Konsult DBA-utvecklare i Oracle SQL i Stockholm

Konsult DBA-utvecklare i Oracle SQL i Stockholm

Uppdragsgivare Ada Freelance Community
Placeringsort Stockholm
Yrkeskategori Tech
Sista ansökningsdag 2020-04-05
Centralt kontor Centralt kontor
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Livspussel Livspussel
Dedikerad konsultchef Dedikerad konsultchef

Nu söker vi dig som konsult till ett uppdrag som Databasutvecklare och DBA i Oracle SQL i Stockholm.

Den här rollen är perfekt för dig som älskar hands on databasutveckling och samtidigt har intresse för förändring med agila metoder. Uppdraget är i centrala Stockholm och du blir en del av ett tekniskt kunnigt och härligt team som jobbar agilt och med tydliga mål. Du kan förvänta dig en härlig atmosfär i en organisation i förändring, både vad gäller teknik och arbetsätt!

ERBJUDANDET TILL DIG

  • Ett roligt konsultuppdrag inom en stark IT-organisation i förändring
  • Hands on uppgifter som DBA och databasutvecklare i Oracle, SQL och Teradata
  • Att vara en del av ett team med helhetsansvar – drift och utveckling
  • Jobba agilt med scrum i med leveransen tillsammans med härliga kollegor.

Du kommer jobba på uppdraget genom oss på Ada och bli en del av Ada Freelance Community. Hos oss är du som egenföretagande konsult fri men ändå inte ensam. Du är oberoende och bestämmer själv över din tid, vilka uppdrag du vill hoppa på och i vilken omfattning. Samtidigt är du en del av ett nätverk av andra egenföretagare i branschen, så att du kan utbyta kompetens och know-how.

Ada Freelance Community är den främsta länken mellan dig som konsult och våra uppdragsgivare – och du kan istället fokusera på det du är bäst på att utveckla – vår gemensamma kunds affär. Du får en långsiktig och personlig relation med oss så att vi verkligen förstår på vilken arbetsplats du kan trivas och prestera som bäst.

DET HÄR GÖR DU HOS DIN UPPDRAGSGIVARE

I konsultrollen som databasutvecklare och DBA kommer du jobba med drift och utveckling av vår gemensamma kunds databas. Du kommer:

  • Utveckla och drifta databasen i Oracle, SQL och Teradata
  • vara en del av en agil transformation som sker inom företaget
  • jobba med leveransen enligt Scrum

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Du kommer jobba i ett databasteam på 6 personer. Tillsammans jobbar ni enligt scrum med leveransen och ansvarar för både drift och utveckling av företagets alla plattformar. Ni sitter i ett modernt kontor i norra centrala Stockholm. 

MER OM DIG

För att trivas i den här rollen behöver du har en god teknisk kunskap om databasutveckling i antingen Oracle, SQL och Teradata. Då vår gemensamma kund genomgår en agil transformation behöver du som individ trivas i en föränderlig miljö och vara van att jobba med scrum eller något annat agilt ramverk. Då teamet består av 6 personer som jobbar nära varandra är det viktigt att du trivs med att jobba tillsammans och har tillit till dina teammedlemmar. 

I den här rollen kommer du också få jobba som DBA för teamet så vi hoppas att du har erfarenhet av även detta.

Ada Freelance Community

Ada Freelance Community är konsultnätverket för dig som vill utvecklas som egenföretagare inom Tech, UX & Design, Data & Analytics och Digital Commerce. Vi samarbetar med flera spännande företag där du själv väljer vilket konsultuppdrag du vill hoppa på. Som medlem i Ada Freelance Community blir du en del av ett virtuellt nätverk där du kan utbyta erfarenheter med andra egenkonsulter inom digital utveckling. Vi är en del av Ada Digital, en modig partner för de som vill rekrytera eller anlita en konsult för att utveckla sin digitala affär.

SÅ HÄR FÅR VI KONTAKT

Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker uppdraget enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför uppdraget intresserar dig och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till oss på Ada Digital. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

Ansök

Din kontakt med Ada

Sök utan krångel

Använd Linkedin, Facebook eller CV.

Agilt första urval

Varje tillsättning är unik och vi anpassar vår metod för att på bästa sätt förstå din kompetens i relation till rollens natur. Ibland kommer du få färdighetstester innan vi läst ditt CV, ibland en snabb direktkontakt med oss på Ada Digital.

Vi hör av oss!

Har du en intressant erfarenhet och stark motivation för rollen pratar vi ihop oss och ser hur vi gemensamt går vidare.

Möte hos Ada Digital

Välkommen till oss på Ada Digital där vi berättar om rollen och företaget, och du om dina styrkor och karriärönskemål.

Besök din arbetsplats

Du besöker företaget, träffar den ansvariga chefen och möjligen teamet du ska jobba med. Nu kan det också vara dags att göra ett case eller tester.

Bakgrundskontroll och referenser

 

Grattis till nya utmaningar!