iOS utvecklare med potential till ICA i Stockholm

iOS utvecklare med potential till ICA i Stockholm

Arbetsgivare ICA Sverige
Placeringsort Stockholm
Yrkeskategori Tech
Sista ansökningsdag 2021-02-10
Gym på kontoret Gym på kontoret
Livspussel Livspussel
Utbildnings&shybudget Utbildnings­budget
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling

Är du i början av din karriär som iOS utvecklare? Bli en del av ICAs app team och skapa morgondagens app!

Som iOS utvecklare får du jobba med produkter som har stor genomslagskraft bland ICA:s kunder. Vår app har över en miljon användare och här kommer du i nära samarbete med andra skapa riktig kundnytta och produkter i världsklass!

VI ERBJUDER DIG

  • Jobba med teknik i framkant och bidra till en smidigare vardag för många
  • Vara med på en spännande kundresa där du får följa kund från planering till betalning
  • Bli en del av ett entusiastiskt, kompetent och dynamiskt team som delar med sig av med- och motgångar och som lär sig av varandra
  • En lyhörd organisation med en vänlig och hjälpsam kultur som sätter ditt välmående, intresse och drivkraft i första hand

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

Här kommer du att få jobba med en smart app i framkant i ett autonomt och tvärfunktionellt team. Vi tror att de bästa lösningarna kommer från ett gott samarbete och en nyfikenhet på nya idéer. Du kommer att ingå i App-teamet, som främst ansvarar för utveckling av ICA-appen samt appen till scanna-handtaget i butik. Här kommer du bland annat att:

  • Involveras i alla steg från användarinsikter och önskemål till färdig produkt och/eller nya funktioner
  • Förädla ICA-app:en över tid samt involveras i nyutvecklingsinitiativ
  • Bidrar med ständiga förbättringar, för teamets bästa

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Du kommer att tillhöra avdelningen DigX (Digital Experience) och ingå i App-teamet. Ditt närmaste team består av andra apputvecklare för iOS och android, backendutvecklare, scrum master, testare samt produktägare. Du kommer även jobba nära UX:are och visual design.

På avdelningen finns ett flertal andra team som utöver ICA-appen ansvarar för utveckling av Ica.se och digitala tjänster som Mitt Klimatmål, Matkassen och voice-tjänsten Monica.

Du kommer att sitta på ICA:s nybyggda och moderna kontor nära Solna Station med gym och motionsstationer.

MER OM DIG

Vi söker dig som brinner för Swift utveckling, är nyfiken och har en stor vilja att utvecklas inom området. Du är inte är rädd för att ta egna initiativ och kan självständigt driva utvecklingen framåt. Vi tror att du är i början av din karriär som iOS utvecklare och har ett genuint teknikintresse och nyfiken på vad som händer inom apputveckling samt inspireras av att lära dig nya saker. Du värdesätter samarbete, är teamorienterad och social och är ofta drivande till att nå gemensamma mål.

Teknikmässigt vill vi att du har bra kunskaper av att iOS-utveckling samt har erfarenhet av olika design arkitekturer (MVVM, MVC), Enterprise appar, Appstore publicering, REST API:er, och GIT. Du skapar snygg och testbar kod och strävar ständigt efter att ligga i framkant när det gäller nya tekniker. Du har förståelse för komplexa utvecklingsmiljöer och ser fördelar med att jobba i agila team där du gärna jobbar nära UX, design, test och krav och vill förädla appen över tid.

Det är meriterande om du har erfarenhet av Continuous Deployment, Test Driven Development och Objective-C.
ICA:s koncernspråk är Svenska varför vi ser att du är flytande i Svenska i både tal och skrift.

ICA Sverige

Som medarbetare på ICA är du en del av både goda måltider och god förändring. Allas bidrag är lika viktiga och bygger på att du har egen drivkraft, mod att förändra och förbättra. ICA är ett företag som grundar sig på enkelhet, engagemang och entreprenörskraft. Det är genom våra olikheter och vår ambition som vi har blivit framgångsrika. Vi tror på individens förmåga och kraften i det gemensamma.

För oss är med andra ord individens förmåga och vilja att växa den viktigaste delen i vår gemensamma kraft. På ICA kan du prova olika utmaningar, få kompetensutveckling och möjlighet att förflytta dig inom företaget. Vi utvecklar kontinuerligt våra ledare för att de tillsammans med dig ska kunna skapa de bästa förutsättningarna för goda prestationer. Dessutom blir du en del av ett företag där gemensamma värderingar, dialog och ömsesidig respekt är hörnstenar. Hos oss kan du göra skillnad.

SÅ HÄR FÅR VI KONTAKT

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

Ansök

Din kontakt med Ada

Sök utan krångel

Använd Linkedin, Facebook eller CV.

Agilt första urval

Varje tillsättning är unik och vi anpassar vår metod för att på bästa sätt förstå din kompetens i relation till rollens natur. Ibland kommer du få färdighetstester innan vi läst ditt CV, ibland en snabb direktkontakt med oss på Ada Digital.

Vi hör av oss!

Har du en intressant erfarenhet och stark motivation för rollen pratar vi ihop oss och ser hur vi gemensamt går vidare.

Möte hos Ada Digital

Välkommen till oss på Ada Digital där vi berättar om rollen och företaget, och du om dina styrkor och karriärönskemål.

Besök din arbetsplats

Du besöker företaget, träffar den ansvariga chefen och möjligen teamet du ska jobba med. Nu kan det också vara dags att göra ett case eller tester.

Bakgrundskontroll och referenser

 

Grattis till nya utmaningar!