IT-specialist till ActiWay i Stockholm

IT-specialist till ActiWay i Stockholm

Arbetsgivare ActiWay
Placeringsort Stockholm
Yrkeskategori Tech
Sista ansökningsdag 2020-09-25
Friskvård Friskvård
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal

Har du ett genuint intresse för IT och ser dig själv i en bred teknisk roll som IT specialist för en attraktiv hälsoportal?

ActiWay är ledande aktören i Norden inom hälsoförmåner. Vill du jobba i ett hjärtligt och prestigelöst företag som erbjuder en produkt som människor mår bra av? Hos ActiWays avdelning inom IT blir du IT-specialist för vår hälsoportal som riktar sig till mer än en kvarts miljon användare.

VI ERBJUDER DIG

 • Möjlighet att jobba med ett innovativt onlinesystem för hantering av olika hälsoförmåner
 • En bred teknisk roll där du får möjlighet att påverka nya arbetssätt, t ex utveckla automatiserade tester
 • Familjär stämning i en verksamhet med korta beslutsvägar
 • En verksamhet i tillväxt med många stora kunder

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

Som IT-specialist hos ActiWay får du en varierad roll med tekniska utmaningar i ett mellanstort bolag i expansion. Du blir en del av IT och får en bred teknisk roll där du arbetar med ActiWays hälsoportal. Detta innebär att du bland annat:

 • Åtgärdar avvikelser vid applikationstester
 • Gör avancerad felsökning av tekniska problem i systemet
 • Har kontakt med extern utvecklingspartner
 • Har kontakt med kollegor i Finland och Polen
 • Ansvarar för integrationer mot andra system
 • Säkerställer en god drift och datasäkerhet för ActiWayssystem

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Du blir en del av ett team inom IT som idag består av två andra personer i det svenska teamet, varav den ena arbetar mot kund med implementationer. Vi är innovativa och gillar förändring och välkomnar nya tankar och idéer kring våra lösningar. Din arbetsplats blir i ljusa, moderna lokaler i Vasastan. Kollegor finns även hos systerbolag i Polen och Finland, och du kommer också att arbeta med dem.

MER OM DIG

För att lyckas i den här rollen söker vi dig som har en bred teknisk grund att stå på exempelvis god förståelse för systemutveckling eller inom IT-support. Vi ser gärna att du har kunskap inom följande:

 • MySQL
 • PHP eller annat programspråk för att kunna hantera kod snarare än nyutveckla
 • Excel
 • API:er

Det är positivt om du även har kännedom kring SQL, Javascript, HTML. Som IT-specialist behöver du vara analytisk, systematisk och en god team-player. Du tar naturligt egna initiativ och tycker om en varierad vardag full av problemlösningar och nya tekniska utmaningar. Språkkunskaper i svenska och engelska, i både tal som skrift, är ett krav.

Följ med på ActiWays framgångsresa och kom till en arbetsplats där man har roligt ihop – varje dag!

ActiWay

ActiWay är en digital hälsoportal som gör det enkelt för arbetsgivare att erbjuda och administrera hälsoförmåner till sina anställda. Med ActiWay sparar arbetsgivaren mycket tid och pengar och får en tydlig överblick över den allmänna hälsan på arbetsplatsen – som vi kan se ökar – efter ett införande av ActiWay. ActiWay är i ständig tillväxt sedan starten 2005, och under våren 2020 blev ActiWay en del av ePassi Group. Idag har ActiWay drygt 400 kunder, över 320 000 användare, och fler än 8000 hälsoleverantörer som är kopplade till portalen. Tillsammans är ePassi och ActiWay den ledande aktören i Norden inom hälsoförmåner med totalt över en miljon användare. På kontoret i Stockholm, som är beläget nära Odenplan, arbetar 25 personer som alla är med och bidrar till kontorets sällsynt trevliga stämning. I Sverige har bolaget också kontor i Trollhättan med 9 medarbetare. Det finns ett tydligt ledarskap, trygga förmåner och med ePassi och ActiWays ständiga tillväxt är utvecklingsmöjligheterna stora och arbetsuppgif,ActiWay är en digital hälsoportal som gör det enkelt för arbetsgivare att erbjuda och administrera hälsoförmåner till sina anställda. Med ActiWay sparar arbetsgivaren mycket tid och pengar och får en tydlig överblick över den allmänna hälsan på arbetsplatsen – som vi kan se ökar – efter ett införande av ActiWay.
ActiWay är i ständig tillväxt sedan starten 2005, och under våren 2020 blev ActiWay en del av ePassi Group.

SÅ HÄR FÅR VI KONTAKT

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

Ansök

Din kontakt med Ada

Sök utan krångel

Använd Linkedin, Facebook eller CV.

Agilt första urval

Varje tillsättning är unik och vi anpassar vår metod för att på bästa sätt förstå din kompetens i relation till rollens natur. Ibland kommer du få färdighetstester innan vi läst ditt CV, ibland en snabb direktkontakt med oss på Ada Digital.

Vi hör av oss!

Har du en intressant erfarenhet och stark motivation för rollen pratar vi ihop oss och ser hur vi gemensamt går vidare.

Möte hos Ada Digital

Välkommen till oss på Ada Digital där vi berättar om rollen och företaget, och du om dina styrkor och karriärönskemål.

Besök din arbetsplats

Du besöker företaget, träffar den ansvariga chefen och möjligen teamet du ska jobba med. Nu kan det också vara dags att göra ett case eller tester.

Bakgrundskontroll och referenser

 

Grattis till nya utmaningar!