Junior C#/.NET core utvecklare till ToFindOut

Junior C#/.NET core utvecklare till ToFindOut

Arbetsgivare ToFindOut
Placeringsort Stockholm
Yrkeskategori Tech
Sista ansökningsdag 2019-10-26
Centralt kontor Centralt kontor
Jobba hemma Jobba hemma
Flextid Flextid
Livspussel Livspussel

Är du en junior utvecklare som tycker C# / .NET core är spännande? Bli en del av ett mindre entreprenöriellt produktbolag!

Här kommer du att få börja din karriär i ett tight team och jobba agilt med moderna tekniker! På ToFindOut är du inte en i mängden utan du kommer tillhöra kärnan i affären och få möjlighet att jobba med hela utvecklingskedjan från idé, arkitektur till release.

Vi sitter i attraktiva lokaler mitt i centrala Stockholm.

VI ERBJUDER DIG

Bli en del av ett branschledande företag under förändring. Vi lovar dig en spännande resa! Du kommer du bland annat att få:

  • utveckla produkter som påverkar hela verksamheten
  • Få en roll där du kan påverka och göra skillnad och bidra till ToFindOuts affär både på kort och lång sikt
  • bli en del av en agil organisation som gärna experimenterar med metoder, tekniker och ramverk och uppmuntrar till innovation.

 

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

Här blir du en av nyckelpersonerna för vår resa framåt! Vi är mitt i startskedet med att gå över till en ny modernare plattform så här kommer du att få bygga tjänster som hanterar bakgrundkontroll från grunden. Här kommer du bland annat att få:

  • nyutveckling inom C# /.NET Core
  • vara med och driva det agila arbetet vidare
  • jobba med continuous delivery och continuous integration

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

ToFindOut är ett familjärt företag som präglas av prestigelöshet med ett stort "VI" tänk. Här ställer vi upp för varandra, är snabbrörliga och jobbar mot samma mål. Du blir en del av ett tight team om 7 duktiga utvecklare som alla brinner för att utveckla de allra smartaste lösningarna.

MER OM DIG

Här trivs du som lockas av att arbeta affärsnära på ett mindre och familjärt företag där du och din kompetens blir sedd. Du lockas av att få jobba med alla delar av utvecklingskedjan fast med fokus på backend utveckling. Du är troligvis civilingenjör eller har motsvarande utbildning inom data- eller systemvetenskap, elektroteknik, teknisk fysik, eller dylikt. Du har antingen något års erfarenhet av att arbeta med systemutveckling, eller är nyutexaminerad från högskolan.

Eftersom du troligtvis är i början av din karriär är det viktigt att du är en vetgirig och självgående person som är mån om att själv driva din utveckling genom att hålla dig tekniskt uppdaterad.

ToFindOut

Det är bättre att veta. Den enkla devisen sammanfattar ToFindOuts affärsidé och varför bakgrundskontroller blivit allt vanligare i rekrytering- och affärssammanhang. Deras vision är att tillsammans skapar vi tryggare arbetsplatser. ToFindOut är marknadsledande i Norden och arbetar globalt. Bolaget erbjuder företag och organisationer bakgrundskontrollprocesser i digitala gränssnitt och i enligt med GDPR med största fokus på integritet mot kund och kandidat.

ToFindOut startades år 2008 och är nu en av nordens största aktörer inom bakgrundskontroller för arbetsgivare och organisationer när de ska anställa, ingå samarbeten, genomföra företagsförvärv och investeringar. Deras syfte är att skapa trygga arbetsplatser genom att erbjuda kvalitetssäkrade bakgrundskontroller som hela tiden ska vara tillförlitliga och relevanta, där de har stort fokus på sekretess och integritet mot både kund och kandidat.

SÅ HÄR FÅR VI KONTAKT

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

Ansök

Din rekryteringsupplevelse med Ada

Sök jobbet utan krångel

Använd Linkedin, Facebook eller CV.

Agilt första urval

Varje tillsättning är unik och vi anpassar vår metod för att på bästa sätt förstå din kompetens i relation till rollens natur. Ibland kommer du få färdighetstester innan vi läst ditt CV, ibland en snabb direktkontakt med ansvarig rekryterare.

Vi hör av oss!

Har du en intressant erfarenhet och stark motivation för rollen pratar vi ihop oss och ser hur vi gemensamt går vidare.

Möte hos Ada Digital

Välkommen till oss på Ada Digital där vi berättar om rollen och företaget, och du om dina styrkor och karriärönskemål.

Träffa din nya chef

Du besöker företaget, träffar den rekryterande chefen och möjligen teamet du ska jobba med. Nu kan det också vara dags att göra ett case eller tester.

Bakgrundskontroll och referenser

 

Nytt jobb!