Gruppchef till Skandia IT i Stockholm

Gruppchef till Skandia IT i Stockholm

Arbetsgivare Skandia
Placeringsort Stockholm
Yrkeskategori Tech
Sista ansökningsdag 2021-04-21
Livspussel Livspussel
Ny Teknik Ny Teknik
Centralt kontor Centralt kontor
Flexibel arbetsplats Flexibel arbetsplats

Som Gruppchef får du leda modern applikationsutveckling och driva förändring inom Solution Center MS.Net hos Skandia i Stockholm

För att lösa morgondagens utmaningar behöver vi dig som har en bakgrund som ledare inom modern applikationsutveckling och som gillar att driva förändring. Vi på Skandia är tillräckligt små för att just du ska kunna göra skillnad och samtidigt tillräckligt stora för att du ska kunna växa och utvecklas hos oss!

VI ERBJUDER DIG

  • En transformationsresa tillika kulturförflyttning med goda möjligheter att påverka framtidens Skandia
  • En arbetsgivare med fina personalförmåner; försäkringar, ränteförmåner, subventionerade luncher och gym i huset
  • Ett inspirerande ledarskap som värnar om balans mellan privatliv och arbetsliv och som tror på frihet under ansvar
  • Ett glatt gäng med skickliga kollegor som gärna delar med sig av sina kunskaper

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

Som Gruppchef har du ansvaret för avdelningen .Net Rådgivning som ansvarar för applikationer som stödjer både digital och fysisk rådgivning. Utöver gruppchefsansvaret kommer du även att vara Funktionsansvarig för de applikationsportföljer som ingår i domänen. Du kommer bland annat att:

  • Leda arbetet med att utveckla, förbättra och implementera nya arbetssätt och processer
  • Coacha, utveckla och utmana dina medarbetare
  • Arbeta med rekrytering och säkerställa att gruppen innehar rätt kompetens
  • Proaktivt bygga förtroende med intressenter relevanta för gruppens arbete och måluppfyllelse
  • Ansvara för budget och resursfördelning inom din grupp

I rollen är du en närvarande ledare och du kommunicerar och inspirerar dina medarbetare för att utföra förändringar och förbättringar rörande bland annat arbetsrätt och kultur.

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Ditt team består av 12 anställda och omfattar roller som systemarkitekter, utvecklare och testare. Du kommer att vara en del av ledningsgruppen för Solution Center .Net och en del av leveransavdelningen.
Skandia jobbar enligt SAFe och vi har kommit långt i vårt agila mindset där IT levererar affärsvärde varje dag. SAFe ökar transparensen, ger hög involvering och skapar särskild stor möjlighet att påverka.
Kontoret är beläget i centrala Stockholm, på Kungsholmen.

MER OM DIG

För att trivas hos oss har du ett naturligt intresse för en utmanande, leveransinriktad miljö med högt tempo. I den här rollen har du många kontaktytor och det är därför viktigt att du är en god och lyhörd kommunikatör.
Du har tidigare erfarenhet eller jobbat som ledare inom modern applikationsutveckling. Du har tidigare drivit förändringsarbete eller andra stora förändringar inom organisation och arbetssätt.


För att skapa rätt förutsättningar för dina medarbetare att prestera är du en närvarande ledare. Du har ett prestigelöst förhållningssätt och tror på dina medarbetares förmåga att själva ta ansvar och fatta beslut.
Du har erfarenhet av att rekrytera och tycker om att bygga och utveckla ditt team och dina medarbetare.

Skandia

Vi är tillräckligt små för att du kan göra skillnad men tillräckligt stora för att du kan växa.
Vi är det ledande pensionsbolaget som tar ansvar. Hos oss är engagemang, ansvarstagande och en vilja att utvecklas några av de egenskaper vi värderar högst. Vi tror att samarbete tar oss längre än vad någon enskild person kan göra.
Vi erbjuder tjänstepension med förebyggande hälsoförsäkring för att våra kunder ska kunna bygga grunden till en trygg pension och vara friska på vägen dit. Vi erbjuder också bolån och sparande samt förenklar sparandet för våra kunder genom vår rådgivning.
Av våra närmare 2 miljoner kunder är 1,4 miljoner också våra ägare. Det är deras behov och intressen som vi tar tillvara i utvecklingen av Skandia.
Vi sitter inte inne med alla svaren, det är därför vi behöver din hjälp att lösa morgondagens utmaningar. Ditt bidrag kommer att märkas!

SÅ HÄR FÅR VI KONTAKT

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

Ansök

Din kontakt med Ada

Sök utan krångel

Använd Linkedin, Facebook eller CV.

Agilt första urval

Varje tillsättning är unik och vi anpassar vår metod för att på bästa sätt förstå din kompetens i relation till rollens natur. Ibland kommer du få färdighetstester innan vi läst ditt CV, ibland en snabb direktkontakt med oss på Ada Digital.

Vi hör av oss!

Har du en intressant erfarenhet och stark motivation för rollen pratar vi ihop oss och ser hur vi gemensamt går vidare.

Möte hos Ada Digital

Välkommen till oss på Ada Digital där vi berättar om rollen och företaget, och du om dina styrkor och karriärönskemål.

Besök din arbetsplats

Du besöker företaget, träffar den ansvariga chefen och möjligen teamet du ska jobba med. Nu kan det också vara dags att göra ett case eller tester.

Bakgrundskontroll och referenser

 

Grattis till nya utmaningar!