Förvaltningsledare IT-workplace i södra Stockholm

Förvaltningsledare IT-workplace i södra Stockholm

Uppdragsgivare Ada Freelance Community
Placeringsort Haninge
Yrkeskategori Digital Commerce
Sista ansökningsdag 2020-04-24
Dedikerad konsultchef Dedikerad konsultchef
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Ny Teknik Ny Teknik
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter

Som förvaltningsledare inom IT och arbetsplatser väntar ett varierat konsultuppdrag med tydliga mål i Stockholms söderort!

Nu söker vi dig med känsla för ledarskap, kommunikation och erfarenhet av förvaltningsledning till ett konsultuppdrag i södra Stockholm. Du kommer ansvara för området arbetsplatser i en bred roll med fokus på samarbete och kvalitet i syfte att hjälpa och serva organisationens olika verksamheter med IT-stöd.

ERBJUDANDET TILL DIG

På det här uppdraget som förvaltningsledare inom arbetsplatser kommer du göra skillnad och säkra en enkel och smidig vardag för alla medarbetare inom verksamheten. Du kommer ansvara för arbetsplats-tjänster som telefoni, utskrifter, klienter och office365 hos vår gemensamma kund.

Det här är ett uppdrag för dig som underkonsult eller du som vill vara konsult hos oss på Ada digital. Uppdraget har tillträde snarast och kommer pågå fram till mars 2020. 

DET HÄR GÖR DU HOS DIN UPPDRAGSGIVARE

 Som förvaltningsledare kommer du bland annat:

  • Ansvara för leverans och förvaltning av IT-tjänster kopplade till arbetsplats
  • Utveckla leverantörsstyrningen inom området utifrån förlvaltningsplanen
  • Agera tjänsteägare inom digital arbetsplats, utskrift som tjänst och hårdvara som telefoner och datorer
  • Ansvara för livcykelhantering av hårdvara mobiler och datorer
  • Ha nära dialogmed verksamheten och användarna för att säkerställa att ni kan möta deras behov

Utöver detta kommer du också driva en förstudie och ta fram beslutsunderlag kring migrering till Office365. En väldigt viktig del i ditt uppdrag handlar också om att få med verksamheten i den förändring som sker, här värdesätter vi dina kommunikativa och lyhörda kvaliteer!

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

På det här uppdraget kommer du jobba i en nära sammansvetsad IT-organisation med stark gemenskap och engagemang. Just nu sker det mesta av arbetet remote, men på sikt kommer det önskas att du är på plats i verksamhets lokaler i södra Stockholm. I roller kommer du ha många kontaktyter såväl inom IT med andra förvaltningsledare, arkiteker och den interna supporten. Du kommer också ha mycket kontakt ut mot verksamheten och med leverantörerna vilket innebär höga förväntingar på din förmåga att kommunicera och vara lyhörd för de behov som finns.

MER OM DIG

I den här rollen söker vi dig med erfarenhet av förvaltningsledning och leveransansvar inom arbetsplatstjänster. Vi ser gärna att du har en förståelse för tjänsterna i sig, men det viktigaste är att du är van att jobba med leverantörer och ansvara för leverans och tjänsterna ut mot organisationen.

Som person behöver du trivas i en roll som kräver både tydlig kommunikation, ödmjukhet och lyhördhet såväl som ledande egenskaper för att skapa den strutur som krävs inom leverantörsstyrningen. 

Ada Freelance Community

Ada Freelance Community är konsultnätverket för dig som vill utvecklas som egenföretagare inom Tech, UX & Design, Data & Analytics och Digital Commerce. Vi samarbetar med flera spännande företag där du själv väljer vilket konsultuppdrag du vill hoppa på. Som medlem i Ada Freelance Community blir du en del av ett virtuellt nätverk där du kan utbyta erfarenheter med andra egenkonsulter inom digital utveckling. Vi är en del av Ada Digital, en modig partner för de som vill rekrytera eller anlita en konsult för att utveckla sin digitala affär.

SÅ HÄR FÅR VI KONTAKT

Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker uppdraget enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför uppdraget intresserar dig och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till oss på Ada Digital. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

Ansök

Din kontakt med Ada

Sök utan krångel

Använd Linkedin, Facebook eller CV.

Agilt första urval

Varje tillsättning är unik och vi anpassar vår metod för att på bästa sätt förstå din kompetens i relation till rollens natur. Ibland kommer du få färdighetstester innan vi läst ditt CV, ibland en snabb direktkontakt med oss på Ada Digital.

Vi hör av oss!

Har du en intressant erfarenhet och stark motivation för rollen pratar vi ihop oss och ser hur vi gemensamt går vidare.

Möte hos Ada Digital

Välkommen till oss på Ada Digital där vi berättar om rollen och företaget, och du om dina styrkor och karriärönskemål.

Besök din arbetsplats

Du besöker företaget, träffar den ansvariga chefen och möjligen teamet du ska jobba med. Nu kan det också vara dags att göra ett case eller tester.

Bakgrundskontroll och referenser

 

Grattis till nya utmaningar!