Identity och Access Manager till Fora i Stockholm

Identity och Access Manager till Fora i Stockholm

Arbetsgivare Fora AB
Placeringsort Stockholm
Yrkeskategori Tech
Sista ansökningsdag 2019-12-18
Livspussel Livspussel
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Centralt kontor Centralt kontor
Ny Teknik Ny Teknik

Vill du vara med och sätta den framtida arkitekturen för Identity och Access management lösningar i ett digitalt serviceföretag?

Nu söker vi dig som i rollen som Identity och Access Manager vill driva IT-säkerhetsstrukturen på Fora. I ljuset av ökade krav och förväntningar på flexibilitet och digitalisering ökar även behovet av en modern och trygg IT-struktur. Här får du ta ett helhetsgrepp och sätta den framtida arkitekturen för IAM-lösningar. Samtidigt som du driver förändring får du arbeta nära affären, med modern teknik, för att realisera behov och mål.

VI ERBJUDER DIG

  • Möjligheten att jobba med ny teknik för att från start påverka hur IAM nyttjas och erbjuda stabila, säkra och effektiva lösningar i Foras förändringresa.
  • Ett helhetsansvar där du i arbete nära verksamheten jobbar för att realisera affärens behov
  • En roll där du får stort utrymme för både personlig och professionell utveckling i en human organisation
  • Ett aktivitetsbaserat kontor beläget i centrala Stockholm

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

Som Identity och Access Manager kommer du ingå i Informations- och Cybersäkerhetsgruppen. Ditt huvudansvar är att ta fram en roadmap och karta för IAM och förbereda för framtida IT landskap. Du kommer ansvara för IAM-arkitekturen och se till att Fora har rätt samt optimerade verktyg. Tillsammans med din och gruppens expertis stöttar ni resten av Fora. Detta innebär bland annat att du:

  • Ansvarar för IAM-verktygen och optimeringen, implementeringen och livscykelhanteringen av dessa
  • Är ansvarig för Access management processen vilket innebär kontinuerligt arbete med kravställning, kontroller, förbättringar och rapportering
  • Kommer utbilda och agera rådgivare inom IT och övrig verksamhet för att säkerställa att uppsatta IAM-designprinciper efterlevs

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

I gruppen Informations- och cybersäkerhet möter du fem andra personer engagerade i Informations och IT-säkerhet. Teamet fungerar som en konsultationsgrupp inom hela Fora med stort fokus på att driva igenom processer kopplade till säkerhet. Ni jobbar nära andra Service Managers och IT-service där ni framförallt stöttar Incident, Change och Service Request processer.

MER OM DIG

Vi söker dig som är strukturerad har förståelse och förmågan att navigera i komplexa miljöer. På Fora möter du en organisation som jobbar med ständiga förbättringar och har ett stort kundfokus. Vi ser gärna att du tar egna initiativ samt eget ansvar och har erfarenhet av arbete i en snabbrörlig organisation som ställer krav på ett strukturerat och organiserat arbete. Du har ett stort intresse för säkerhetsfrågor och har tidigare erfarenhet av arbete samt processer inom IT-säkerhet, specifikt inom området Identity och Access Management. Eftersom Fora står inför en transformation och en digitaliseringsresa ser vi att du har en förståelse för hela IT-landskapet och arkitekturen kring denna.
Teknikmässigt så ser vi att du har erfarenhet och kunskap av IAM verktyg så som Azure AD, SAP IDM, Okta eller andra PAM-lösningar. Det är meriterande om du tidigare arbetat med kravställning. Då rollen innebär mycket kommunikation både internt och externt värderar vi dina sociala och relationsskapande förmågor högt och vill att du uttrycker dig väl, muntligt och skriftligt både på svenska och engelska.

Fora AB

Fora är ett serviceföretag som hanterar kollektivavtalade pensions- och försäkringslösningar för över 235 000 företag och deras 3,9 miljoner anställda. En viktig del av ett tryggt arbetsliv och företagande är pension och försäkringar. Genom att förtydliga och förenkla vill vi erbjuda våra kunder en så enkel pensions- och försäkringslösning som möjligt. Vi som arbetar på Fora gör skillnad för våra kunder genom att omsätta kunskap till nytta. Det är service och gör Fora till länken för ett tryggare arbetsliv. På Fora får vi energi och glädje av att jobba tillsammans för att hjälpa våra kunder. Vi arbetar i moderna, aktivitetsbaserade lokaler mitt i Stockholm och självklart omfattas alla medarbetare av kollektivavtal.

SÅ HÄR FÅR VI KONTAKT

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

Ansök

Din kontakt med Ada

Sök utan krångel

Använd Linkedin, Facebook eller CV.

Agilt första urval

Varje tillsättning är unik och vi anpassar vår metod för att på bästa sätt förstå din kompetens i relation till rollens natur. Ibland kommer du få färdighetstester innan vi läst ditt CV, ibland en snabb direktkontakt med oss på Ada Digital.

Vi hör av oss!

Har du en intressant erfarenhet och stark motivation för rollen pratar vi ihop oss och ser hur vi gemensamt går vidare.

Möte hos Ada Digital

Välkommen till oss på Ada Digital där vi berättar om rollen och företaget, och du om dina styrkor och karriärönskemål.

Besök din arbetsplats

Du besöker företaget, träffar den ansvariga chefen och möjligen teamet du ska jobba med. Nu kan det också vara dags att göra ett case eller tester.

Bakgrundskontroll och referenser

 

Grattis till nya utmaningar!