Fullstack-utvecklare till SEB i Stockholm

Fullstack-utvecklare till SEB i Stockholm

Arbetsgivare SEB
Placeringsort Stockholm
Yrkeskategori Tech
Sista ansökningsdag 2021-05-14
Gym på kontoret Gym på kontoret
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Livspussel Livspussel

Som fullstack-utvecklare på SEB inom Java / JavaScript utvecklar du framtidens lösningar för digital inloggning och signering

Vill du ta nästa steg i din karriär som fullstack-utvecklare? Hos oss i teamet CSI arbetar vi inom ett av bankens viktigaste områden, där vårt arbete bidrar till ett säkrare samhälle för oss och för våra användare.

OM JOBBET

I rollen som fullstackutvecklare arbetar du med utveckling och vidareutveckling av våra lösningar för identifiering, signering och utgivning av elektroniska identiteter, som mobilt BankId. De helhetslösningar vi utvecklar används inom applikationer genom hela SEB och av externa parter, och kräver tillgänglighet och säkerhet 24/7. Vi jobbar som ett agilt team där du arbetar brett med hela utvecklingscykeln från design, utveckling, test till produktion. Vi utvecklar och levererar ständigt ny funktionalitet för hela SEB vilket betyder att du kommer att arbeta med både nyutveckling och underhåll av befintliga lösningar.

Hört från teamet: "Jag uppskattar att arbetsuppgifterna är varierande och utmanande samt att vi har frihet under ansvar. Exempelvis behöver vi ständigt lära oss ny teknik som en del av vardagen. Då våra tjänster är kritiska i bankens IT- miljö och alltid måste fungera krävs det att vi arbetar strukturerat och effektivt med våra lösningar."

Vi erbjuder dig:

  • Delaktighet i SEB:s satsningar på nya lösningar och tjänster inom exempelvis betalning och e-identiteter
  • En roll där du med ditt team kontinuerligt levererar nya lösningar för våra olika digitala kanaler
  • Att vara del av ett mycket viktigt område inom banken där våra lösningar gör stor skillnad för våra kunder och kollegor
  • Mycket bra förmåner och bra balans mellan arbete och allt annat viktigt i livet

Ditt team

Vi är 6 personer i teamet med bred och djup kompetens inom front-end och back-end. Vi arbetar agilt och samarbetar dagligen med produktägare, stakeholders och de interna och externa användarna av våra lösningar.

Så här beskriver en av teamkollegorna gruppen: "Jag skulle beskriva oss som ett ungt team med djup och bred kompetens. Fokuserade på uppgiften men har ändå tid för att ha roligt."

I front-end arbetar vi med bland annat Angular 8, RxJS, NgRX och Jasmine och Karma för testning. I backend använder vi Java 11, JEE, Spring Boot DevOps pipeline (Jenkins, GitHub, OpenShift) bland annat.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som:

  • Har arbetat några år med Java som programmeringsspråk.
  •  Har kunskap av något Javascript-framework såsom Angular, gärna med erfarenhet av NgRX state management och TypeScript.
  • Har ett intresse för design och UX – inte ett krav, men ett plus.
  • Behärskar både svenska och engelska i tal och skrift.

Eftersom arbetet bedrivs både individuellt och i team, krävs driv, förmåga till självständigt arbete och gott samarbete med andra. God kommunikativ förmåga är därför en viktig egenskap för att trivas i teamet.

LÄS MER OM HUR DET ÄR ATT ARBETA PÅ SEB

www.sebgroup.com/career

 

SEB

SEB är en ledande nordisk finansiell koncern. Vi tror starkt på att entreprenöriellt tänkande och innovativa företag behövs för att skapa en bättre värld, och med ett långsiktigt perspektiv stöttar vi våra kunder i både med- och motgång. I Sverige och i de baltiska länderna erbjuder vi ett brett utbud av finansiella tjänster och rådgivning. I Danmark, Finland, Norge och Tyskland är vi inriktade på företagsaffären och investment banking utifrån ett fullservicekoncept till företag och institutioner. Vi finns representerade i ett 20-tal länder runt om i världen med cirka 15 500 anställda.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

Ansök

Din kontakt med Ada

Sök utan krångel

Använd Linkedin, Facebook eller CV.

Agilt första urval

Varje tillsättning är unik och vi anpassar vår metod för att på bästa sätt förstå din kompetens i relation till rollens natur. Ibland kommer du få färdighetstester innan vi läst ditt CV, ibland en snabb direktkontakt med oss på Ada Digital.

Vi hör av oss!

Har du en intressant erfarenhet och stark motivation för rollen pratar vi ihop oss och ser hur vi gemensamt går vidare.

Möte hos Ada Digital

Välkommen till oss på Ada Digital där vi berättar om rollen och företaget, och du om dina styrkor och karriärönskemål.

Besök din arbetsplats

Du besöker företaget, träffar den ansvariga chefen och möjligen teamet du ska jobba med. Nu kan det också vara dags att göra ett case eller tester.

Bakgrundskontroll och referenser

 

Grattis till nya utmaningar!