Krav-testledare till Martin & Servera i Stockholm

Krav-testledare till Martin & Servera i Stockholm

Arbetsgivare Martin & Servera
Placeringsort Stockholm
Yrkeskategori Tech
Sista ansökningsdag 2020-06-12
Friskvård Friskvård
Lunchförmån Lunchförmån
Livspussel Livspussel
Tjänste&shypension Tjänste­pension

Ansvara för Martin & Serveras test- och kravprocess och driv en förändringsresa i en ny roll som krav- och testledare i Stockholm

Vill du ansvara och visa vägen framåt för krav- och testprocesser tillsammans med en organisation i förändring? Som Sveriges ledande restauranggrossist erbjuder Martin & Servera dig en spännande vardag där ditt arbete har stor betydelse för den digitaliseringsresa företaget nu genomgår. I en roll du själv får vara med och forma, ges du stor frihet att vidareutveckla ditt expertisområde krav- och testledning på Martin & Servera.
Kom och ät lunch med teamet, så får du själv känna att detta är din nästa utmaning!

VI ERBJUDER DIG

  • Möjligheten att utveckla och driva test & kravprocessen ur ett strategiskt och operativt perspektiv.
  • Möjligheten att tillsammans med ett initiativrikt projektkontor driva, stötta och utbilda en hel koncern i krav- och testprocesser
  • En trygg och spännande arbetsplats där IT-organisationen värdesätts
  • Kanske Stockholms bästa personalmatsal enligt oss själva!

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

I rollen som krav- och testledare är ditt huvudsakliga uppdrag att utveckla krav & testprocesser samt att arbeta med verksamheten kring krav- och testledning. Du arbetar för att säkerställa att Martin & Serveras leveranser inom projekt och uppdrag når sina mål. Du kommer bland annat att:

  • Leda och driva krav- och testprocesser inom IT relaterade projekt
  • Driva, vidareutveckla och möjliggöra för användandet av automatiserade tester
  • Genomföra utbildningar för testdeltagare och verksamhetsresurser
  • Omvärldsbevaka området krav och testledning inklusive omkringliggande tekniker och arbetssätt

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

IT-avdelningen består av 35 personer och du ingår i Projektkontoret tillsammans med tre interna projektledare. Projektkontoret arbetar tillsammans och hjälper varandra med projekt i hela Martin & Serveras koncern. Du har kontakt internt med små och stora bolag samt externt med potentiella och valda leverantörer inom IT. Primärt har du kontakt med verksamhetsresurser i hela affärsflödet. Arbetet är beläget i Martin & Serveras kontor i Årsta, Stockholm.

MER OM DIG

Vi ser att du är initiativtagande och gillar att driva arbetet framåt på egen hand då rollen som krav- och testledare innebär ett stort eget ansvar. Du tycker om att samarbeta, sprida kunskap, bidra med nya idéer och delta i förändringsprocesser. Du besitter en god analytisk förmåga där du kan se samband och behov i verksamheten för att skapa förståelse och rätt förutsättningar för förändringsarbete.
Du har en utbildning inom kravställning och testområdet. Vi ser att du har erfarenhet av arbete som kravledare eller analytiker. Kanske har du tidigare jobbat som testledare i en större koncern, i en transformationsfas. Det är en stor fördel om du har erfarenhet av arbete med automatiserade tester. Det viktigaste för oss är dock ditt driv och engagemang! Det är meriterande om du har kunskap av att utbilda och coacha medarbetare samt vidareutveckla arbetssätt. Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift.
Om du vill vara med att driva vår förändring framåt är du varmt välkommen till oss!

Martin & Servera

Martin & Servera är Sveriges ledande restaurang- och storköksspecialist. Oavsett om du driver en restaurang, ett bageri, en skolrestaurang i kommunal regi eller representerar en rikstäckande kedja så har vi de produkter och lösningar som du behöver.

SÅ HÄR FÅR VI KONTAKT

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

Ansök

Din kontakt med Ada

Sök utan krångel

Använd Linkedin, Facebook eller CV.

Agilt första urval

Varje tillsättning är unik och vi anpassar vår metod för att på bästa sätt förstå din kompetens i relation till rollens natur. Ibland kommer du få färdighetstester innan vi läst ditt CV, ibland en snabb direktkontakt med oss på Ada Digital.

Vi hör av oss!

Har du en intressant erfarenhet och stark motivation för rollen pratar vi ihop oss och ser hur vi gemensamt går vidare.

Möte hos Ada Digital

Välkommen till oss på Ada Digital där vi berättar om rollen och företaget, och du om dina styrkor och karriärönskemål.

Besök din arbetsplats

Du besöker företaget, träffar den ansvariga chefen och möjligen teamet du ska jobba med. Nu kan det också vara dags att göra ett case eller tester.

Bakgrundskontroll och referenser

 

Grattis till nya utmaningar!