Fullstack .NET-utvecklare till SEB i Stockholm

Fullstack .NET-utvecklare till SEB i Stockholm

Arbetsgivare SEB
Placeringsort Stockholm
Yrkeskategori Tech
Sista ansökningsdag 2020-03-09
Gym på kontoret Gym på kontoret
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Livspussel Livspussel

Söker du ett jobb där du kan göra skillnad och fokusera på innovation och ny teknik? Sök då Fullstack .NET-utvecklare till SEB!

Här finns möjlighet för dig att ta del av det bästa av två världar: Här kommer du in i en start up-miljö med stort fokus på nytänkande och ständigt testa nya tekniker och metoder. Samtidigt som du kommer erbjudas tryggheten hos SEB, med generösa förmåner och mycket stora utvecklingsmöjligheter.

OM JOBBET

Här kommer du att vara en del av ett inspirerande och kunnigt team bestående av bl.a. utvecklare, produktägare och UX-designers som alla motiveras av innovation och förändringar. Här kommer du jobba i en modern utvecklingsmiljö med tekniker som .NET Core, Angular och CSS.

Du kommer verka inom området Savings and Investments, där du tillsammans med ditt team kommer bygga en helt ny digital upplevelse för våra kunder inom Kapitalförvaltning.

VEM ÄR DU?

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenheter av att jobba över hela stacken, där din främsta styrka ligger inom .NET, men där du också har goda kunskaper inom Javascript, CSS, Angular eller motsvarande.

Här kommer du att få stora möjligheter att påverka och komma med dina egna idéer. Därav ser vi gärna att du är självständig och kan ta egna initiativ och ett stort ansvar, samtidigt som du brinner för innovativa lösningar på komplexa problem. Helt enkelt, om du har en passion för att lära dig ny teknik, plattformar och verktyg så kommer du att trivas här!

LÄS MER OM HUR DET ÄR ATT ARBETA PÅ SEB

www.sebgroup.com/career

 

SEB

SEB är en ledande nordisk finansiell koncern. Vi tror starkt på att entreprenöriellt tänkande och innovativa företag behövs för att skapa en bättre värld, och med ett långsiktigt perspektiv stöttar vi våra kunder i både med- och motgång. I Sverige och i de baltiska länderna erbjuder vi ett brett utbud av finansiella tjänster och rådgivning. I Danmark, Finland, Norge och Tyskland är vi inriktade på företagsaffären och investment banking utifrån ett fullservicekoncept till företag och institutioner. Vi finns representerade i ett 20-tal länder runt om i världen med cirka 15 500 anställda.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

Ansök

Din kontakt med Ada

Sök utan krångel

Använd Linkedin, Facebook eller CV.

Agilt första urval

Varje tillsättning är unik och vi anpassar vår metod för att på bästa sätt förstå din kompetens i relation till rollens natur. Ibland kommer du få färdighetstester innan vi läst ditt CV, ibland en snabb direktkontakt med oss på Ada Digital.

Vi hör av oss!

Har du en intressant erfarenhet och stark motivation för rollen pratar vi ihop oss och ser hur vi gemensamt går vidare.

Möte hos Ada Digital

Välkommen till oss på Ada Digital där vi berättar om rollen och företaget, och du om dina styrkor och karriärönskemål.

Besök din arbetsplats

Du besöker företaget, träffar den ansvariga chefen och möjligen teamet du ska jobba med. Nu kan det också vara dags att göra ett case eller tester.

Bakgrundskontroll och referenser

 

Grattis till nya utmaningar!