa där vi går från monolitsystem till microservices-arkitektur och vill erbjuda dig en central roll som Mjukvaruarkitekt!

Här får du en chans att påverka vår framtida arkitektur och bygga nya lösningar för våra affärskritiska system inom området för värdepapper. Du får möjlighet att tänka långsiktigt och arbeta proaktivt, vara med och fatta beslut och implementera förändringar. Visst låter det lockande?

VI ERBJUDER DIG

  • Fina personalförmåner; försäkringar, ränteförmåner, subventionerade luncher, gym i huset m.m.
  • Centralt beläget kontor på Kungsholmen
  • Ett inspirerande ledarskap som värnar om balans mellan privatliv och arbetsliv och som tror på frihet under ansvar.
  • En arbetsplats som präglas av öppenhet och högt i tak

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

Du kommer att få jobba med affärskritiska system inom området för värdepapper. Här kommer du få sätta dig in i komplex affärslogik och jobba nära utvecklingsteamet och koden. Du kommer framför allt:

  • Jobba med frågor rörande arkitektur och design
  • Stötta utvecklingsteamet i frågor gällande ramverk, design och implementationer
  • Ansvara för att sätta RoadMap och en långsiktig hållbar mjukvaruarkitektur
  • Ansvara för kvalitetsmätningar

Du kommer att vara med i ett arkitektforum tillsammans med andra arkitekter på Skandia. Du kommer även ha ett tätt samarbete med vår Lösningsarkitekt och Produktägare.

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Du kommer att tillhöra teamet "Värdepapper" på 11 personer som består av Utvecklare, Testare, Systemansvarig och Scrum Master. Vi sitter tillsammans med affären och du kommer dagligen jobba med Produktägare och Produktspecialister. Vi jobbar enligt ramverket SAFe (Scaled Agile Framework) där en planeringsperiod består av sex sprintar och där respektive sprint är två veckor lång. I sprintarbetet ingår aktiviteter som sprintplanering, daglig standup, review och retro.

 

MER OM DIG

För att trivas i rollen hos oss ser vi att du har en bakgrund som systemutvecklare och är väl insatt i .NET-ramverket. Du har erfarenhet av arkitektrollen och vill gärna fortsätta i denna och jobba nära koden. Vidare har du erfarenhet av det agila arbetssättet. Du är kommunikativ och pedagogisk och trivs i en ledarroll där du får stötta dina kollegor. Du är initiativtagande och strävar efter ständig förbättring inom både teknik och arbetssätt.

Skandia

Vi är tillräckligt små för att du kan göra skillnad men tillräckligt stora för att du kan växa!

Hos oss är engagemang, ansvarstagande och en vilja att utvecklas några av de egenskaper vi värderar högst. Vi tror att samarbete tar oss längre än vad någon enskild person kan göra. Och vi tror på en organisation där mångfald och jämställdhet är lika självklart som att vi sätter våra kunder först.

Vi säljer inte produkter, vi skapar trygghet genom långsiktighet. Med 2 200 anställda är vi inte störst i branschen men med ett förvaltat kapital på cirka 600 miljarder gör våra medarbetare skillnad för våra kunder varje dag.

Vi sitter inte inne med alla svaren, det är därför vi behöver din hjälp att lösa morgondagens utmaningar. Ditt bidrag kommer att märkas!

SÅ HÄR FÅR VI KONTAKT

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

Ansök

Din kontakt med Ada

Sök utan krångel

Använd Linkedin, Facebook eller CV.

Agilt första urval

Varje tillsättning är unik och vi anpassar vår metod för att på bästa sätt förstå din kompetens i relation till rollens natur. Ibland kommer du få färdighetstester innan vi läst ditt CV, ibland en snabb direktkontakt med oss på Ada Digital.

Vi hör av oss!

Har du en intressant erfarenhet och stark motivation för rollen pratar vi ihop oss och ser hur vi gemensamt går vidare.

Möte hos Ada Digital

Välkommen till oss på Ada Digital där vi berättar om rollen och företaget, och du om dina styrkor och karriärönskemål.

Besök din arbetsplats

Du besöker företaget, träffar den ansvariga chefen och möjligen teamet du ska jobba med. Nu kan det också vara dags att göra ett case eller tester.

Bakgrundskontroll och referenser

 

Grattis till nya utmaningar!