Webbanalytiker med implementationsfokus till Ving

Webbanalytiker med implementationsfokus till Ving

Arbetsgivare Nordic Leisure Travel Group
Placeringsort Stockholm
Yrkeskategori Data och Analytics
Sista ansökningsdag 2021-03-04
Livspussel Livspussel
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Ny Teknik Ny Teknik
Centralt kontor Centralt kontor

Som Webbanalytiker hos Ving i Stockholm kommer du planera och implementera nästa generations tracking i GTM och Google Analytics 4

Här kommer du in i ett spännande skede där stort fokus ligger på digitala satsningar och ny teknik. Vi har länge förstått fördelen av att jobba datadrivet och du välkomnas in i ett högt uppskattad Digital Experience-team. Som Webbanalytiker med implementationsfokus kommer du fortsätta driva vår starka digitala närvaro och bidra till Vings digitaliseringsresa. Du kommer vara anställd hos Nordic Leisure Travel Group (NLTG) där Ving ingår.

VI ERBJUDER DIG

  • En spännande och agil miljö där känslan av att nästa semesterresa alltid är nära! Som anställd har du unika reseförmåner då vi tycker det är viktigt att du ska få se den produkt du jobbar med.
  • En verksamhet där ledningen har stort förtroende samt engagemang i den digitala affären och driver den framåt.
  • Stort eget ansvar och möjligheten att själv påverka din roll och din utveckling framåt i organisationen.
  • Ett nära samarbete med andra webbanalytiker, produktägare, utvecklare, UX och BI-teamet.

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

I rollen som Webbanalytiker har du det övergripande ansvaret att driva och optimera vår framtida tracking för att bidra till en datadriven organisation som verkar över hela Norden. Du kommer bland annat:

  • Planera, konfigurera och implementera nästa generations spårning för att se till att Ving har en robust och pålitlig analysplattform.
  • Ansvara för riktlinjer för och implementationen av tagghantering samt datalager i Google Tag Manager och Google Analytics på alla Vings/NLTG webbplatser och appar.
  • Utveckla, kommunicera och förbättra visualiserade KPI-rapporter och analyser inklusive sammanslagning av data från olika analyssystem.
  • Arbeta kontinuerligt för att göra data tillgänglig och begriplig i organisationen, via olika kanaler.

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Tjänsten tillhör området Digital Experience vars fokus ligger på affärsutveckling och användarupplevelsen i våra digitala kanaler. Placering är på Vings nyrenoverade huvudkontor centralt på Kungsholmen i Stockholm.

MER OM DIG

Vi söker dig som har minst några års erfarenhet av att jobba som Webbanalytiker. Du trivs i en mer teknisk roll, där du har erfarenhet och bred kunskap av att arbeta med Google Analytics, Google Tag Manager och brinner särskilt för att jobba med implementation. Vi ser gärna att du har jobbat med något visualiseringsverktyg som Data Studio, Power BI, Tableau eller motsvarande. Har du intresse eller kunskap av BigQuery, SQL eller Machine Learning ser vi det som ett stort plus.

Som person är du analytisk, självgående och tar ansvar för att driva ditt arbete framåt. Du är prestigelös och trivs att dela med dig av din kunskap, samt trivs att arbeta självständigt så väl som i team. Du motiveras av nya insikter och vill hela tiden fördjupa dig inom implementation och webbanalys, där du förespråkar en datadriven och agil miljö!

Nordic Leisure Travel Group

En arbetsplats med ett stort kunnande, högt tempo samt en drivkraft att hela tiden bidra till att förbättra vår verksamhet. Ett företag där vi har roligt och bryr oss om varandra med visionen ”The best weeks of the year”. Vi erbjuder en spännande och utvecklande miljö där du får möjlighet till en intern karriär.

Nordic Leisure Travel Group som består av researrangörerna Ving, Globetrotter, Spies, Tjäreborg, flygbolaget Sunclass Airlines samt hotellbolaget Hotels & Resorts (inkl. Sunwing Family Resorts, Ocean Beach Club och Sunprime Hotels), har funnits i över 50 år och är idag nordens ledande resebolag. Under ett normalt år säljer vi runt 1,5 miljoner resor i de nordiska länderna. Under pandemin har resandet gått ner i världen men med vaccin kommer resandet successivt tillbaka, det är vi övertygade om, och tillsammans med våra engagerade ägare Strawberry, Altor och TDR Capital, satsar vi för fullt på resan framåt.

I december tog vi också ett nytt steg och lanserade en helt ny varumärkesidentitet, parallellt jobbar vi med trygghet på resan i form av extra säkerhetsrutiner under pandemin på våra flyg, hotell och resmål. Vi har även lanserat nyheter som padelresor samt resor till Ishotellet i Jukkasjärvi med mera. Ett av våra viktigaste satsningsområden är den digitala reseupplevelsen framåt. Vi har ett stort kunnande, högt tempo samt drivkraft att hela tiden bidra till att förbättra vår verksamhet. Ett företag där vi har roligt och bryr oss om varandra.

SÅ HÄR FÅR VI KONTAKT

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

Ansök

Din kontakt med Ada

Sök utan krångel

Använd Linkedin, Facebook eller CV.

Agilt första urval

Varje tillsättning är unik och vi anpassar vår metod för att på bästa sätt förstå din kompetens i relation till rollens natur. Ibland kommer du få färdighetstester innan vi läst ditt CV, ibland en snabb direktkontakt med oss på Ada Digital.

Vi hör av oss!

Har du en intressant erfarenhet och stark motivation för rollen pratar vi ihop oss och ser hur vi gemensamt går vidare.

Möte hos Ada Digital

Välkommen till oss på Ada Digital där vi berättar om rollen och företaget, och du om dina styrkor och karriärönskemål.

Besök din arbetsplats

Du besöker företaget, träffar den ansvariga chefen och möjligen teamet du ska jobba med. Nu kan det också vara dags att göra ett case eller tester.

Bakgrundskontroll och referenser

 

Grattis till nya utmaningar!