Fullstackutvecklare .NET till Skandikon, Stockholm

Fullstackutvecklare .NET till Skandikon, Stockholm

Uppdragsgivare Skandikon
Placeringsort Stockholm
Yrkeskategori Tech
Sista ansökningsdag 2021-03-03
Centralt kontor Centralt kontor
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter
Livspussel Livspussel
Ny Teknik Ny Teknik

Är du som .NET utvecklare redo för nya utmaningar och vill vara en del av en ny era på Skandikon i Stockholm?

Vi på Skandikon prioriterar högt den transformationsresa som vi nu står inför och behöver därför dig som vill ta ägandeskap och jobba fullstack inom .NET. Med en förändringsbenägen arbetsgivare får du alla möjligheter till att själv driva igenom förslag och innovationer för att uppnå en mer snabbrörlig och effektiviserad verksamhet!

VI ERBJUDER DIG

  • Att få arbeta agilt i en öppen organisation som lyssnar på dig och som besitter en stark och tydlig vision
  • Bli en del av en transformationsresa tillika kulturförflytting med stora möjligheter att påverka framtidens Skandikon
  • Möjligheten att nyutveckla och driva igenom egna initiativ
  • Ett centralt kontor mitt i Stockholm City

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

I rollen kommer du få arbeta i hela värdekedjan, från design och arkitektur till sprintplanering, utveckling och testning. Vi står inför många spännande tekniska utmaningar och här kommer du bland annat att få involveras i:

  • Vidareutveckling av vårt eget affärssystem som används av flera försäkringsbolag och banker i Sverige
  • Nyutveckling i .NET, på sikt eventuellt även i .NET 5 samt React
  • Testa nya lösningar samt ge input som förbättrar och automatiserar leveransprocessen
  • Coacha och dela med dig av erfarenhet till kollegor

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Du kommer att ingå i ett tvärfunktionellt agilt produktteam med andra utvecklare, scrummaster, testare och mjukvaruarkitekt och fokusera på affären Valcentral & Förmånsbestämt eller Aktuariella Tjänster. Idag består IT-avdelningen av 35 personer uppdelat i tre team inklusive DevOps-funktionen.

Det är en härlig kultur på kontoret på Kungsbron där alla respekterar varandra och har roligt på jobbet.

MER OM DIG

Du trivs i en föränderlig miljö och uppskattar en transparent organisation. Du gillar möjligheten att få vara innovativ och komma med förslag samt tar gärna ägandeskap i processer. Att samarbeta och dela med dig av kunskap ser du som en naturlig del i ditt arbete och det gör dig effektiv.

Vi söker dig som är en duktig .NET utvecklare (C#) och van att jobba med alla delar från design, arkitektur till vidareutveckling och förvaltning. Som en del i att kunna bli mer snabbrörliga går vi mot att utveckla i Microservices arkitektur varför vi gärna ser att du har erfarenhet av design och utveckling av Microservices och Microsoft Azure

Skandikon

Skandikon är ett av Sveriges mest erfarna outsourcingföretag inom pensionsadministration. Skandikon är en oberoende tjänsteleverantör i huvudsak inom den svenska tjänstepensionsmarknaden. Skandikons arbetssätt och verksamhetssystem är helt anpassade för att hantera tillståndspliktig verksamhet. Många av Skandikons uppdragsgivare står under Finansinspektionens tillsyn. Det innebär i praktiken att även Skandikons verksamhet står under denna tillsyn - och hanteras i enlighet med den.

SÅ HÄR FÅR VI KONTAKT

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

Ansök

Din kontakt med Ada

Sök utan krångel

Använd Linkedin, Facebook eller CV.

Agilt första urval

Varje tillsättning är unik och vi anpassar vår metod för att på bästa sätt förstå din kompetens i relation till rollens natur. Ibland kommer du få färdighetstester innan vi läst ditt CV, ibland en snabb direktkontakt med oss på Ada Digital.

Vi hör av oss!

Har du en intressant erfarenhet och stark motivation för rollen pratar vi ihop oss och ser hur vi gemensamt går vidare.

Möte hos Ada Digital

Välkommen till oss på Ada Digital där vi berättar om rollen och företaget, och du om dina styrkor och karriärönskemål.

Besök din arbetsplats

Du besöker företaget, träffar den ansvariga chefen och möjligen teamet du ska jobba med. Nu kan det också vara dags att göra ett case eller tester.

Bakgrundskontroll och referenser

 

Grattis till nya utmaningar!