IT-utvecklare inom Dynamics 365 till Skandia

IT-utvecklare inom Dynamics 365 till Skandia

Uppdragsgivare Skandia
Placeringsort Stockholm
Yrkeskategori Tech
Sista ansökningsdag 2020-07-02
6 v semester 6 v semester
Centralt kontor Centralt kontor
Flextid Flextid
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal

Skandia i Stockholm söker nu en IT-utvecklare som vill vara en del av vår storsatsning inom Dynamics 365 MDA!

Vi implementerar nu vår första lösning i Dynamics 365 MDA och vi har en expansiv handlingsplan för nya funktioner i plattformen för de kommande åren. Här får du jobba nära verksamheten, med verksamhetskritiska system och komplex affärslogik. Ta chansen och vara en del av vår spännande transformationsresa med Dynamics 365 MDA!

VI ERBJUDER DIG

  • Spännande tekniska utmaningar när vi nu implementerar vår första lösning i Dynamics 365 MDA
  • Möjligheten att jobba i en roll med många kontaktytor, där du har ett tätt samarbete med både verksamheten och arkitekter/utvecklare i flera olika team
  • Fina personalförmåner; försäkringar, ränteförmåner, subventionerade luncher, gym i huset m.m.
  • Ett inspirerande ledarskap som värnar om balans mellan privatliv och arbetsliv och som tror på frihet under ansvar.

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

Du kommer att tillhöra ett av våra team inom kundområdet. Teamet är centralt för Skandias satsningar inom Dynamics 365 MDA och arbetar med allt från kravförståelse, design, implementation och test i en miljö med högt i tak och en god sammanhållning.

Du kommer bland annat att:

  • Utveckla och konfigurera lösningar som bygger på Dynamics 365 MDA
  • Delta i design av nya lösningar och bidra till en långsiktigt hållbar arkitektur i applikationerna
  • Bygga och optimera integrationer mot andra system
  • Bidra till Skandias förflyttning till molnet
  • Se till att vi fortsatt befinner oss i teknikens framkant

Vidare kommer du att stötta andra team som vill implementera lösningar i plattformen. Genom ett gott samarbete med andra arkitekter och utvecklare säkerställer du att det finns en gemensam struktur. Du kommer även få möjlighet att medverka till övriga medarbetares kompetensutveckling inom Dynamics 365 MDA och Power Platform.

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Teamet består av 8 medarbetare där Utvecklare, Mjukvaruarkitekt, Testare, Scrum Master och Product Owner ingår. Du kommer att jobba nära verksamheten och ha tät kontakt med arkitekter och utvecklare i andra team. Vi jobbar enligt ramverket SAFe (Scaled Agile Framework) med aktiviteter som sprintplanering, daglig standup, review och retro. Vi jobbar även med Mob-programmering, Innovation Days och Hackathons för att främja kompetensutveckling och kompetensöverföring mellan kollegor. Kontoret är beläget i centrala Stockholm, på Kungsholmen.

 

MER OM DIG

Om du vill jobba med verksamhetskritiska system och komplex affärslogik, kommer du att trivas hos oss! Du har tidigare erfarenhet av Dynamics 365 MDA och Power Platform. Vidare är du bekant med Power Automate och Common Data Service. Det är meriterande om du har jobbat med integrationer och säkerhet på Azure samt utvecklat i JavaScript eller C#.
För att vara framgångsrik hos oss tror vi att du trivs i en roll med många kontaktytor. Du är prestigelös och delar gärna med dig av din kunskap till andra. Du strävar efter kontinuerlig förbättring inom både teknik och arbetssätt och ser värdet av att jobba i ett agilt team där kunskapsutbyte är en framgångsfaktor. Du kommunicerar obehindrat på svenska i tal och skrift.

Skandia

Vi är tillräckligt små för att du kan göra skillnad men tillräckligt stora för att du kan växa!

Hos oss är engagemang, ansvarstagande och en vilja att utvecklas några av de egenskaper vi värderar högst. Vi tror att samarbete tar oss längre än vad någon enskild person kan göra. Och vi tror på en organisation där mångfald och jämställdhet är lika självklart som att vi sätter våra kunder först.

Vi säljer inte produkter, vi skapar trygghet genom långsiktighet. Med 2 200 anställda är vi inte störst i branschen men med ett förvaltat kapital på cirka 600 miljarder gör våra medarbetare skillnad för våra kunder varje dag.

Vi sitter inte inne med alla svaren, det är därför vi behöver din hjälp att lösa morgondagens utmaningar. Ditt bidrag kommer att märkas!

SÅ HÄR FÅR VI KONTAKT

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

Ansök

Din kontakt med Ada

Sök utan krångel

Använd Linkedin, Facebook eller CV.

Agilt första urval

Varje tillsättning är unik och vi anpassar vår metod för att på bästa sätt förstå din kompetens i relation till rollens natur. Ibland kommer du få färdighetstester innan vi läst ditt CV, ibland en snabb direktkontakt med oss på Ada Digital.

Vi hör av oss!

Har du en intressant erfarenhet och stark motivation för rollen pratar vi ihop oss och ser hur vi gemensamt går vidare.

Möte hos Ada Digital

Välkommen till oss på Ada Digital där vi berättar om rollen och företaget, och du om dina styrkor och karriärönskemål.

Besök din arbetsplats

Du besöker företaget, träffar den ansvariga chefen och möjligen teamet du ska jobba med. Nu kan det också vara dags att göra ett case eller tester.

Bakgrundskontroll och referenser

 

Grattis till nya utmaningar!