Frontend-utvecklare till SEB Stockholm

Frontend-utvecklare till SEB Stockholm

Uppdragsgivare SEB
Placeringsort Stockholm
Yrkeskategori Tech
Sista ansökningsdag 2021-05-14
Gym på kontoret Gym på kontoret
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Livspussel Livspussel

SEB söker nu en frontend utvecklare som vill arbeta med våra applikationer inom Identification & Signing i Stockholm

En allt mer digitaliserad värld kräver säkra och smidiga digitala inloggnings- och signeringslösningar. Nu har du som frontend-utvecklare med fokus på Angular möjligheten att fortsätta arbetet inom ett av bankens viktigaste områden.

OM JOBBET

Du kommer att ingå i ett innovativt team som arbetar med de viktiga och centrala applikationerna kring identifiering (autentisering) vid inloggning och signering till SEB:s applikationer, både för privatkunder och företag. Detta är ett prioriterat och mycket viktigt område som är under ständig utveckling. Vi jobbar som ett agilt team där du arbetar brett med hela utvecklingscykeln från design, utveckling, test till produktion. Vi utvecklar och levererar ständigt ny funktionalitet för hela SEB vilket betyder att du kommer att arbeta med både nyutveckling och vidareutveckling av befintliga lösningar.

Hört från teamet: "Jag skulle beskriva oss som ett ungt team med djup och bred kompetens. Fokuserade på uppgiften men har ändå tid för att ha roligt. Hos oss på SEB finns många roliga arbetsuppgifter och trevliga arbetskamrater. Stora möjligheter till kompetensutveckling och nya arbetsuppgifter med tiden."

Vi erbjuder dig:

  • Utveckling i ett föränderligt och viktigt område där vidareutveckling alltid är i fokus och vi ständigt lär oss nytt
  • En roll där du med ditt team kontinuerligt levererar nya lösningar för våra olika digitala kanaler
  • Mycket bra förmåner och bra balans mellan arbete och allt annat viktigt i livet

Ditt team

Vi är en grupp på 6 personer med bred erfarenhet och kunskap inom både front-end och back-end (Java). Vår vision är att alltid leverera tekniska lösningar med kvalitet, i tid och med kunden i fokus.
I front-end arbetar vi med Angular 8, RxJS, NgRX och Jasmine och Karma för testning bland annat. I back-end utvecklar vi i Java 11. Vi bygger i Jenkins och deployar i containers i OpenShift.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som:

  • Har arbetat några år som frontend-utvecklare i Angular, gärna med erfarenhet av NgRX state management och TypeScript.
  • Behärskar både svenska och engelska i tal och skrift.
  • Har du kunskap inom Java är det ett plus, liksom det är meriterande om du har ett intresse för design och UX.

Eftersom arbetet bedrivs både individuellt och i team, krävs driv, förmåga till självständigt arbete och gott samarbete med andra. God kommunikativ förmåga är därför en viktig egenskap för att trivas i teamet.

LÄS MER OM HUR DET ÄR ATT ARBETA PÅ SEB

www.sebgroup.com/career

 

SEB

SEB är en ledande nordisk finansiell koncern. Vi tror starkt på att entreprenöriellt tänkande och innovativa företag behövs för att skapa en bättre värld, och med ett långsiktigt perspektiv stöttar vi våra kunder i både med- och motgång. I Sverige och i de baltiska länderna erbjuder vi ett brett utbud av finansiella tjänster och rådgivning. I Danmark, Finland, Norge och Tyskland är vi inriktade på företagsaffären och investment banking utifrån ett fullservicekoncept till företag och institutioner. Vi finns representerade i ett 20-tal länder runt om i världen med cirka 15 500 anställda.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

Ansök

Din kontakt med Ada

Sök utan krångel

Använd Linkedin, Facebook eller CV.

Agilt första urval

Varje tillsättning är unik och vi anpassar vår metod för att på bästa sätt förstå din kompetens i relation till rollens natur. Ibland kommer du få färdighetstester innan vi läst ditt CV, ibland en snabb direktkontakt med oss på Ada Digital.

Vi hör av oss!

Har du en intressant erfarenhet och stark motivation för rollen pratar vi ihop oss och ser hur vi gemensamt går vidare.

Möte hos Ada Digital

Välkommen till oss på Ada Digital där vi berättar om rollen och företaget, och du om dina styrkor och karriärönskemål.

Besök din arbetsplats

Du besöker företaget, träffar den ansvariga chefen och möjligen teamet du ska jobba med. Nu kan det också vara dags att göra ett case eller tester.

Bakgrundskontroll och referenser

 

Grattis till nya utmaningar!