Fullstackutvecklare (React) till Utbildningsradion

Fullstackutvecklare (React) till Utbildningsradion

Uppdragsgivare Ada Digital
Placeringsort Stockholm
Yrkeskategori Tech
Sista ansökningsdag 2020-04-08
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Livspussel Livspussel
Ny Teknik Ny Teknik
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter

UR söker en fullstackutvecklare (React) som vill bidra till något större och möjlighet göra skillnad i människors lärande!

Här får du en nyckelroll i webbteamet och kommer bl.a att få utveckla UR Play och UR.se. Är du samhällsintresserad och vill få möjlighet att utveckla produkter som förändrar människors liv? Bli en del av vårt ambitiösa team!

VI ERBJUDER DIG

UR har en viktig funktion i samhället och vår målsättning är att våra produkter ska vara tillgängliga för alla i Sverige. Vi erbjuder dig en kreativ och stimulerande arbetsplats där vi tillsammans jobbar för att skapa framtidens plattform för människors lärande. Hos oss lägger vi stor vikt vid att du ska känna frihet att testa nya idéer och därför uppmuntras du att hitta nya kreativa lösningar. Exempelvis har vi "labbdag" varannan fredag, där du som medarbetare får möjlighet att utveckla dina tekniska kunskaper. Här blir du en del av ett korsfunktionellt team som har kul varje dag på jobbet och kommer bl.a att få utveckla UR Play och UR.se.

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

Du kommer in i ett spännande skede där vi nyligen byggt om nästan allt till React. Vi har byggt stabila CI/CD-flöden och gillar tester för att göra livet som utvecklare så skönt som möjligt. Nu kommer fokus ligga på att optimera och få till produkter som är ännu mer användarcentrerade.

Här kommer du bl.a att få:

  • optimera och vidareutveckla våra plattformar UR Play och UR.se
  • testa och implementera nya tekniker för att göra UR:s produkter mer funktionella och effektiva inom lärande
  • vara en del av ett självgående team som tar egna beslut och som jobbar användar- och hypotetsdrivet

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Du blir en del av UR Digital som idag består av 25 personer uppdelade i 4 produktteam. Du kommer att tillhöra webbteamet med 5 andra fullstackutvecklare, där man ser positivt på om man vill involveras i andra team och produkter. Utvecklarteamet har en stark position inom organisationen och du kommer att få stor tillit att driva UR:s produkter framåt.

Du kommer att sitta vid SVT-huset som ligger vid Gärdet i Stockholm.

MER OM DIG

Vi ser gärna att du har några års erfarenhet inom webbutveckling där du på senare år fokuserat mer på React och Javascript. Du värderar samarbete högt och för dig är det en självklarhet att jobba agilt, experimenterande och hypotetsdrivet för att utveckla riktigt vassa produkter.

Då vi jobbar nära varandra i vardagen uppskattar vi din förmåga att dela med dig av kunskap och att bidra med ett positivt förhållningssätt till förändring och andras åsikter.

Eftersom vårt team jobbar fullstack önskar vi att du har en förståelse och ett intresse för helheten. Vi ser också positivt på om du har erfarenhet av användarcentrerat utveckling. Tekniskt tror vi även att du är intresserad av streamingtjänster, micro services och molntjänster. Det är även meriterande om du kikat på Node.js, eller har erfarenhet från skolvärlden eller pedagogisk verksamhet.

Ada Digital

Sveriges Utbildningsradio, UR är en digital kanal för kunskap och lärande som även sänder sina program via SVT:s och SR:s marksändningar. UR:s uppdrag som enskilt public service-bolag är att bidra till kunskap och utbildning samt att bredda, förstärka och komplettera andras utbildningsinsatser. Företaget är i en spännande utvecklingsfas och digital transformation. I januari 2019 lanserade vi vår nya vision ”Frihet genom kunskap – till de många och de få”. Vi är cirka 240 medarbetare som huvudsakligen arbetar i Stockholm.

SÅ HÄR FÅR VI KONTAKT

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

Ansök

Din kontakt med Ada

Sök utan krångel

Använd Linkedin, Facebook eller CV.

Agilt första urval

Varje tillsättning är unik och vi anpassar vår metod för att på bästa sätt förstå din kompetens i relation till rollens natur. Ibland kommer du få färdighetstester innan vi läst ditt CV, ibland en snabb direktkontakt med oss på Ada Digital.

Vi hör av oss!

Har du en intressant erfarenhet och stark motivation för rollen pratar vi ihop oss och ser hur vi gemensamt går vidare.

Möte hos Ada Digital

Välkommen till oss på Ada Digital där vi berättar om rollen och företaget, och du om dina styrkor och karriärönskemål.

Besök din arbetsplats

Du besöker företaget, träffar den ansvariga chefen och möjligen teamet du ska jobba med. Nu kan det också vara dags att göra ett case eller tester.

Bakgrundskontroll och referenser

 

Grattis till nya utmaningar!